برس کشیدن پوست

فواید شگفت انگیز برس کشیدن پوست

کد مطلب : 53489زمان مطالعه : 4 دقیقه
برس کشیدن پوست با برس های مخصوصی انجام میشود که به صورت خشک روی بدن کشیده میشود و فواید فراوانی دارد.

برس کشیدن پوست چه فایده ای دارد؟

برس کشیدن پوست می تواند برای مقابله کردن با سلولیت، کاهش ناصافی ها و ترک های پوست، مقابله با گردش خون نامناسب، مقابله با ورم و احتباس آب در بدن و همچنین مقابله با سستی و بیحالی موثر باشد.

برس کشیدن پوست تکنیکی ساده است. به این ترتیب که با یک برس که به برس یا مسواک پوست معروف است و از موی الیاف طبیعی ساخته شده است پوست را برس می کشید. این کار باعث تحریک پوست و ارگان های بدن شده و جریان خون را تسریع می کند.

برای ماساژ دادن پوست با این برس لازم است که از پاها شروع کنید و مسیر حرکت به سمت قلب باشد. نیازی نیست در شروع کار برس را روی پوست فشار دهید. شدت برس زدن پوست باید به شیوه ای باشد که باعث ناراحتی یا درد در شما نگردد.

برای دریافت فواید این کار لازم است که به صورت روزانه و در ابتدا به صورت ملایم انجام شود. زمانی که به این کار عادت کنید می توانید به مرور و در صورت لزوم شدت آن را افزایش دهید.

می توانید این کار را به مدت 5 تا 30 دقیقه انجام دهید. اگر تازه کار هستید، حتما در شروع مدت زمان کمی برای این کار اختصاص دهید و به مرور زمان آن را بیشتر کنید. از اولین جلسه برس کشیدن پوست تاثیر آن را روی ظاهر پوست و سلامت عمومی تان احساس خواهید کرد.

اگر پوست حساس و نازکی دارید این کار را با احتیاط و ملایمت بیشتری انجام دهید. حتما مدت زمان برس کشیدن را کوتاه کرده و از فشار آوردن به برس و سابیدن پوست خودداری کنید.

برس کشیدن پوست

اثرات برس کشیدن پوست خشک روی سلامتی بدن

البته برس کشیدن پوست باید زمانی که پوست و برس خشک است انجام شود. این کار علاوه بر زیبایی پوست برای سلامتی بدن نیز مفید است.

سم زدایی بدن

برس کشیدن پوست خشک باعث سم زدایی و پاکسازی دستگاه لنفاوی بدن می شود. این کار باعث دفع سموم تجمع یافته در بدن شده و به بهبود عملکرد دستگاه ایمنی بدن کمک می کند. شما با برس کشیدن پوست تان می توانید در بهتر کردن ظاهر پوست تان اقدام کنید. این کار همچنین تمیز شدن سطح پوست می شود.

دفع مایعات تجمع یافته در بدن

زمانی که با برس خشک پوست را برس می کشید این کار باعث می شود مایعات اضافی بدون مصرف داروهای ادرارآور از بدن دفع شود. به این ترتیب ورم بخش های مختلف بدن مانند پاها یا شکم برطرف می شود و التهاب مفاصل نیز بهبود می یابد.

احیای سلول های پوستی

تکنیک برس زدن پوست خشک یک روش جایگزین برای لایه برداری از پوست است. خیلی از افراد هر ماه چندین بار با محصولات مختلف بدن خود را لایه برداری می کنند. برس زدن بدن نیز مانند لایه برداری عمل کرده و سلول های مرده پوست که روی سطح آن جمع می شود را از بین می برند. این سلول های مرده باعث می شود که پوست کدر، خشک و بی روح به نظر بیاید.

علاوه براین برس زدن پوست باعث احیای پوست شده و به برطرف کردن چین و چروک ریز کمک می کند. این نوع لایه برداری همچنین روش خوبی برای آماده سازی پوست برای قرار گرفتن در معرض آفتاب و برنزه شدن است.

مقابله با سلولیت

سلولیت یکی از دغدغه ها و مشکلات خانم ها در زیبایی ظاهری شان محسوب می شود. معمولا این مسئله منشا ژنتیکی دارد و نمی توان به محو شدن کامل آن امیدوار بود. اما می شود با استفاده از روش هایی مانند برس زدن پوست به کاهش آنها کمک کرد. چون این تکنیک روی پوست تاثیر داشته و تاثیر آن تا عمق پوست نفوذ می کند.

پیشگیری از ترک و ناصافی پوست

ترک و ناصافی پوست حاصل عدم رطوبت کافی، کاهش خاصیت ارتجاعی و عدم احیای سلولی است. با برس خشک روی پوست و بعد از آن مرطوب کردن پوست با محصولات طبیعی مناسب روند احیای سلول های پوست سرعت می گیرد و به این ترتیب از بروز ترک ها تا حد امکان پیشگیری می شود و در صورت بروز نیز به کمتر شدن آنها کمک می کند.

بهبود گردش خون

یکی دیگر از فواید برس زدن پوست کمک به بهبود جریان خون است. بویژه اینکه اگر جهت برس زدن که باید از پایین به بالا باشد را درست رعایت کنید. باید از پاها شروع کنید و به سمت قلب بالا بروید. سپس از سمت گردن به سمت قفسه سینه پایین بیایید. اگر کسی پشت تان را برس می زند باید از او بخواهید تا از پایین به سمت بالا برس بزند. بعد از اینکه ماساژ تمام شد احساس سوزش ملایم و دلچسبی در تمام بدن خواهید داشت. علاوه براین اگر از ورم یا واریس رنج می برید احساس آرامش خواهید کرد.

بهبود گردش خون

نرمی و لطافت پوست

یکی از نتایج فوری برس زدن پوست خشک احساس نرمی در پوست است، چون این کار باعث بهبود احیای سلول های پوستی می شود. بنابراین پوست نرم، یکدست، سفت شده و احساس بهتری به شما دست می دهد.

فواید شگفت انگیز برس کشیدن پوست

4.638
این مطلب مفید بود ؟353
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از افکار نیوز -/ح
وبگردی