نکات آشپزی

رفع بوی دنبه
روغن دنبه یا روغن حیوانی خواص زیادی برای سلامتی دارد اما برخی افراد به دلیل بوی بد آن استفاده نمی کنند. روش هایی وجود دارد که می توانید بوی دنبه را از هر غذایی از بین ببرید.
خصوصیات آشپز خوب

ویژگی که از شما یک آشپز خوب می سازد

زمان مطالعه : 6 دقیقه
برای تبدیل شدن یه یک آشپز خوب و ماهر همه چیز دانستن رسپی های حرفه ای نیست بلکه برخی ویژگی های دیگر وجود دارد که با داشتن آنها آشپز بهتری خواهید بود.
سمبوسه

نکات مهم در تهیه سمبوسه خانگی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
سمبوسه یکی از غذا های فوری و آسانی می باشد که میان دانشجویان بسیار پرطرفدار می باشد شما می توانید باانجام چند نکته این غذا را به خوبی تهیه کنید.
نکته های آشپزی

تکنیک های آشپزی خاص از برترین آشپزهای دنیا

زمان مطالعه : 9 دقیقه
داشتن دست پخت خوب یعنی دانستن “فوت و فن آشپزی” و پخت غذا، چه کسانی بهتر از آشپزهای ماهر و مشهور دنیا برای راهنمایی.
وا رفتن فلافل

چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
مشکل وا رفتن فلافل چند علت ساده دارد که اگر اقدام به رفع این نکات حتما فلافل شما متلاشی نخواهد شد.
غلیظ شدن قورمه سبزی

10 نکته مهم برای غلیظ شدن و لعابدار شدن قورمه سبزی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای اینکه بتوانید خورش قورمه سبزی را خوشمزه و لعابدار تهیه کنید باید نکات “غلیظ شدن قورمه سبزی” و جا افتادن آن را به خوبی بدانید.
قورمه سبزی

نکات جادویی خورش قورمه سبزی که از آن بی خبرید

زمان مطالعه : 2 دقیقه
چندین نکته خاص و ناب برای طمع بهتر و رنگ لعاب خاص تر قرمه سبزی که توسط کاربران سایت نمناک ارسال گردیده را میتوانید بخوانید.
نکات جوجه کباب

نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند

زمان مطالعه : 4 دقیقه
برای اینکه جوجه کباب سفت نشود و مزه خوبی بگیرد باید یک سری نکات را به هنگام آماده سازی و پخت جوجه رعایت کنیم که در این بخش از نمناک به طور کامل بیان شده است.
رفع بوی سوختگی از خورشت

رفع بوی سوختگی از خورشت تو سه سوت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر خورشت یا برنج شما ته بگیرد و بسوزد می توانید از تکنیک های آشپزی در کمترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن ها استفاده کنید.
آشپزی همسر

همسرم اصلا آشپزی بلد نیست چه کنم؟

زمان مطالعه : 6 دقیقه
اگر همسر شما آشپزی بلد نیست یا دستپخت خوبی ندارد شما باید با او صادق باشید و با رفتارهای مناسب و روش صحیح این مسئله را بیان کنید تا دستپخت همسرتان بهبود یابد.
کپک رب

کپک رب، سرکه و ترشی را چه کنیم؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
اشتباهات آشپزی

اشتباهات بزرگ شما در آشپزی و آماده سازی غذا

زمان مطالعه : 8 دقیقه
اشتباهاتی در آشپزی وجود دارد که شاید به عقیده برخی از افراد اشتباه کوچکی باشد اما بسیار تاثیرگذار در پخت و آماده سازی غذا خواهد بود.
پاک كردن پای مرغ

آموزش نحوه صحیح پاک کردن و پخت پای مرغ

زمان مطالعه : 3 دقیقه
پای مرغ یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مفید برای سلامت بدن و زیبایی پوست می باشد که برای مصرف آن ابتدا باید ترفند شستشو و پاک کردن آن را یاد بگیرید.
ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی که هر بانویی باید بداند

زمان مطالعه : 7 دقیقه
پختن غذا به هر نحوی نشانه بلد بودن آشپزی نمی باشد، بلکه خانم ها باید از ترفندهای مهم آشپزی برای از بین بردن سوختگی، تندی و ترشی و ... هم مطلع باشید.
ترفندهای مهم خانه داری

مهم ترین ترفندهای خانه داری و آشپزی برای تمام خانم ها

زمان مطالعه : 7 دقیقه
یکی از ترفندهای مهم در خانه داری جلوگیری گیری از شکسته شدن تخم مرغ هنگام آبپز شدن است این کار را با کمی نمک می توانید انجام دهید.
صفحه 1 از 4