تراشیدن مو
تراشیدن موی سر در هیچ سنی، تاثیری در رشد مو و پر پشت شدن آن ها نداشته و این تصور که تراشیدن موی سر نوزاد موجب رشد بیشتر موها در بزرگسالی می شود، کاملا نادرست است.

تاثیر تیغ زدن موها بر ضخیم شدن و افزایش رشد موها

واقعیت آن است که تراشیدن و سایر روشهای رفع موهای زائد، هیچ تاثیری بر قوام، بافت، رنگ یا سرعت رشد مو ندارند. قسمتی از مو که بالاتر از سطح پوست قرار دارد، بافتی مرده است و هر کاری که روی آن انجام شود، بر رشد مو تاثیر نخواهد گذاشت. از انجا که قابلیت انعطاف موهای کوتاه کمتر از موهای بلند است، مدتی پس از تراشیدن، در موقع لمس، حالت زبر و خشن پیدا می کنند وشاید به همین علت است که بعضی ها فکر می کنند که تراشیدن موها باعث ضخیم تر شدن آنها می شود.

درحقیقت تیغ زدن موها تاثیری بر ضخیم شدن و افزایش رشد موها ندارد، اما موجب می شود موی در حال استراحت به مرحله فعال برود

نوزادان در یک سال نخست زندگی دارای موهایی کرک مانند و بسیار ضعیف هستند که این موها در این یک سال به تدریج می ریزند و پس از آن موهای دائمی کودک رشد خواهند کرد.

تراشیدن موی سر در هیچ سنی، تاثیری در رشد مو و پر پشت شدن آن ها نداشته و این تصور که تراشیدن موی سر نوزاد موجب رشد بیشتر موها در بزرگسالی می شود، کاملا نادرست است.
وارد آمدن هر گونه فشار و یا ضربه به ریشه موی نوزادان، موجب ریزش مو و کندی رشد موها شده و به والدین توصیه می شود از تراشیدن موی نوزدان، شانه کردن موهای نوزاد با شانه های غیراستاندارد و بستن موی سر نوزاد پرهیز کنند.

تراشیدن مو
تاثیر تراشیدن مو

پوست سر نوزادان بسیار نازک است و ممکن است هنگام تراشیدن موها و یا شانه کردن، خراشیده شده و به ریشه مو آسیب وارد شود.بهترین و ایمن ترین روش، شانه کردن موی سر نوزدان توسط دست و یا برس های بسیار نرم است.

توصیه می شود موی سر نوزادان تا پیش از یک سالگی تراشیده نشود و پس از ریختن موهای نوزادی و رشد موهای دائمی می توان جهت یک دست شدن ریشه مو، آن ها را تراشید.

تراشیدن سر با تیغ موی سر را پرپشت میکند؟

380
این مطلب مفید بود ؟4832
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برچسب : پرپشتی مو
وبگردی