نکات آشپزی

خورش قیمه بادمجان

فوت کوزه گری برای پخت قیمه بادمجان مجلسی

تاریخ انتشار : 26 مهر 1400زمان مطالعه : 3 دقیقه
خورش قیمه بادمجان از خورش های اصیل ایرانی می باشد که شباهت زیادی به خورش قیمه دارد با در نظر گرفتن برخی نکات این خورش را به بهترین نحوه تهیه کنید.
ترفندهای مهم خانه داری

مهم ترین ترفندهای خانه داری و آشپزی برای تمام خانم ها

زمان مطالعه : 7 دقیقه
یکی از ترفندهای مهم در خانه داری جلوگیری گیری از شکسته شدن تخم مرغ هنگام آبپز شدن است این کار را با کمی نمک می توانید انجام دهید.
موارد استفاده آرام پز

مواد غذایی که پختشون با آرام پز اشتباهه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
پخت هر نوع مواد غذایی در داخل آرام پز به هیچ وجه کار صحیحی نیست، به این دلیل که پخت برخی مواد غذایی در آرام پز خطراتی را برای سلامت بدن به همراه خواهد داشت.
ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی که هر بانویی باید بداند

زمان مطالعه : 7 دقیقه
پختن غذا به هر نحوی نشانه بلد بودن آشپزی نمی باشد، بلکه خانم ها باید از ترفندهای مهم آشپزی برای از بین بردن سوختگی، تندی و ترشی و ... هم مطلع باشید.
نکات مهم خورش بامیه

ترفند تهیه خورش بامیه مجلسی در خانه

تاریخ انتشار : 11 مهر 1400زمان مطالعه : 3 دقیقه
خورش بامیه یکی از خورش های پرطرفدار ایرانی می باشد که طرز تهی آسانی دارد شما با در نظر گرفتن برخی نکات می توانید این خورش را به عالی ترین شیوه تهیه کنید.
دلمه برگ مو

این نکات دلمه برای هر خانمی لازمه که بدونه !

تاریخ انتشار : 10 مهر 1400زمان مطالعه : 3 دقیقه
دلمه برگ مو یکی از دلمه های پر طرفدار در ایران می باشد که از محبوبیت خاصی برخوردار است با در نظر گرفتن چند نکته این غذا را عالی تهیه کنید.
وا رفتن فلافل

چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل

تاریخ انتشار : 31 شهریور 1400زمان مطالعه : 2 دقیقه
مشکل وا رفتن فلافل چند علت ساده دارد که اگر اقدام به رفع این نکات حتما فلافل شما متلاشی نخواهد شد.
آشپزی با روغن کم

تکنیک آشپزی با حداقل روغن

تاریخ انتشار : 31 شهریور 1400زمان مطالعه : 4 دقیقه
استفاده از روغن کم یا چربی های سالم در غذاها، در سلامت شما موثر است بنابراین تکنیک های آشپزی با کمترین میزان روغن را یاد بگیرید.
رفع بوی گوشت

تکنیک سرآشپزها برای رفع بوی گوشت از غذا

زمان مطالعه : 6 دقیقه
روش های طبخ مناسب گوشت برای رفع بوی بد آن می تواند برای افرادی که از بوی گوشت بدشان می آید و به همین دلیل از مصرف آن خودداری می کنند را حل مناسبی باشد.
سرعت در آشپزی

ترفندهایی برای افزایش سرعت آشپزی

تاریخ انتشار : 16 شهریور 1400زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر زمان کمی برای آشپزی دارید نگران نباشید. شما می توانید با چند ترفند ساده سرعت آشپزی را افزایش دهید و هر چه سریع تر غذایتان را میل کنید.
رفع تلخی غذا

سریعترین روش برای رفع تلخی غذا

تاریخ انتشار : 15 شهریور 1400زمان مطالعه : 3 دقیقه
اگر هنگام پختن غذا متوجه تلخی غذا شدید، نگران نباشید. شما می توانید با توجه به نوع غذا با استفاده از ترفندهای ساده تلخی غذا را از بین ببرید.
شستن مرغ

اشتباه خطرناک ما هنگام شستن و طبخ مرغ

زمان مطالعه : 5 دقیقه
شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.
ترفند آشپزی چینی

چند ترفند ساده چینی ها برای آشپزی سالم

تاریخ انتشار : 10 شهریور 1400زمان مطالعه : 4 دقیقه
هر فردی هنگام آشپزی به دنبال روش هایی برای بهتر و سالم شدن غذا می باشد. سرآشپزهای چینی ترفندهایی دارند که به سالم بودن غذای شما کمک می کند.
طرز تهیه آبغوره

طرز تهیه آبغوره خانگی ؛ ترش و قرمز

زمان مطالعه : 6 دقیقه
آبغوره یکی از بهترین چاشنی های ایرانی است که از دیرباز از آن استفاده می شود و ما به شما در این مطلب بهترین روش تهیه آبغوره خانگی را به طور کامل آموزش می دهیم.
رفع بوی دنبه

تکنیک سرآشپز برای رفع بوی دنبه از هر نوع غذا

زمان مطالعه : 3 دقیقه
روغن دنبه یا روغن حیوانی خواص زیادی برای سلامتی دارد اما برخی افراد به دلیل بوی بد آن استفاده نمی کنند. روش هایی وجود دارد که می توانید بوی دنبه را از هر غذایی از بین ببرید.
صفحه 1 از 4