دسر های ایرانی

مضرات شیر برنج

شیر برنج واسه کیا ضرر داره؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
شیر برنج خوشمزه ترین و مقوی ترین دسر به شمار می آید اما برخی از افراد محدودیت هایی برای مصرف آن دارند و خوردن شیر برنج برای سلامتی آنها مضر است.
خوشمزه شدن شیربرنج

8 راز ساده واسه خوشمزه شدن شیربرنج

زمان مطالعه : 3 دقیقه
شیربرنج یکی از غذاهای مقوی و محبوب در بین ایرانیان است. توجه به نکات مهم در دستور پخت آن باعث خوشمزه شدن شیربرنج میشود.
حلوای زنجبیلی

طرز تهیه “حلوای زنجبیلی” تبریزی ساده و مجلسی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“حلوای زنجبیلی” به دلیل داشتن زنجبیل، طبیعت مقوی و گرم داشته و مصرف آن در ماه رمضان توصیه می شود. همچنین باعث افزایش قندخون شده، تقویت کننده معده و ضدنفخ نیز می باشد.
کاچی زایمان

دستور پخت “کاچی زایمان” خانگی خوشمزه و مقوی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“کاچی زایمان” یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و کاچی برای بعد از زایمان بسیار توصیه می شود تا انرژی از دست رفته را بدست آورد.
حلوای هویج

آموزش تهیه مرحله به مرحله “حلوای هویج” خوشرنگ

زمان مطالعه : 3 دقیقه
یک روش مناسب کافی می باشد تا شما بتوانید بهترین “حلوای هویج” را مهیا نمایید.
باسلوق

دستور تهیه “باسلوق” با طعم دلچسب و ایده آل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“باسلوق” طعمی جالب و خوشمزه را در میان شیرینی ها دارد که به علت طعم پودر نارگیل آن می تواند مورد پسند باشد.
شیر برنج

طرز تهیه “شیر برنج” خانگی با ترفند های عالی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“شیر برنج” علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوق‌العاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود.
پیشمه ترکمنی

آموزش عالی و مرحله به مرحله پخت “پیشمه” ترکمنی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
پخت شیرینی “پیشمه” در بین ترکمن ها رواج دارد و از شیرینی های بسیار خوشمزه می باشد.
پولکی کنجدی

طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
پولکی یکی از سوغاتی ها و شیرینی های معروف اصفهان می باشد که شما در آشپزخانه نمناک میتوانید به سادگی “پولکی کنجدی” را تهیه کنید.
باقلوای پسته

طرز تهیه “باقلوای پسته” خانگی ویژه برای میهمانی ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر خمیر فیلو در خانه دارید، هر زمان که بخواهید می توانید “باقلوای پسته” خانگی برای مهمانان خود آماده کنید.
ترافل خرمایی

دسر شیک مخصوص پذیرایی ، “ترافل خرمایی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
دستور تهیه دسر خوشمزه ترافل خرما را در این بخش از آشپزخانه نمناک می خوانید.
بستنی زمستانی

طرز تهیه “بستنی زمستانی” متنوع و خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خاطرات دوران کودکی را با درست کردن “بستنی زمستانی” متنوع و خوشمزه زنده کنید.
قطاب عسلی خلخال

آموزش درست کردن ساده ترین و خوشمزه ترین “قطاب عسلی” خلخال

زمان مطالعه : 2 دقیقه
با این مقدار مواد می توانید 10 عدد “قطاب عسلی” خلخال را درست کنید. زمان لازم برای درست کردن این شیرینی 1 ساعت و 20 دقیقه است.
باقلوا بادام و نرگس

طرز تهیه باقلوا بادام و نرگس معطر و خوش مزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای آماده کردن باقلوا بادام و نرگس همان طور که خواهید خواند همانند آماده کردن باقلوای بادام عمل می کنیم اما بادام را با گل نرگس معطر می کنیم.
رشته خوشکار

دستور تهیه “رشته خوشکار” خوشمزه ترین شیرینی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“رشته خوشکار” یک نوع شیرینی چرب و شیرین سنتی گیلانی است که به دلیل طعم خاص و عطر خوش طرفداران زیادی دارد و معمولا آن را با چای میل می کنند.
صفحه 1 از 4