بیماری پارکینسون
نوع و شدت علائم تجربه شده توسط فرد مبتلا به بیماری پارکینسون با هر فرد متفاوت است در هر فرد ممکن است این بیماری توسعه یابد و ممکن است در فرددیگر متوقف شود .

احساس بی قراری در شب، نشانه بیماری پارکینسون در مردان

بیماری پارکینسون ( Parkinson’s Disease ) یا PD ، بیماری عصبی است که اغلب با لرزش در یکی از دست ها شروع شده و با عدم حفظ تعادل، کندی حرکات و سفتی عضلات در بدن پیشروی می کند و تعادل و سخن وری را مورد هدف قرار می دهد.

بیماری پارکینسون بر اثر از بین رفتن سلول های ترشح کننده ماده ای به نام دوپامین که یک انتقال دهنده عصبی است رخ می دهد. دوپامین ماده فعال کننده ای است که تنظیم حرکت را به عهده می گیرد. افزایش نسبت استیل کولین به دوپامین در عقده های قاعده ای مغز، موجب بروز علائمی همچون ترمور (ترمور به معنای لرزش بدون علت مشخص یا لرزش حرکت ریتمیک و غیر ارادی عضلات می باشد )، سفتی عضلات و کندی حرکات می شود.

علائم پارکینسون بر اساس دو علامت یا بیشتر از چهار علامت اصلی بیمار مشخص می شود. علائم اصلی شامل موارد زیر می باشد:

  • ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت
  • کندی حرکات
  • سختی و خشک شدن دست و پا و بدن
  • نداشتن تعادل یا تعادل ضعیف

سایر علائم پارکینسون شامل موارد زیر است:

  • اختلال بلع، آبریزش دهان
  • خشک شدن شانه
  • قامت خمیده
  • توانایی ذهنی تا مراحل پیشرفته بدون تغییر می ماند و در مراحل پیشرفته به آهستگی کاهش می یابد.

طبق نتایج مطالعات، افرادی که عادت به لگد زدن یا ضربه زدن در خواب دارند، ممکن است به اختلال مرتبط با بیماری پارکینسون،مبتلا باشند.

 بیماری پارکینسون

علائم بیماری پارکینسون

اختلال رفتار خواب حرکت سریع چشم یا RBD، که به طور عمده در سنین 50 تا 70 سالگی و بیشتر در بین مردان شایع است، با اختلال در بخشی از خواب که در آن رویاها اتفاق می افتد، مشخص می شود.
در حالی که افراد سالم در طول خواب آرام دراز کشیده و خوابیده اند، افراد مبتلا به RBD در طول خواب و به ویژه در زمان خواب دیدن، لگد و ضربه می زنند و فریاد می کشند.
نتایج مطالعات نشان می دهد مردان مبتلا به RBD با کمبود دوپامین و نوعی التهاب در مغزشان مواجه هستند. دوپامین ماده ای شیمیایی در مغز است که بر هیجانات، حرکات و احساس لذت و درد تاثیر می گذارد.
به همین دلیل خطر ابتلا به پارکینسون یا دمانس (زوال عقل) با افزایش سن در این افراد بیشتر می شود. بیماری پارکینسون دقیقا زمانی رخ می دهد که گروه سلول های عصبی مغز تولیدکننده دوپامین دیگر قادر به فعالیت نیست

علائم شایع بیماری پارکینسون چیست

4.37
این مطلب مفید بود ؟61
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از آخرین خبر - ستاره / ر
وبگردی