افراد مسن
کنترل فشار خون در افراد مسن با سلامت آنها در ارتباط است ،در برخی موارد کاهش فشار خون در سالمندان از نشانه های مرگ آور در آنان است .

سالمندان باید این نشانه ها ی بیماری را جدی بگیرند!

افراد مسن به حفظ فشار خون پایدار حساس هستند در حالی که فشار خون پایین در سالمندان شایع است ولی برخی از سالمندان از فشار خون پایین رنج میبرند در این مطلب میخواهیم شما را با فشار خون پایین در سالمندان آشنا کنیم.

انواع فشار خون وحد نرمال فشار خون

فشار خون دو نوع است:فشار خون سیستولیک (ماکزیمم) و فشار خون دیاستولیک (مینیمم).

فشار خون طبیعی 120 روی 80 میلیمتر جیوه است.

فشار خون سیستولیک (120) نشان دهنده فشاری است که قلب در حالت انقباض بوجود می آورد و در طی این انقباض، خون به عضلات قلب وارد می شود.

فشار خون دیاستولیک (80) نشان دهنده فشاری است که بعد از انقباض ایجاد می شود.

هنگامی که قلب در حال پمپ کردن خون است (انقباض)، فشار خون بالاتر است.

میزان فشار خون سیستولیک در بزرگسالان سالم بین 90 تا 120 میلیمتر جیوه است.

میزان فشار خون دیاستولیک در بزرگسالان سالم بین 60 تا 80 میلیمتر جیوه می باشد.

افراد مُسن این نشانه مرگ آور را جدی بگیرند!

 

افراد مسن

 اُفت فشارخون در افراد مسن نشانه مرگ زودهنگام است. 

مطالعه جدید نشان داده است که اُفت فشارخون در افراد مسن نشانه مرگ زودهنگام است. طبق این مطالعه، در افراد مسن فشارخون به تدریج و حدود 14 سال قبل از مرگ شروع به کاهش می کند.

محققان دانشگاه کنتیکت آمریکا در این مطالعه گزارشات پزشکی 46,634 شهروند بریتانیایی که در سن 60 سال و بالاتر فوت کرده بودند را بررسی کردند؛ یافته ها نشان داد کاهش فشارخون نه تنها در افراد مبتلا به فشارخون بالا وجود دارد، بلکه در افراد فاقد این بیماری نیز مشاهده شده است.برخی از شرکت کنندگان سالم و برخی دارای مشکلاتی نظیر بیماری قلبی یا دمانس (زوال عقل) بودند.

محققان دریافتند شیب کاهش فشارخون در بیماران مبتلا به زوال عقل، نارسایی قلبی، کاهش وزن در اواخر عمر، و افراد دارای فشارخون بالا بسیار تند است.اما کاهش بلندمدت فشارخون بدون وجود هر یک از این بیماری ها هم اتفاق می افتد.

 جرج کوچل، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید:«تحقیقات زیادی برای درک دلیل ایجاد کاهش فشارخون به این صورت در افراد مسن نیاز است.»

نشانه های مرگ آور در افراد مسن چیست؟

2.713
این مطلب مفید بود ؟76
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از خبرگزاری مهر _ تبیان / ف
وبگردی