نکات آشپزی

رفع بوی سوختگی از خورشت
اگر خورشت یا برنج شما ته بگیرد و بسوزد می توانید از تکنیک های آشپزی در کمترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن ها استفاده کنید.
ظروف تفلون

هیچ وقت این کارو با ظروف تفلونت نکن

تاریخ انتشار : 27 خرداد 1401زمان مطالعه : 4 دقیقه
اگر شما هم از ظروف تفلون برای آشپزی استفاده میکنید برای سالم ماندن آن ها برای سالیان طولانی هرگز این اشتباهات را که باعث سریع خراب شدن تفلون میشود انجام ندهید.
کباب کوبیده خانگی

نکات فوق العاده و کاملا کاربردی در طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

تاریخ انتشار : 25 خرداد 1401زمان مطالعه : 2 دقیقه
کباب کوبیده خانگی حتما نیاز به رعایت چند نوع نکته مختلف برای تهیه دارد که می توانید در ادامه آن ها را مشاهده کنید.
غذای شور

به راحتی شوری غذایتان را از بین ببرید + آموزش

زمان مطالعه : 6 دقیقه
شور شدن غذا اتفاقی است که ممکن است برای هر فردی در آشپزی پیش بیایید که برطرف کردن آن غیر ممکن نیست و می توان به راحتی شوری غذا را از بین برد.
اشتباهات در آشپزخانه

اشتباهات ریز اکثر خانم ها در آشپزخانه

زمان مطالعه : 4 دقیقه
برخی نکات در آشپزخانه بسیار متداول و رایج هستند و بسیاری عادت به انجام آن ها دارند درصورتی که این نکات جزء اشتباهات رایج در آشپزخانه به شمار می آیند .
ترفند خانه داری

ترفندهای جالب خانگی برای آشپزی و خانه داری راحت

زمان مطالعه : 4 دقیقه
خانه داری کاری دلنشین ولی زمان بر است ، امروزه ترفندهای جدیدی برای سریعتر انجام شدن کارهای خانه وجود آمده که بهتر است با آن ها آشنا شوید.
آشپزی همسر

همسرم آشپزی بلد نیست چه کنم؟

زمان مطالعه : 6 دقیقه
اگر همسر شما آشپزی بلد نیست یا دستپخت خوبی ندارد شما باید با او صادق باشید و با رفتارهای مناسب و روش صحیح این مسئله را بیان کنید تا دستپخت همسرتان بهبود یابد.
کش دار شدن پنیر پیتزا

کلک فست فودی ها واسه کش دار شدن پنیر پیتزا

زمان مطالعه : 2 دقیقه
همه افراد دوست دارند که در خانه پیتزایی به خوشمزگی پیتزای فست فودی ها درست کنند، راز خوشمزگی پیتزاهای بیرونی در کش آمدن پنیر آنهاست.
ترفند آشپزی

ترفند و زرنگی های کوچیک تو آشپزی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اگر به آشپزی علاقه دارید و میخواهید غذاهای بی نظیری درست کنید باید اطلاعاتتان را در این زمینه کامل کنید و روش پخت و نگهداری تمام مواد غذایی را بدانید.
نکات جوجه کباب

نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند

زمان مطالعه : 4 دقیقه
برای اینکه جوجه کباب سفت نشود و مزه خوبی بگیرد باید یک سری نکات را به هنگام آماده‌سازی و پخت جوجه رعایت کنیم که در این بخش از نمناک به طور کامل بیان شده است.
ترفندهای آشپزی

کلک های آشپزخونه ای مخصوص تازه عروس ها

زمان مطالعه : 6 دقیقه
تکنیک ها و ترفند های کاربردی آشپزی و خانه داری نقش مهمی در کدبانو شدن تازه عروس ها دارند. آشنایی با این نکات برای همه ضروری است.
شستن مرغ

اشتباه خطرناک ما هنگام شستن و طبخ مرغ

زمان مطالعه : 5 دقیقه
شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.
خوشمزه شدن خوراک لوبیا

راز خانم هایی که خوراک لوبیاشون خوشمزه و غلیظه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
خوراک لوبیا جزء خوشمزه و محبوب ترین غذاها در سراسر دنیا است. به کمک ترفند های مهم برای پخت این خوراک میتوانید خوش طعم ترین خوراک لوبیا را بپزید.
رفع بوی گوشت

تکنیک سرآشپزها برای رفع بوی گوشت از غذا

زمان مطالعه : 6 دقیقه
روش های طبخ مناسب گوشت برای رفع بوی بد آن می تواند برای افرادی که از بوی گوشت بدشان می آید و به همین دلیل از مصرف آن خودداری می کنند را حل مناسبی باشد.
خوشمزه شدن عدس پلو

راز خانم هایی که عدس پلو شون معروفه

زمان مطالعه : 5 دقیقه
عدس پلو از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که برخی افراد آن را بسیار خوشمزه تر از بقیه درست می کنند. خوشمزه شدن عدس پلو رازی دارد که فقط کدبانوها میدانند.
صفحه 1 از 5