تابستان
تابستان فرصت خوبی برای بیرون رفتن و تفریح کردن است، اما در برخی از این روزها که هوا بسیار گرم است برای حفظ سلامتی خودتان باید نکاتی را رعایت کنید.

نکات مهمی که در روزهای گرم تابستان باید بیشتر به آن توجه کرد

تابستان فرصت ‌های زیادی برای بیرون رفتن و لذت بردن از آب و هوا را برای ما فراهم می ‌کند، اما اگر مراقب نباشیم، گرمای شدیدِ آن می ‌تواند خطرات قابل ‌توجهی را برایمان ایجاد کند. در این قسمت از نمناک قصد داریم به شما یادآوری کنیم که در روز های گرم تابستانی چه اقدامات مهمی را مد نظر قرار دهید تا آسیب نبینید.

بررسی پیش بینی وضعیتِ آب و هوا

عصر ها و ظهرهای تابستانی معمولاً دمای خیلی بالایی دارند و ممکن است ما در معرض مشکلاتی مانند گرمازدگی قرار بگیریم. این گرما بین ساعت 10 صبح تا 2 بعد از ظهر هم به شدیدترین حالت خودش می رسد که گرمای زیاد و نور شدید خورشید قطعا آسیب خواهد زد؛ پس بهتر است حتماً دمای هوا را چک کنیم و بعد؛ از منزل بیرون بروید.

گرما هوا

محافظت از پوست

همه ما باید هر روز از ضدآفتاب استفاده کنیم و این را هم در نظر بگیرید که این مراقبت فقط مخصوص شهرهای ساحلی نیست، بلکه هر زمانی با هر نوع هوایی؛ حتی هوای ابری هم باید از پوست خود مراقبت کنید و حتما قبل از هر بار خارج شدن از خانه؛ ضدآفتاب بزنید.

نوشیدنِ آبِ کافی

وقتی که در فضای بیش از حد گرم قرار بگیرید، علائم خشکی و کم آبی بدن به شما غلبه می کند که باعث تیره شدن رنگ ادرار و احساس خستگی، سرگیجه و ضعف می شود؛ پس مراقب باشید که بدنتان کم آب نشود و حتماً به اندازه کافی مایعات بنوشید.

نوشیدن آب

جدی گرفتنِ علائم هشدار دهنده

بسیار مهم است که علائم هشدار دهنده سکته و حمله قلبی را بشناسید و از خودتان مراقبت کنید. ضعف عمومی بدن، عرق شدید، تپش قلب، سرگیجه، حالت تهوع و استفراغ را در چنین شرایطی جدی بگیرید و بی تفاوت از کنار آن عبور نکنید.

ارتباط داشتن با پزشک

چنانچه دچار بیماری خاصی هستید، حتما با پزشک تان در ارتباط باشید و در صورت نیاز یا ابتلا به مشکلاتی مانند گرمازدگی، از او مشاوره بگیرید و سر خود کاری نکنید.

5 نکته ضروری برای سلامت در این روزهای گرم تابستون

56
این مطلب مفید بود ؟60
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن/ن.ح
وبگردی