بروکلی
محققان دریافته اند مخلوط باکتری و سبزی جات کلمی بخصوص بروکلی احتمالا قادر به نابودی سلول های سرطان کلورکتال (روده بزرگ) خواهند بود.

درمان سرطان کلورکتال با بروکلی

ریشه درمان بسیاری از بیماری های سخت درمان در کنار مصرف دارو های شیمیایی، بازنگری در سبک زندگی و مصرف مواد غذایی سالم است.

خانواده ی کلم ها و سبزیجات درهم پیچیده خطر سرطان کولون را کاهش می دهند و در این بین بروکلی بدن انسان را در برابر سرطان کلورکتال مقاوم می سازد.به خاطر اینکه این کلم مانند کلم های دیگر حاوی ترکیبات مغذی مانند کاروتنوئیدها، ویتامین C، فیبرها و فلاوونوئیدها می باشد.

سرطان کلورکتال سومین سرطان شایع در جهان بعد از سرطان ریه و پروستات است.
اگرچه نرخ بقاء 5 ساله بعد از تشخیص این سرطان در مراحل اولیه نسبتا خوب است، اما نرخ زنده ماندن در مراحل آخر بیماری کاهش یافته و خطر عود مجدد سرطان به شکل قابل توجهی بالا می رود.
محققان دانشگاه ملی سنگاپور ترکیبی از پروبیوتیک های مهندسی شده با عصاره بروکلی یا آب حاوی ماده رژیمی را ایجاد کرده اند. این ترکیب توانست بیش از 95 درصد سلول های سرطان کلورکتال را در محیط کشت آزمایشگاهی نابود کند.
همچنین مشخص شد این ترکیب پروبیوتیک-گیاهی تعداد تومورها را تا 75 درصد در موش های مبتلا به سرطان کلورکتال کاهش داد.

اما محققان دریافتند این مخلوط هیچ تاثیری بر سلول های سایر انواع سرطان ها نظیر سرطان سینه و معده نداشت.

 کلم بروکلی

خواص بی نظیر کلم بروکلی

به گفته محققان، این پروبیوتیک ها می توانند به عنوان پیشگیری و پاکسازی سلول های سرطانی باقی مانده بعد از برداشتن تومورها از طریق جراحی مورد استفاده واقع شوند.
چان لونگ هو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید:«یک روز می رسد که بیماران مبتلا به سرطان کلورکتال قادر خواهند بود برای پیشگیری از سرطان کلورکتال یا کاهش عود مجدد بیماری بعد از جراحی سرطان، پروبیوتیک ها را به شکل مکمل رژیمی همراه با کلم بروکلی مصرف کنند.»
در این مطالعه محققان محل سرطان را با نوعی باکتری بیضرر موجود در روده موسوم به E.coli Nissle مورد هدف قرار دادند.
سپس با استفاده از تکنیک های ژنتیکی، باکتری ها را در قالب پروبیوتیکی مهندسی کردند که به سطح سلول های سرطان سلول کلورکتال چسبیده و آنزیمی برای تبدیل ماده موجود در بروکلی به عامل ضدسرطان، ترشح می کرد.

پیشگیری از سرطان روده با کلم بروکلی

54
این مطلب مفید بود ؟40
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از همشهری آنلاین/ ر
وبگردی