غذا
غذای سالم یکی از مهمترین و اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم است چراکه سلامتی و تغذیه دو مقوله در هم تنیده اند.

این 6 غذا را هرگز نخورید

غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهمترین و شاید اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقاء سلامت روان نیز بی تاثیرنیست. متخصصان تغذیه همواره به افراد توصیه می کنند با اتخاذ عادات غذایی سالم علاوه بر تامین نیاز بدن به انرژی حتی الامکان خود را از اثرات عوامل بیماریزاحفظ کنند.

برای خوشبخت بودن باید جسم سالم و روح آرامی داشت و اگر جسممان را با خوردن غذاهای مفید سالم نگه داریم در نتیجه روحی آرام و سرحال خواهیم داشت .
افرادی که به استرس ، ضعف حافظه ، خستگی ، افسردگی و..... مبتلایند فقط از لحاظ روحی آسیب پذیر نیستند بلکه در معرض ابتلا به انواع بیماریهای جسمی قرار می گیرند .

برای رسیدن به جسمی سالم و آرام نیاز به روانی سالم است و روان سالم بدون جسم سالم میسر نیست و جسم هم بدون تغذیه نمی تواند سالم باشد.
مقاله ای که در ادامه می خوانید نوشته متخصص تغذیه و نویسنده کتاب What Doctors Eat ( دکترها چه می خورند ) است:برای اینکه متوجه شوم چه غذاهایی برایم خوب است کدام یک خیر فرآیند آزمون و خطا بلند مدتی را گذراندم. برخی غذاها بود که حس فوق العاده ای به من می داد و بعضی از آنها نیز روزم، هفته ام، هورمون هایم، و ظاهر جسمی ام را خراب می کردند. من نبرد سختی را با این موارد آغاز کردم و نمی خواهم اجازه دهم دیگر حتی نزدیک لب هایم شوند.
 
  غذاها

غذاها نقش مهمی در سلامتی ایفا میکنند

متوجه شدم غذاهایی هستند که اصلا ارزش خوردن را ندارند، اینها غذاهایی هستند که دیگر هرگز نخواهم خورد.

غذاهایی که هرگز نباید خورد

1- نوشابه رژیمی

با اینکه از آخرین نوشابه رژیمی که خوردم سالهاست می گذرد، هنوز هم مزه اش را فراموش نکرده ام. این نوشیدنی برای مدت زمانی طولانی مانند پشتیبان و منبع انرژی باعث میشد در مسیر تحصیل حرکت کنم.

اما به دلیل نا آگاهی، نمی دانستم چه تاثیر منفی و مخربی روی باکتری های روده ام، تغییر اشتهایم، و البته سطح انسولینم دارد. آن سالهایی که نوشابه رژیمی استفاده می کردم از بدترین سالها برای سلامتم بود.

 
غذاها

نوشابه جزو غذاهای مضر برای سلامتی است

2- غذاهای منجمد

راحت طلبی بسیاری از ما را مستقیم به دام غذاهای منجمد می اندازد. گرم کن و بخور، چه چیزی از این ساده تر؟ متاسفانه حتی سالمترین غذاهای منجمد ( از نظر ظاهر ) سرشار هستند از نمک، که باعث احتباس آب در بدن و تبدیل آن به میزبان انواع بیماری ها و اضافه وزن می شود.

در واقع، تحقیقات جدید نشان داده اند که سدیم نسبت به آنچه فکر می شد نقشی بزرگتر در تنظیم انسولین دارد.

3- غلات صبحانه

غذاهای سریع و آماده برای صبحانه کودکانمان، غلات صبحانه در مواقع سرشار از قند هستند و نسخه ای برای بروز بیش فعالی در کودکان. غلات بسته بندی شده، ترکیبی هستند از کربوهیدرات های تصفیه شده و قند و همین آنها را تبدیل به غذاهایی می کند که هرگز نباید به سمتشان برویم.

4- غذاهای درست شده با مونو سدیم گلوتامات


در خانواده ام سر این غذاها جنگی بود. همسرم و بچه ها، به دنبال طعم و شیرینی های خوشمزه بودند، و دوست داشتند بیرون و در رستوران های چینی غذا بخورند. اما من توان تحمل بیشتر غذاهای چینی را نداشتم – میدانستم مونو سدیم گلوتامات که به غذاها اضافه می شود، روی وزن، روده، عملکرد ذهنی ام تاثیر منفی می گذارد، به همین خاطر دیگر به سمت غذاهایی که حاوی این افزودنی هستند نخواهم رفت.

5- دونات

طی روزهایی که در اورژانس مشغول بودم، همیشه در اتاق استراحت دونات های خوشمزه ای انتظارم را می کشیدند تا بخورمشان. مانند راه حلی برای برطرف کردن خستگی و استرس ذهنی به خوردنشان اغوا می شدم، همین کافی بود که پس از 15 دقیقه عرق سرد بریزم و حس کنم اتاق در حال چرخیدن دور سرم است، یک ساعت طول می کشید تا دوباره حالم به وضعیت عادی بازگردد، پس از مدتی دونات را برای همیشه از برنامه غذایی خود حذف کردم.

 
 غذاها

مافین قند بالایی دارد و جزو غذاهای پر کالری محسوب میشود 

6- مافین

فکر می کردم مافین ها جایگزینی سالم و خوب به جای شیرینی هایی مانند دونات باشند. اما آیا می دانستید یک مافین بزرگ می تواند بیش از 1000 کالری داشته باشد؟ برچسب اطلاعات تغذیه روی این مافین های خوشمزه را بخوانید ( آنهایی که خودمان در خانه درست می کنیم را حساب نکنید ) و فقط مقدار کالری متعجبتا نمی کند بلکه مقدار قند، که سطح انسولین را به آسمان می برد نیز شگفت زده تان می کند.

برای حفظ سلامتی تان این غذاها را نخورید

4.431
این مطلب مفید بود ؟274
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از برترینها / م.ف
وبگردی