بسترن

بسترن بخریم یا نه؟

کد مطلب : 73688زمان مطالعه : 3 دقیقه
اگر دلیل قانع کننده ای برای خرید خودرو های چینی ندارید می توانید مقاله منتشر شده را در رابطه با خرید بسترن مطاله نمایید.

خرید خودرو چینی بسترن

نزدیک به دو دهه است که چینی ها حضور جدی خود را در بازارهای جهانی خودرو آغاز کرده اند. با نگاهی به دور و بر خودتان در خیابان های شهرهای ایران به راحتی متوجه می شوید بازار خودروی کشور ما تا چه اندازه تحت تاثیر تولیدات چینی قرار گرفته است. در میان تمام خودروهایی که از چین وارد ایران می شوند، خرید بسترن همچنان برای مشتریان ایرانی با کمی ابهام مواجه است.

شاید دلیل اصلی این ابهام به اولین نسلی از این خودرو مربوط باشد که به ایران وارد شد اما مورد استقبال خریداران ایرانی قرار نگرفت. بسترن B50، محصول سال 2009، با وجود آنکه در بازار خودروی روسیه فروش خوبی داشت اما در ایران به موفقیتی دست پیدا نکرد. البته منظور از موفقیت، میزان اقبالی است که دیگر خودروهای چینی مانند ام وی ام یا جک در بازار ایران با آن مواجه شدند.

گروه خودرو سازی فا FAW، که بسترن را راهی بازار ایران کرده بود، از سال 2014 به بعد با مدل های جدید بسترن حضور خود را در بازار ایران تجدید کرد، هر چند این حضور هنوز به پررنگی دیگر محصولات خودروسازان چینی نیست. مدل های B50 F و B30 بسترن هایی هستند که مشتریان ایرانی را بیش از اولین مدل از این خودرو به خود جلب کردند. یکی از نکات مهم در این تغییر ذائقه، به طراحی بهتر فضای داخلی، بدنه و امکانات فنی این دو مدل اخیر مربوط می شود. 

این دو خودرو، که در ایران هر دو توسط گروه بهمن مونتاژ و عرضه می شوند، بر اساس پلت فورم های خودرو مزدا طراحی و تولید شده اند. گروه خودروسازی فا از زمانی که تصمیم گرفت به بازارهای جهانی وارد شود، همکاری خود را با کارخانه های صاحب نامی مانند مزدا و فولکس واگن آغاز کرد که نتیجه آن را می توان در تولید این خودروهای چهار سیلندر و افزایش تمایل به خرید بسترن دید. 

مدل B30  ابعادی کمی بزرگ تر از B50 F دارد اما وزن آن کمتر است. این تفاوت وزن به امکاناتی باز می گردد که برای B50 F، که در ایران با نام آسا نیز شناخته می شود، در نظر گرفته شده است. بسترن آسا، پیشرانه چهار سیلندر 16 سوپاپه دارد. این پیشرانه با حجم 1798 سی سی قدرت خوبی به این خودرو داده است. ضمن آنکه برخورداری از گیربکس شش سرعته نیز از دیگر نقاط قوت آسا به شمار می رود.

در بخش امکانات فنی و فناوری به کار رفته در این خودرو، یکی از نکات منفی آن به مصرف بنزین آن مربوط می شود که در حدود 10 لیتر در هر 100 کیلومتر اندازه گیری شده است. در اولین سری های مونتاژ شده این خودرو در ایران، ورود سر و صدای پیشرانه به داخل اتاق یکی از نکات آزاردهنده بود که این مشکل در تولیدات بعدی رفع شد.

بسترن آسا از نظر ایمنی نیز به درجه قابل قبولی دست پیدا کرده است. در سیستم ترمز این خودرو فناوری روز دنیا به کار گرفته شده و هر چهار چرخ خودرو دارای ترمزهای دیسکی هستند. علاوه بر آن، در ترمزها از فناوری های ABS، EBD و TCS نیز استفاده شده است که نتیجه مستقیم آن را می توان در افزایش ایمنی سرنشینان این خودرو دید.

با وجود بی میلی اولیه خریداران ایرانی به بسترن، خودروسازان چینی به آرامی توانسته اند ایرانی ها را به خرید بسترن تشویق کنند. این میل به خوبی از آگهی های موجود روی سایت های خرید و فروش کالا مانند دیوار به چشم می خورد. البته ناگفته نماند که بسترن نیز مانند دیگر خودروهای موجود در بازار ایران با شوک قیمتی شدید مواجه شده است. به طوری که هم اکنون برای خرید بسترن کارکرده، با توجه به مدل و سال تولید آن، باید بودجه ای بین 125 تا 195 میلیون تومان در نظر گرفت. 

منبع :ویرلن

بسترن بخریم یا نه؟

3.84
این مطلب مفید بود ؟31
برچسب : کسب و کار
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی