آلوئه ورا و قلب

نسخه ی آلوئه ورایی و قلب سالم

کد مطلب : 53783زمان مطالعه : 2 دقیقه
آلوئه ورا و قلب سالم ، گیاه پرخاصیت آلوئه ورا به روش های مختلف با کاهش کلسترول و تری گلیسیرید از بیماری های جدی قلبی جلوگیری می کند.

رابطه آلوئه ورا و قلب سالم

آلوورا در کاهش کلسترول و تری گلیسیرید نقش مهمی دارد و گلوکوز را متعادل می کند آلوئه راگیاهی مقاوم و خواص معجزه آسایی دارد .خیلی جالب است که بدانیم چطور طبیعت گیاهانی را در اختیارمان گذاشته که می توان با خواص انها سالم زندگی کرد .یکی از از خواص آلوئه ورا میتوان به تقویت سیستم گوارشی سلامت پوست تقویت سیستم قلبی عروقی اشاره کرد که در این بخش از نمناک به چند خاصیت این گیاه پرفایده برای قلب خواهیم گفت.

آلوئه ورا و قلب

فواید آلوئه ورا برای کاهش کلسترول و سلامت قلب

خاصیت آلوئه ورا در درمان بیماری قلبی 

تنظیم کلسترول خوب

کلسترول خوب یکی از دو نوع کلسترول است که کمک می کند کلسترول بد از طریق خون به کبدبرود وازآن جا دفع شود. بایستی برای سلامتی در بدن بین این دو نوع کلسترول ایجاد تعادل کنیم و یکی از بهترین شکل ایجاد تعادل در آن با مصرف آلوئه وار ممکن می شود چون این گیاه نه تنها کلسترول خوب را بالا میبرد بلکه تعادلی بین هر دو نوع لیپوپروتئین ایجاد می کند.

کاهش تری گلیسیرید

جالب است که امروزه درباره ی اهمیت کاهش کلسترول زیاد میشنویم سطح بالای تری گلیسیرید یعنی سوختن انرژی اضافه در بدن و تجمع آن به صورت چربی تری گلیسیریدبالا برای قلب بسیار خطرناک است و وقتی از حالت نرمال بالاتر رودحملات قلبی افزایش میابد.    کاهش قند خون آلوورا حاوی نوعی فیبر محلول است که قند خون را پایین می آورد .

برای کاهش تری گلیسیرید : یک قاشق ژله آلوورا را هر روز به مدت 2 ماه در آب گرم حل کنید و بنوشید . این نوشیدنی آلوورا خاصیت ضد التهابی و درمانی دارد و برای افراد دیابتی مفید است

کاهش فشار خون

به دلیل اینکه حاوی ویتامین سی است در کاهش فشار خون چرخش خون تصلب شریان گشاد شدن مویرگ ها موثر است

تقویت قلب

آلوورا حاوی آمینو اسیدی به نام ارگنین است این آمینو اسید را بدن در حد کمی تولید می کند اما شما باید سعی کنید آن را از خوراکی هایی مثل گردو بادام زمینی الوورا تامین کنید

نسخه ی آلوئه ورایی و قلب سالم

4.224
این مطلب مفید بود ؟204
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ز.ن
وبگردی