بیماری استیل بزرگسالان
بیماری مفصلی استیل در بزرگسالان با تب، گلودرد و مفاصل دردناک خود را نشان می دهد و می تواند منجر به مشکلات ریوی و نابودی مفاصل گردد.

بیماری مفصلی استیل بزرگسالان چیست و چه علائم و نشانه هایی دارد؟

استیل بزرگسالان بیماری است که سبب مزمن شدن آرتریت شده و التهاب ایجاد شده نیز مفاصل و مخصوصا مفاصل مچ دست را تخریب می کند.بیماری استیل بزرگسالان نوع نادری از آرتروز التهابی است که درد، خارش و درد مفاصل را نشان می دهد.

بعضی از مردم فقط یک قسمت از بیماری مفصلی استیل بزرگسالان دارند و در افراد دیگر، شرایط ادامه دارد یا مجدد اتفاق می افتد. چنانچه در ادامه این بخش از سلامت نمناک خواهیدخواند این التهاب ممکن است مفاصل آسیب دیده، به ویژه مچ دست را از بین ببرد. درمان شامل داروهایی مثل پردنیزون می شود که به کنترل التهاب کمک می کند.

درد مفصل

بیماری مفصلی استیل بزرگسالان چیست و چگونه درمان می شود؟ 

علایم بیماری استیل بزرگسالان:

اکثر افراد مبتلا به بیماری مفصلی استیل بزرگسالان، ترکیبی از علائم و نشانه های زیر را دارند: 

تب:

ممکن است تب روزانه حداقل 102 فارنهایت (38.9 C) برای یک هفته یا بیشتر را داشته باشید.تب معمولاً در اواخر بعدازظهر یا اوایل عصر به اوج خود می رسد. شما ممکن است روزانه دو مرتبه افزایش تب را داشته باشید و بعد درجه حرارت تان به حالت عادی برگردد.

تب و درد

تب از علائم بیماری استیل بزرگسالان 

بیماری استیل بزرگسالان چه علائمی دارد؟

جوش:

جوش های صورتی رنگی ممکن است بیاید و با تب همراه شود.جوش معمولاً در بدن، بازوها و یا پاهای شما ظاهر می شود. 

گلو درد:

این یکی از اولین نشانه های بیماری مفصلی استیل بزرگسالان است. غدد لنفاوی در گردن شما ممکن است متورم و نرم باشند.

گلودرد

گلو درد از نشانه های بیماری استیل بزرگسالان 

بیماری استیل بزرگسالان چه نشانه هایی دارد؟

مفاصل ورم کرده و دردناک:

مفاصل شما - به خصوص زانوها و مچ دست- ممکن است خشک، دردناک و ملتهب باشند. مچ پا، آرنج، دست ها و شانه ها ممکن است درد داشته باشند. ناراحتی مشترک معمولاً حداقل دو هفته طول می کشد. 

درد ماهیچه:

درد ماهیچه ای معمولاً کاهش می یابد و با تب آلوده می شود، اما درد می تواند به اندازه کافی شدید باشد تا فعالیت های روزانه شما را مختل کند.نشانه ها و علایم این اختلال می توانند از شرایط دیگر شامل لوپوسو نوعی سرطان به نام لنفوم تقلید کنند.

دردهای ماهیچه ای

دردهای مزمن در بیماری استیل بزرگسالان 

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد:

اگر تب بالا، جوش و درد مفاصل دارید، به پزشک خود مراجعه کنید.هم چنین اگر بیماری مفصلی استیل بزرگسالان داشته باشید و سرفه، مشکل تنفسی، درد سینه و یا دیگر علائم غیرعادی دیگر را هم داشتید، به پزشک خود زنگ بزنید. 

علل بیماری مفصلی استیل بزرگسالان:

معلوم نیست که چه چیزی باعث بیماری مفصلی استیل بزرگسالان می شود. برخی از پژوهشگران معتقدند که این بیماری ممکن است با عفونت ویروسی بوجود آید.

درد شدید مفاصل

بیماری استیل بزرگسالان چه علتی دارد؟ 

عوامل خطر در بیماری استیل بزرگسالان:

سن عامل خطر اصلی بیماری مفصلی استیل بزرگسالان است:

یک برابر در 15 تا 25 سالگی و دو برابر در 36 تا 46 سالگی. مردان و زنان به یک اندازه در معرض خطر هستند.

گروه سنی بیماری

مهم ترین عامل خطر بیماری استیل بزرگسالان 

مشکلات بیماری استیل بزرگسالان:

بیشتر مشکلات بیماری مفصلی استیل بزرگسالان ناشی از التهاب مزمن اندام ها و مفاصل هستند. 

