رب گوجه فرنگی

فریز کردن رب
خانم هایی که به جای رب های صنعتی، رب خانگی مصرف می کنند باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.
کپک رب

کپک رب، سرکه و ترشی را چه کنیم؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
رب گوجه فرنگی

قیمت انواع رب گوجه فرنگی در بازار

تاریخ انتشار : 23 تیر 1401زمان مطالعه : 1 دقیقه
در این خبر به بررسی قیمت انواع رب گوجه فرنگی در بازار پرداختیم.
ظروف برنجی

برق انداختن ظروف برنجی با رب گوجه فرنگی!

زمان مطالعه : 5 دقیقه
ظروف برنجی از ظروفی هستند که خیلی سریع کدر می شوند و عدم آگاهی ما از روش برق انداختن این ظروف باعث می شود تا این کار بسیار ساده، دور از تصور شود.
رب گوجه فرنگی

تکنیک های درست کردن “رب گوجه فرنگی” خوش رنگ و بی نظیر

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“رب گوجه فرنگی” یک چاشنی پر مصرف در تمام دنیا که خانگی آن زمین تا آسمان بهتر از کنسروی آن می باشد.
نگهداری رب گوجه فرنگی

بهترین ظرف و بهترین طبقه یخچال برای نگهداری رب گوجه فرنگی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
رب گوجه فرنگی را میتوانید با روشی ساده و آسان در منزل درست کنید و برای حفظ و نگهداری آن را داخل بطری شیشه ای و در یخچال قرار دهید.
رب گوجه فرنگی سالم

راههای تشخیص رب گوجه فرنگی سالم از تقلبی

زمان مطالعه : 10 دقیقه
یکی از مزیت های بارزی که رب های خانگی نسبت به رب گوجه فرنگی های کارخانه ای دارند، عدم وجود مواد افزودنی در آنهاست.