آشپزی در منزل

میرزا قاسمی
“میرزا قاسمی” یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
کباب کوبیده

چیکار کنیم کباب کوبیده از سیخ نریزد؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای پختن کباب کوبیده خوشمزه و حرفه ای نکات ریزی وجود دارد که در این مطلب راه های جلوگیری از ریختن کباب کوبیده از سیخ را آموزش می دهیم.
نکات جوجه کباب

نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند

زمان مطالعه : 4 دقیقه
برای اینکه جوجه کباب سفت نشود و مزه خوبی بگیرد باید یک سری نکات را به هنگام آماده‌سازی و پخت جوجه رعایت کنیم که در این بخش از نمناک به طور کامل بیان شده است.
خوشمزه شدن شیربرنج

8 راز ساده واسه خوشمزه شدن شیربرنج

زمان مطالعه : 3 دقیقه
شیربرنج یکی از غذاهای مقوی و محبوب در بین ایرانیان است. توجه به نکات مهم در دستور پخت آن باعث خوشمزه شدن شیربرنج میشود.
جوجه کباب خوشمزه

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه با سس فوق العاده

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به شکل رستورانی باید یک سری ریزه‌کاری‌های مخصوص آن را بلد باشید. در این بخش از آشپزخانه نمناک دستور تهیه یک نوع جوجه کباب بسیار خوشمزه به همراه سس مخصوص آن را آموزش می دهیم.
جوجه کباب

طرز تهیه بهترین جوجه کباب خانگی و رستورانی+ نکات نهایی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
جوجه کباب اصولا غذایی است که مرد های خونه ادعای بسیار زیادی در خوب درست کردن آن دارد ، با رعایت چند نکته ساده “جوجه کباب” را بسیار خوشمزه تر از قبل درست کنید.
قورمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی همراه با نکات بی نظیر قورمه جاافتاده

زمان مطالعه : 5 دقیقه
“قورمه سبزی” خورشت خوشمزه و مورد علاقه تمامی ایرانی ها می باشد که نکات پخت حرفه ای را برای جا افتادن خوب و صحیح نیاز دارد.
خورش قیمه

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

زمان مطالعه : 4 دقیقه
قیمه هم از پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد و در کنار برنج استفاده می شود. “خورش قیمه” به روشهای مختلفی طبخ می شود.
طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز؛ به همین راحتی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
سس مایونز یکی از سس های پر مصرف در دنیاست. برای تهیه این سس دیگر نیاز به رفتن به فروشگاه ها نیست شما می توانید در منزل به راحتی سس مایونز درست کنید.
باقلوا

با این رسپی خیلی راحت باقلوای خونگی درست کنید

زمان مطالعه : 4 دقیقه
باقلوا یک شیرینی ترکیه ای است که در سراسر دنیا مشهور است و طرفداران زیادی دارد، اما باقلوا در بعضی از شهرهای ایران نیز با طعمی فوقالعاده تهیه و سرو می شود.
فلافل

طرز تهیه بی نظیر برای فلافل خانگی جا افتاده

زمان مطالعه : 11 دقیقه
فلافل از جمله غذاهای بسیار پرطرفدار در میان کشورهای عربی و همچنین محبوب در میان مردم ایران نیز می باشد.
بهترین آشپزها

متولدین کدوم ماه آشپزی شون بهتره؟

زمان مطالعه : 3 دقیقه
آشپزی هم مانند سایر مهارت ها، نیاز به وجود علاقه درونی هر یک از ما دارد. اما به طور کل متولدین کدام ماه ها آشپزی بهتری نسبت به متولدین سایر ماه ها دارند؟
طرز تهیه همبرگر

فرمول پخت همبرگر خونگی مامان پَز

زمان مطالعه : 2 دقیقه
همبرگر جز غذاهای فست فودی می باشد که طرفداران زیادی دارد. با رعایت نکات این دستور تهیه می توانید خوشمزه ترین همبرگر خانگی را تهیه کنید.
آش رشته

طرز تهیه آش رشته با طعمی به سبک نذری های محرم

زمان مطالعه : 5 دقیقه
طرز تهیه “آش رشته” یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان را در این مطلب برای شما ارائه کرده ایم. مقداری از پیاز و سیر و نعناع سرخ شده را به آش اضافه کنید و بقیه را برای تزئین روی آش نگه دارید.
پودر سوخاری خانگی

چطوری پودر سوخاری درست کنم

زمان مطالعه : 3 دقیقه
پودر سوخاری یکی از مواد غذایی می باشد که در تهیه بسیاری از غذاهای فست فودی کاربرد دارد شما می توانید طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.
صفحه 1 از 21