پلو و چلو

زرشک پلو با مرغ ، طعمی اصیل در میان غذاهای ایرانی
زمان مطالعه : 5 دقیقه
“زرشک پلو با مرغ” مهمان خوش طعم و با کلاس سفره های مجالس ایرانی می باشد که طرز تهیه بسیار راحتی دارد.

دستور تهیه “پرده پلو” به روش سنتی ترکیه ای
زمان مطالعه : 3 دقیقه
“پرده پلو” از قدیمی ترین غذاهای ترکیه است که با مرغ و قارچ تهیه میشود. این پلو خوشمزه و هیجان انگیز را به هیچ وجه از دست ندید و حتما آن را امتحان کنید.

چلو با پلو چه فرقی داره؟
زمان مطالعه : 5 دقیقه
شاید گاهی اوقات در طی شرایط مختلفی، با دو کلمه چلو و پلو روبرو شویم در تشخیص آنها دچار اشتباه شویم. اما چه تفاوت هایی بین چلو با پلو وجود دارند؟

طرز تهیه “فلفل پلو” برای طرفدارن غذای تند
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“فلفل پلو” یک غذای رنگی و با ظاهری بسیار زیبا است که علاوه بر جذاب بودن بسیار خوشمزه و پرخاصیت است.

دستور پخت چلو گوشت رستورانی با سس نارنج
زمان مطالعه : 3 دقیقه
چلو گوشت از جمله غذا های مجلسی و سنتی ایرانی است که طرز تهیه این چلو گوشت هم با گوشت گوسفندی و هم با گوشت گوساله مرسوم است.

“بریانی مرغ” با عطر و طعم فوق العاده
زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای پخت “بریانی مرغ” خوشمزه و خوش طعم با ما همراه باشید تا از صفر تا صد تهیه این پلو و مرغ لذیذ و خاص را به شما آموزش دهیم.

“ته چین آلو اسفناج” خوشمزه و حرفه ای خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“ته چین آلو اسفناج” یکی از غذاهای خوشمزه و پر خاصیتی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. این غذا برای کسانی که از خوردن اسفناج خودداری می کنند بسیاری مناسب است.

اصول پخت سبزی پلو با ماهی
زمان مطالعه : 4 دقیقه
سبزی پلو با ماهی جزو غذاهای سنتی و پر خاصیت ما ایرانی هاست که علاوه برشب عید در روزهایی عادی هم در بین اقوام مختلف کشور پخته میشود.

دستور پخت “چلو گوشت درباری” خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“چلو گوشت درباری” خانگی با رعایت چند نکته ساده تهیه می شود و دلیل نامگذاری این غذا به این نام این است که در گذشته این غذا مخصوص درباریان بوده است.

راز و رمز پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی
زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای اینکه بتوانید زرشک پلو با مرغ مجلسی را به صورت حرفه ای تهیه کنید باید نکات مهمی را رعایت کنید که در این مطلب توضیح داده شده است.

طرز تهیه “دمی گوجه” خوشمزه به سبک ایرانی اصیل
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دمی گوجه” با مواد اولیه بسیار ساده ای طبخ می شود اما طعم بی نظیری را دارد که در عین سادگی مورد علاقه بسیاری از مردم نیز می باشد.

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی
زمان مطالعه : 3 دقیقه
“عدس پلو” یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی می باشد که اکثرا می توانید آن را در میان نذری های ماه محرم مشاهده نمایید.

طرز تهیه کامل “رشته پلو” با نکات و ترفندهای خوب جا افتادن
زمان مطالعه : 3 دقیقه
طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ را در این بخش از آشپزخانه برایتان در نظر گرفته ایم.

روش درست کردن “دمپختک” باقالی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دمپختک” یا دمی باقالی جزء غذاهای اصیل ایرانیه و عطر و بوش آدم رو با خودش به سمت ایام قدیم خواهد کشاند ، پیشنهاد میکنیم با ما همراه باشید و این وعده غذایی خوشمزه را درست کنید.

طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
زمان مطالعه : 5 دقیقه
استانبولی پلو را شاید خود شما به خوبی درست کنید اما یک سری نکات بسیار خوشمزه و جا افتاده برای استانبولی پلو وجود دارد که شما از آن ها بی خبرید.
صفحه 1 از 7 صفحه بعدی