رعدو برق
افراد مبتلا به آسم بعد از قرار گرفتن در معرض رعدو برق بسیار بیشتر از حالت عادی به اورژانس مراجعه می کنند. دلیلش این است که گرده موجود در گل ها و گیاهان، با فشار ناشی از تغییر هوا پخش می شود و و آلرژن های زیادی را به جریان هوا وارد می کند.

رعدو برق باعث حملات آسمی هزاران نفر می شود

برخی عوامل محیطی در شدت یافتن علائم آسم نقش دارند و می توانند این عارضه را در مبتلایان افزایش دهند. از جمله محرک های بیماری آسم می توانیم به برخی عوامل جانبی مانند استرس،رعد و برق،آسپیرین، خوش بوکننده های هوا و شمع ها ، خندیدن در کنار گریه و سرفه اشاره کنیم.

به رغم آنکه بارش باران با فروکش کردن گرده ها به افراد مبتلا به آلرژی یا آسم کمک می کند، اما مطالعه جدید نشان می دهد رعدوبرق موجب شیوع بیشتر آسم می شود.

رعد وبرق

حملات آسم پس از بروز رعد و برق

محققان دانشگاه جورجیا آمریکا عنوان می کنند بارش باران و رطوبت بالا موجب گسیختن ذرات گرده می شود. سپس فعالیت الکتریکی رعدوبرق موجب متلاشی شدن ذرات می شود. و در نهایت باران های شدید گرده ها را پخش می کنند. تلفیق چندین فاکتور منجر به شیوع آسم می شود.

اندرو گرانداشتاین، سرپرست تیم تحقیق در این باره می گوید:«آسم ناشی از رعدوبرق پدیده پیچیده ای است شامل تقابل مواد آلرژی زا نظیر گرده های علف، رعدوبرق و افراد در معرض بالای آسم.»

وی در ادامه می افزاید:«مطالعه ما احتمالا به پیش بینی رعدوبرق های شدید با استفاده از تکنیکی کمک می کند که شدت بادهای مرتبط با شیوع آسم رعدوبرقی را شناسایی می نماید.»

تشدید حملات آسم با قرار گرفتن در معرض رعد و برق

51
این مطلب مفید بود ؟10
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از ایران اکونومیست -/ ر
وبگردی