بیماری نقرس
التهاب و تورم مفاصل نشانه بیماری نقرس اسیداوریک بالا است ، بعد از معرفی نشانه های این بیماری رایج خواهیم پرداخت به راههای درمان خانگی و طبیعی آن.

نشانه های اسید اوریک بالا چیست و چطور درمان می شود؟

بیماری نقرس اسیداوریک بالا اغلب مفاصل را با شدت پایین درگیر می کند و محل آن روی انگشت بزرگ است . نقرس نام پزشکی برای تورم انگشت پاها ، زانو ، قوزک پا ، آرنج و کمر و حتی دست است و تقریباً روی همه مفاصل تاثیر میگذارد؛ وقتی نقرس شدید یا طولانی مدت باشد ممکن است در یک زمان چندین مفاصل را درگیر کند.
اغلب این بیماری را با اسید اوریک بالا می شناسند چرا که یکی دیگر از نشانه های نقرس اسید اوریک بالاست ، در این بخش از نمناک نسخه های خانگی و طبیعی برای درمان آن برایتان خواهیم گفت.
 بیماری نقرس اسیداوریک

آنچه باید در مورد بیماری نقرس اسیداوریک بالا و درمان آن بدانید

نشانه های بیماری نقرس اسیداوریک چیست؟

درد ناگهانی و ورم مفاصل ، گرما دربعضی نواحی و قرمزی مفاصل این نشانه ها معمولاً مفاصل را درگیر میکند و با دردی شدید همراه است ؛ نواحی آسیب دیده بسیار حساس هستند و با کوچکترین فشار و تحریک تشدید می شوند.

پنج راه کنترل و درمان خانگی بیماری نقرس اسیداوریک

بخشی از روش های درمان بیماری نقرس یا همان اسیداوریک بالا استفاده از روش های طب سنتی و طبیعی است که بعد از مشورت با پزشک و متخصص طب سنتی برای اطلاع از وضعیت جمسی تا می تواند از آنها استفاده کنید.

درمان بیماری نقرس اسیداوریک با سرکه سیب

سرکه سیب طبیعی خاصیت پاکسازی زیادی دارد و اسید اوریک بدن را کاهش میدهد چون حاوی مالیک اسید است . سرکه سیب خاصیت قلیایی بدن را متعادل و خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد.
برای درمان و کنترل اسید اوریک بالا یک قاشق چای خوری سرکه سیب طبیعی داخل 1 لیوان آب بریزید
این محلول 2 تا 3 بار در روز بنوشید
به طور تدریجی میتوانید مقدارسرکه را بالا ببرید تا اسیداوریک بدن کاهش یابد.
توجه : بیش از اندازه سرکه سیب مصرف نکنید چون پتاسیم بدن را کاهش می دهد و همچنین با داروهای ادرار آور تداخل پیدا میکند.
 

کنترل و درمان مالک اسید بالا با آبلیمو

اگرچه به نظر می رسد آبلیمو بدن را اسیدی تر می کنند اما خاصیت قلیایی دارد و به علاوه ویتامین ث موجود در ان اسید اوریک راکاهش میدهد.
برای کنترل و کاهش اسید اوریک بالا مقداری آبلیمو را داخل آب گرم بریزید و صبحها ناشتا بنوشید .
این کار را حداقل دو هفته انجام دهید همچنین می توانید به عنوان مکمل ویتامین ث مصرف کنید البته برای مصرف با پزشک مشورت کنید.

گیلاس میوه ای مناسب برای کاهش اسید اوریک بالا و کنترل بیماری نقرس

گیلاس و تمشک حاوی مواد شیمیایی و فلاونوئید هستند که اوریک اسید را کاهش و در پی آن التهاب و خشکی هم پایین می آید.
افراد مبتلا به اسید اوریک بالا روزانه نصف فنجان گیلاس بخورند ، همچنین می توانند یک یا دو فنجان آب گیلاس را 4 هفته بنوشند.
علاوه بر تمشک و گیلاس از توت فرنگی گوجه فلفل و سبزیجات میوه های دیگر که غنی از آنتی اکسیدان هستند استفاده کنید.
بیماری نقرس اسیداوریک

کنترل و کاهش بیماری نقرس اسیداوریک بالا با گیلاس

بی کربنات سدیم یا همان جوش شیرین برای کنترل نقرس و اسید اوریک بالا

جوش شیرین در کاهش اوریک اسید و دردهای نقرس مفید است ، این ماده خاصیت قلیایی بدن را متعادل و اسید اوریک رامحلول میکند که راحت تر از کلیه ها دفع شود .
برای این منظور نصف قاشق چایخوری جوش شیرین را داخل لیوان آب ترکیب و به مدت دو هفته دو لیوان در روز یعنی هر 12 ساعت بنوشید.
توجه: اگر فشار خون بالا دارید از این نسخه استفاده نکنید و افرادی که 60 سال یا بیشتر سن دارند نباید بیشتر از یک فنجان جوش شیرین در روز بنوشند.

روغن زیتون روغن گیاهی پرخاصیت برای درمان بیماری نقرس اسیداوریک

تمام روغنهای گیاهی وقتی حرارت می بینند به چربی های ناسالم تبدیل می شوند این چربی ها ویتامین هایی را تخریب می کنند که برای کنترل اوریک اسید لازم است پس به جای استفاده از روغن های گیاهی یا کره از روغن های زیتون که سالم هستند استفاده کنید ، به علاوه روغن زیتون حاوی ویتامین ایی و خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

محصولات لبنی برای بیماری نقرس اسیداوریک موثر است

شیر و محصولات لبنی کم چرب حاوی پلاسمای پایین هستند که ریسک نقرس را کاهش میدهند، شیر بدون چربی حاوی اورتیک اسید است که جذب اسید اوریک را پایین می آورد.
بین یک تا 3 فنجان شیر بدون چربی روزانه بنوشید همچنین می توانید محصولات لبنی را در رژیم غذایی تان بگنجانید.

درمان طبیعی بیماری نقرس و کاهش اسیداوریک بالا

4.3118
این مطلب مفید بود ؟10117
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن
برچسب : بیماری نقرس
وبگردی