خوابیدن روی تشک کهنه و قدیمی
تشک ها با مرور زمان پر از قارچ، گرد و غبار و عرق می شود که اینها باعث می شوند شما آلرژیتان تشدید شود و دچار مشکلات پوستی شوید.

6 موردی که، در صورتی که روی تشک کهنه و قدیمی استراحت کنید می تواند اتفاق بیفتد

دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است منجر به پیشنهاد خرید تشک جدید شود ؛ ممکن است آلرژی های ناشی از گرد و غبار به سراغتان بیاید اگر در تشک قدیمی بخوابید، ممکن است پر از گرد و غبار باشد.

حواسمان باید جایی که یک سوم زندگی مان را در آن می گذرانیم هم باشد، به این معنی که هفت تا نه ساعت توصیه شده به خواب شبانه بپردازیم." با این وجود، بدن ما پوست مرده و روغن های طبیعی دفع می کند، که می تواند پس از مدتی همان نیز تبدیل به غبار شود ؛

آنچه گفته شد تنها عارضه خوابیدن روی تشک های قدیمی و کهنه نیست بلکه موارد مهم تر وجود دارد که در ادامه این بخش از سلامت نمناک خواهیم گفت.

 مضرات تشک قدیمی

مضرات خوابیدن روی تشک کهنه 

عوارض و خطرات خوابیدن روی تشک های کهنه و قدیمی

منظور از تشک در این جا تشک های آماده فنرداری هستند که برای تخت خواب استفاده می شوند ، در مورد تشک های سنتی که قابلیت شستشو دارند این موارد احتمال کمتری دارد.

ممکن است روی قارچ خوابیده باشید:

بعد از هشت سال، پس از جمع آوری گرد و غبار، سلول های پوست مرده و گالن عرق، تشک شما سنگین تر می شود. مسمومیت های رطوبت ناشی از عرق می تواند باعث ایجاد قارچ درون تشک شده و در نتیجه ایجاد آلرژی های بالقوه کند.

قارچ یا کپک ممکن است چیزی باشد که از یک تشک قدیمی منتقل شده و می تواند به طور بالقوه بر تنفس و سلامت شما تأثیر بگذارد. تحمل آلرژی به کپک دشوار است برای شناسایی آن به وضوح، راههای مختلفی وجود دارد، اما واقعا حساسیت به آن، و یا آنها می توانند مشکل ساز باشند.

ممکن است گردن درد را تجربه کنید:

گردن و کمر درد، شکایتی است که به دلیل راحت نبودن یک تشک قدیمی همواره وجود دارد. به خصوص، خوابیدن روی یک تشک قدیمی و عدم پشتیبانی درست آن از لگن، تاندون ها و مفاصل ستون فقرات خطرناک است.

همانطور که تشک بزرگتر می شود، نرم تر بوده و کمتر از ستون فقرات حمایت می کند، این بدان معنی است که حفظ حالت مناسب در خواب شب سخت تر خواهد بود. حفظ حالت مناسب در کاهش درد کمر مفید است.

عوارض تشک کهنه

درد گردن و کمر با خوابیدن روی تشک های کهنه 

دچار استرس می شوید:

یک مطالعه، کیفیت خواب و نشانه های مرتبط با استرس را در بین افراد خواب در تخت های قدیمی تر نسبت به رختخواب تازه تر مقایسه کرد. آنها دریافتند که وجود ملحفه های جدید، کیفیت خواب را افزایش می دهند و عواملی را که باعث ناراحتی های ناشی از استرس می شوند، کاهش می دهد.

به همین ترتیب، استرس و خواب هم اغلب با هم ارتباط دارند. استرس بسیاری از بزرگسالان را از داشتن خواب خوش محروم می کند و کمبود خواب می تواند به افزایش میزان استرس کمک کند بنابراین اگر تشک قدیمی شما باعث می شود خوابتان دشوار شود، سطح استرس شما می تواند یک چرخه ایجاد کند.

مشکلات پوستی در کمین شماست :

گرد و غبار می تواند مساله ای برای هر تشک باشد، اما هرچه قدیمی تر، مشکلات جدی تر! می توانید تصور کنید که این یک مسئله واقعی برای افراد مبتلا به آلرژی و افراد مبتلا به آسم باشد.

این مشکل یک خطر بالقوه برای افراد مبتلا به بیماری های پوستی مانند اگزما است و آسم شما می تواند تشدید شود.

تشدید آسم و آلرژی از عوارض جدی تر است :

افراد مبتلا به آلرژی گرد و غبار یا آسم آلرژیک ممکن است در هنگام خواب بر روی یک تشک قدیمی پر گرد و غبار مشکلات تنفسی بینی و مشکلات آلرژیک داشته باشند ؛

خوابیدن در یک تشک قدیمی، مستقیما نمی تواند باعث آسم شبانه شود، اما علائم را می تواند برای کسانی که شرایط را دارند، بدتر کند .

بیماری های تشک های قدیمی

تشدید آسم با خوابیدن روی تشک قدیمی

کیفیت خواب پایین و خطر بیماری های جدی:

در انتها، ممکن است در چنین فضایی خواب کوتاه یا کم و بی کیفیتی داشته باشید، که منجر به مسائل دیگر در حوزه سلامت می شود ؛ کیفیت بد خواب به هر علتی، با خواب آلودگی روزانه، مشکل غلظت خون، بیماری قلبی، فشار خون بالا، سکته مغزی، دیابت، افسردگی و افزایش وزن همراه است.

در عین حال، داشتن خواب کافی، دارای مزایای سلامتی فراوان است از جمله تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از دیابت نوع 2، و مدیریت وزن. اگر زمان خواب بدن شما بهبود یابد، پس مطمئن شوید که راحت هستید. تعویض تشک قدیمی بخاطر کاهش زمان و کیفیت خواب، ارزش آن را دارد که هزینه کنید.

خطرات و بیماری های خوابیدن و استفاده از تشک کهنه و قدیمی

4.26
این مطلب مفید بود ؟51
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن /آ
برچسب : تشک خواب
وبگردی