با خطرناک ترین مورچه های دنیا آشنا شوید
این مورچه ها نژاد اروپایی دارند و به پرده بالان در بین حشرات و زنبورهای انگلیسی مربوط می شوند. این حشرات تقریبا 140 میلیون سال پیش شبیه به زنبورها زندگی می کردند و هم اکنون بالغ بر 12500 گونه از آن ها وجود دارند. این مورچه ها در مکان هایی زندگی می کنند که ممکن است مثلاً یک دسته میلیونی از آن ها در این محل تجمع کرده باشد. مورچه ها حشرات اقلیمی هستند که می توانند از خودشان در برابر حملاتی از جمله خورده شدن توسط حشرات دیگر محافظت کنند. بعضی از خطرناک ترین مورچه ها روی زمین می تواند حیوانات دیگر را نیز بکشد، برای آشنایی با این نوع مورچه های عجیب و ترسناک با ما در بخش سرگرمی نمناک همراه شوید.
معرفی خطرناک ترین مورچه های جهان
1- مورچه بولداگ :
در رکورد های گینس، مورچه بولداگ به عنوان خطرناک ترین مورچه جهان ذکر شده است. میرمشیا، معروف به مورچه بولداگ، یکی از سرده های بزرگ مورچه ها است که از 93 گونه تشکیل شده است و به طور گسترده در استرالیا یافت می شوند. این مورچه ها بسیار عظیم، هوشیار و طول آن ها 0.4 سانتی متر می باشد. مورچه های بولداگ دارای فک پایینی بلند و باریک، چشمانی درشت و نیش های پر از زهر هستند. این مورچه ها حس بینایی خوبی دارند و می توانند فرد متجاوز را به فاصله کافی از کلنی های خود دور کنند. اکثر گونه های مورچه های بولداگ روی شکم یا سر خود دارای رنگ های نارنجی یا قرمز روشن هستند. این مورچه ها از سال 1988 تا کنون سه کشته داشته اند.
2- مورچه فشنگی :
مورچه فشنگی که به آن مورچه گلوله زن نیز گفته می شود، به دلیل نیش خطرناکش نامگذاری شده است. نیش مورچه فشنگی بالاتر از شاخص درد نیش اشمیت قرار دارد و بسیاری از افراد گزش آن را با اصابت گلوله مقایسه کرده اند. نیش این مورچه موجی از درد های ضربان دار و سوزاننده ایجاد می کند که به مدت 24 ساعت بدون وقفه ادامه دارد. برخی از علائم مرتبط با نیش مورچه فشنگی شامل تاکی کاردی، ورم، لنفادنوپاتی و وجود خون تازه در مدفوع قربانی است. مورچه های فشنگی حدود 3.4 سانتی متر، بدون بال و به رنگ سیاه مایل به قرمز هستند. آن ها مورچه های وحشی نیستند اما هنگام دفاع از لانه خود می توانند خطرناک باشند. مورچه های فشنگی در سراسر آمریکای جنوبی و مرکزی، به ویژه در قلمرو مرطوب و گرمسیری یافت می شوند.
3- مورچه های ارتشی :
مورچه های ارتشی که به آن ها " یغماگر" نیز گفته می شود، مورچه های درنده ای هستند که برای انسان بسیار مضر می باشند. این مورچه ها لانه های دائمی ندارند و تمایل دارند از یک مکان به مکان دیگر مهاجرت کنند و به دنبال غذا بروند. مورچه های ارتشی می توانند بدون سرپرست و به تنهایی طعمه ای را شکار کنند.
4- مورچه های آتشین :
مورچه های آتشین، نام بیش از 200 گونه مورچه متعلق به تیره سولنوپسیس است. این مورچه ها به دلیل ایجاد درد ناک ترین نیش از بین مورچه ها شناخته می شوند. برخی از گونه های مورچه های آتشین به عنوان مورچه های حریق گرمسیری، مورچه های قرمز و مورچه های زنجبیل نامیده می شوند. نیش این مورچه ها آزار دهنده است و با احساس سوزش و کهیر مشخص می شود. برجستگی های کهیر مورچه های آتشین می توانند در عرض 36 ساعت به صورت جوش درآید و در صورت خراشیده شدن ممکن است آلوده باشند. این مورچه ها می توانند حیوانات کوچک را ازبین ببرند. برخی از افراد به سم این مورچه حساسیت پیدا می کنند و اگر به مدت زمان طولانی درمان نشوند، ممکن است دچار آنافیلاکسی شوند.
5- مورچه های هاروستر فلوریدا :
مورچه های هاروستر فلوریدا گونه ای از مورچه ها هستند که دانه جمع آوری می کنند و از جنس خرمن برداران می باشند. این مورچه ها بومی کویرهای آمریکای جنوبی، مرکزی و شمالی هستند. آن ها تهاجمی نیستند اما می توانند نیش کوچکی بر طعمه بزنند که البته دردناک ترین نیش را در میان مورچه ها دارند. این درد می تواند با ایجاد تورم در اثر پخش شدن زهر از طریق کانال های لنفاوی شخص، به مدت طولانی ادامه یابند.
6- مورچه درختی سبز :
مورچه های درختی سبزهمچنین به عنوان مورچه های بافنده نیز شناخته می شوند و در مناطق گرمسیری آسیا و استرالیا یافت می شوند. این مورچه ها در درختان زندگی می کنند و به دلیل رفتار لانه سازی مشهور هستند زیرا با بافتن برگ های درختان و ایجاد یک کلنی لانه های خود را ایجاد می سازند. هر کلنی از این مورچه ها بیش از 500000 عضو دارد. آن ها نیش نمی زنند اما گزش دردناکی ایجاد می کنند.
7- مورچه های پونی :
مورچه پونی که به عنوان مورچه سبز نیز شناخته می شود، یکی از وحشتناک ترین مورچه های کره زمین است که در استرالیا یافت می شود. این مورچه ها به دلیل ظاهر فلزی از بنفش تا سبز متغیر هستند. مورچه سبز دارای یک نیش بسیار قوی است که بسیار دردناک می باشد و دارای سمی است که برای ایجاد شوک آنافیلاکتیک در افراد حساس کافی است. این مورچه ها علی رغم خطری که برای انسان دارند، می توانند در از بین بردن آفاتی مانند موریانه و سوسک ها به کنترل آفات کشاورزی کمک کنند.
8- مورچه جک جامپر :
مورچه جک جامپر همچنین به عنوان مورچه جهنده نیز نامیده می شود، مورچه ای سمی بوده و بومی استرالیا می باشد. این مورچه ها بزرگ هستند و طول ملکه آن ها حدود 1.60و طول نر 1.19 سانتی متر است. مورچه های جک جامپر می توانند در مسافت های طولانی بپرند و با تزریق زهر م یتوانند طعمه های خود را ازبین ببرند. نیش آن ها ممکن است یک واکنش موضعی خفیف در انسان ایجاد کند.