امیر کربلایی زاده

استندآپ کمدی از نظر امیر کربلایی زاده

تاریخ انتشار : 16 دی 1395کد مطلب : 42175زمان مطالعه : 3 دقیقه
امیر کربلایی زاده بازیگر تئاتر و تلوزیون توضیحاتی درباره استندآپ کمدی داد و گفت خودش را بازیگر میداند نه یک کمدین.

نظر امیر کربلایی زاده درباره استندآپ کمدی

امیر کربلایی زاده، فعالیت نمایشی خود را از سال 1368 در مدرسه آغاز نمود و همزمان با آن وارد کلاس های آموزشی تئاتر در کانون فرهنگی و هنری شهید مطهری شد و در سالهای 1372٬1371٬1369 بازیگر اول مسابقات دانش آموزی تئاتر کل کشور شد.

کربلایی زاده بازیگر و کارگردان تئاتر و تلویزیون در رابطه با طنز و ویژگی های آن گفت:طنز باعث می شود موادی از سلول های مغز آزاد شوند که شما بهتر در تصمیم گیری هایتان و کارهایتان تمرکز داشته باشید. حتی از نظر علمی ثابت شده است که خنده و لبخند برای انسان های موفق در زندگی بسیار مهم است.

امیر کربلایی زاده

امیر کربلایی زاده در خندوانه

 
وی تصریح کرد:تماشاگر و اثر باید با یکدیگر همذات پنداری کنند و مخاطب باید حضور خود را در اثر ببیند. کمدین باید خیلی دقیق و با جزئیات کار خود را انجام دهد.
 
وی در رابطه با ویژگی های یک کمدین گفت:کمدین باید صداقت داشته باشد. بدون اینکه موضع گیری کند، مشکلاتی که وجود دارد را ارزیابی کند و آن را به یک شکل فرحناک تغییر دهد و به مخاطب عرضه کند.
 
کربلایی زاده بیان کرد:استند آپ کمدی نقد چالش های سیاسی اجتماعی و بررسی رفتارهای سیاسی اجتماعی است. ما در حقیقت با استند آپ کمدی سعی می کنیم که آن موضوع را به چالش بکشیم و تماشاگر را با خندیدن دچار اندیشه بکنیم تا به آن موضوعات فکر کند.
 
وی در رابطه با تأثیرگذاری فضای مجازی بر طنز گفت:عصر، عصر تکنولوژی است و خواسته و ناخواسته در صفحات مجازی کلیپ ها و فیلم ها در کمترین زمان به دست مخاطب می رسد. این موضوع کار را برای یک کمدین سخت می کند. شاید مواردی را که کمدین می خواهد اجرا کند کلیشه ای شده باشد و در بسیاری از سایت ها و صفحات مجازی به آن پرداخته شده باشد؛ اما با این حال به نظر من به حدی چالش های رفتاری وجود دارد که می تواند مواد اولیه ای برای موضوع کمدین باشد.
امیر کربلایی زاده

امیر کربلایی زاده بازیگر

 کربلایی زاده با اشاره به خاطره ای از دوران نوجوانی و جوانی خود تصریح کرد:در دوره نوجوانی فقط به این فکر بودم که چطور می توانم تئاتر کار کنم، چون به خواسته مرحوم پدرم در هنرستان رشته صنعتی خواندم، رشته ای غیر از تئاتر، من در زمانی متولد شدم که در آستانه شروع جنگ و تغییر و تحول سیاسی اقتصادی بود و والدین دغدغه موقعیت کار فرزندان خود را داشتند. بنابراین فضای هنری اولویت خانواده ها نبود، به خاطر همین من به طور مخفیانه وارد کانون شهید مطهری شدم و تحت آموزش قرار گرفتم.
 
 وی در رابطه با شروع کار خود در عرصه نمایش گفت:اول به صورت غیر رسمی از سال 68 وارد کانون شهید مطهری شدم و آنجا تئاتر را یاد گرفتم و سال 69 بهترین بازیگر مسابقات جشنواره تئاتر دانش آموزی کل کشور شدم. سال 76 به صورت رسمی آموزش تئاتر دیدم و وارد گروه خانم شهره لرستانی شدم و اجرایی در سالن اصلی تئاتر شهر داشتیم و بعد از آن به صورت حرفه ای در تئاتر بودم.
  
کربلایی زاده با اشاره به حضورش در نمایش های دینی و مذهبی اظهار داشت:نمایش های دینی نمایشی هایی است که در همه جا وجود دارد و بحث های دینی و مذهبی را نشان می دهد. من در نمایش هایی که حضور داشتم شکر خدا نمایش هایی بودند که اسلوب و معادله نمایش را داشت. آن نمایش ها صرفا برای تهیج مخاطب نبود و فقط دنبال اندیشه سازی بود و مردم با فرهنگ ائمه بیشتر آشنا می شدند.
 
وی در پایان گفت:من اساسا خود را بازیگر می دانم نه یک کمدین. مهم ترین چیز برای یک هنرمند این است که تماشاگر او را باور کند و در طنز هم باید این چنین باشد.
 
گفتنی است نهمین جشنواره طنز سوره با هدف کشف، جذب و پرورش استعدادهای جوان و ترویج و معرفی طنز فاخر در بخش های نثر، نظم، داستان کوتاه، مقالات پژوهشی، عکس، کاریکاتور و استندآپ کمدی (مکتوب یا تصویری) و با موضوع آزاد، 25 و 26 دی ماه 95 برگزار می شود.

استندآپ کمدی از نظر امیر کربلایی زاده

54
این مطلب مفید بود ؟40
برگرفته از باشگاه خبرنگاران -/ح
وبگردی