نابودی مفاصل:

التهاب مزمن می تواند به مفاصل شما آسیب برساند. رایج ترین مفاصل شامل زانوها و مچ شما هستند.مفصل ران، پای و انگشت نیز ممکن است تحت تاثیر قرار بگیرند، اما خیلی کم تر. 

التهاب قلب:

بیماری مفصلی استیل بزرگسالان می تواند منجر به التهاب پوشش ساکلیک قلب (پریکاردیت) یا بخش ماهیچه ای قلب (میوکاردیت) شود.

التهاب قلب

عوارض بیماری استیل بزرگسالان 

خطرات ناشی از بیماری استیل بزرگسالان

مایع اضافی در اطراف ریه ها:

التهاب ممکن است باعث ایجاد مایع در اطراف ریه های شما شود که باعث می شود، به سختی نفس بکشد. 

سندروم فعال سازی ماکروفاژ:

این مساله نادر است، اما به طور بالقوه بیماری مفصلی استیل بزرگسالان کشنده می تواند باعث افزایش تعداد سلول های خونی، سطوح بسیار بالا و عملکرد غیر عادی کبد شود.

سلول خونی

بیماری استیل بزرگسالان چه عوارضی دارد؟ 

تشخیص بیماری استیل بزرگسالان:

هیچ تست واحدی، بیماری مفصلی استیل بزرگسالان را شناسایی نمی کند.تست های تصویر برداری می توانند آسیب های ناشی از این بیماری را آشکار کنند، در حالی که تست های خون می توانند به کنترل شرایط دیگری که علائم مشابهی دارند، کمک کنند. 

درمان بیماری استیل بزرگسالان:

پزشکان از انواع داروها برای درمان بیماری استیل بزرگسالان استفاده می کنند که مصرف این داروها هرگز نباید بدون تجویز پزشک باشد و معرفی آنها در این بخش صرفا جهات آشنایی شماست نه تاییدی بر مصرف آن .نوع دارویی که مصرف می کنید ، به شدت به علائم شما بستگی دارد و اینکه آیا عوارض جانبی دارید یا خیر.

داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی:داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن با درد مفاصل و التهاب خفیف مقابله می کنند.داروهای ضدالتهاب قوی تر تجویز می شوند. داروها می توانند به کبد آسیب بزنند, بنابراین ممکن است برای بررسی عملکرد کبد به آزمایش خون منظم نیاز داشته باشید. 

استرویید:

بیشتر افرادی که مبتلا به بیماری استیل بزرگسالان هستند، نیاز به درمان با استروئیدها دارند.این داروها, التهاب را کاهش می دهند, اما ممکن است مقاومت بدن شما را کاهش دهند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهند.

قرص استروئید

راه های درمان بیماری استیل بزرگسالان 

چگونگی درمان بیماری استیل بزرگسالان

متوترکسات:

متوترکسات دارویی است که اغلب در ترکیب با دارو استفاده می شود، که امکان کاهش دوز کشنده را فراهم کند. 

اصلاح کننده های پاسخ بیولوژیکی:

مواد و روش ها:مطالعه حاضر یک مطالعه کارآزمایی بالینی است که به صورت گذشته نگر انجام شده است. اگر داروهای دیگری جواب ندهند, پزشک شما ممکن است این مورد را پیشنهاد کند.

پزشک و بیمار

بیماری استیل بزرگسالان چگونه درمان می شود؟ 

شیوه زندگی و درمان های خانگی بیماری استیل بزرگسالان: 

اگر بیماری استیل بزرگسالان را دارید، در اینجا راه هایی برای سلامتی شما وجود دارد : 

داروها را بشناسید:

حتی اگر چند روز نشانه ها یی هم نداشتید, مهم است که داروهایی را که پزشک توصیه می کند، مصرف کنید. کنترل التهاب به کاهش خطر عوارض کمک می کند. 

مکمل رژیم غذایی خود باشید:

اگر مقدار زیادی دارو مصرف می کنید, با پزشک خود درباره مصرف مکمل های کلسیم و ویتامین d بیشتر برای جلوگیری از پوکی استخوان صحبت کنید. 

حرکت کنید و فعال باشید:

اگر چه ممکن است که نخواهید در زمان درد مفصلی تان کار کنید, اما ورزش برای تمام انواع ورم مفاصل توصیه می شود. ورزش می تواند به شما کمک کند تا دامنه حرکتی خود را حفظ کنید و درد و سفتی را کم کنید.

 

نشانه بیماری مفصلی استیل بزرگسالان و علائم خطر و درمان آن

4.716
این مطلب مفید بود ؟151
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : mayoclinic / بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن /آ
برچسب : مفاصل
وبگردی