تغییر رنگ چشم ها
علت رنگی بودن چشم ها همیشه زنتیکی نیست بلکه موارد دیگری وجود دارند که باعث تغییر رنگ چشم انسان ها می شوند.

چیزهایی که باعث تغییر رنگ چشم ها می شوند

شاید با کمی قدم زدن در بیرون از محل سکونت خود، افرادی را مشاهده کنید که دارای چشمانی با رنگ های مختلف نسبت به خودتان می باشند و شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که چرا و چگونه این افراد دارای چشمانی با رنگ های مختلف هستند؟!

لازم به ذکر است که بگوییم فاکتورهای زیادی برای چشمان رنگی وجود دارد که شاید برخی از ما تصور کنیم تنها به علت ژنتیکی می باشد. اما این مورد همیشه صدق نمی کند برای مثال فرزند زوجی که چشم هر دو آنها آبی رنگ است، ممکن است آبی رنگ نباشد.

با این وجود راه های دیگری که می توانند باعث تغییر دادن رنگ چشمان هر انسان با انسان دیگر وجود دارند. به همین دلیل در ادامه این مطلب از بخش سرگرمی نمناک قصد داریم برخی از این موارد را به شما معرفی کنیم.

تغییر رنگ چشم ها

چیزهایی که موجب تغییر رنگ چشم ها می شوند

1-خلق و خو و نوع احساس

شاید تاکنون برای شما اتفاق افتاده باشد که بسیار سرحال باشید و با ورود به محل کار، همکارانتان به شما خواهند گفت که چشمانتان برق میزنند. با شنیدن این جمله احساس خواهید کرد که کاملا فردی پر انرژی هستید و می توانید روز بسیار خوبی را برای خود به ارمغان آورید.

اما آیا چنین چیزی واقعیت دارد که با پر انرژی بودن و داشتن احساسات خوب چشمانمان برق خواهند زد؟! با تحقیق محققان زیادی در این زمینه آنها نتیجه گرفتند این موضوع کاملا صحت دارد و داشتن خلق و خو و احساس خوب می تواند به نحوی بر روی رنگ چشم تاثیر بگذارد. اما در مقابل خلق و خوی بد هیچ تاثیری نخواهد داشت.

تغییر رنگ چشم ها با احساس

خلق و خوی انسان بر روی رنگ چشم ها تاثیر می گذارد

2-موادغذایی مصرفی و سموم موجود در بدن

در پزشکی نظریه ای درباره رابطه میان رنگ عنبیه چشم و وضعیت ارگان های بدن وجود دارد که به دلیل فقدان اطلاعات کافی هنوز در حد یک نظریه است. اما آقای دکتر رابرت مورس، متخصص سم زدایی که تاکنون حدودا 1.4 میلیون بیمار را درمان کرده است، ادعا کرد که میان رنگ عنبیه چشم و ارگان های بدن رابطه مستقیم وجود دارد که می توان با استفاده از سم زدایی می توانیم از این تغییر رنگ خودداری نماییم. 

3-محتوای ملانین و سن

اگر کودک تازه متولد شده شما با چشمان ابی رنگ به دنیا آید، شاید در آینده متعجب شوید. محتوای ملانین و سن یکی از مهم ترین موارد در رنگ چشم می باشند که هر چه میزان ملانین به مرور در بدن کاهش یابد، رنگ چشمانمان نیز تغییر خواهند یافت که رنگ اصلی چشم تا 10 الی 12 سالگی انسان ظاهر خواهد شد.

ملانین چشم نوزاد

چرا رنگ چشم های نوزاد تغییر می کنند؟

4-محل تولد و سکونت

طی آماری جهانی، حدودا 70% از جمعیت جهان دارای چشمان قهوه ای رنگ می باشند. اما حدودا برخی از افراد در شمال قاره اروپا دارای چشمان آبی رنگ می باشند که به ترتیب ذیل می باشد، 89% از جمعیت استونی، دانمارک و فنلاند، 75% از جمعیت آلمان و 50% از جمعیت بریتانیا.

به هر حال در سال 2008 میلادی، دانشمندان دانشگاه کپنهاگ اعلام کردند که افراد با چشمان آبی رنگ در طی یک جهش ژنتیکی در 6 الی 10 هزار سال گذشته به وجود آمدند.

اما لازم به ذکر است که انسان های چشم سبز تنها 2% از جمعیت جهان را تشکیل می دهند که بیشتر این انسان ها ساکنان اسپانیا، ایرلند، روسیه، برزیل، ایسلند و پاکستان می باشند که نادرترین رنگ چشم، رنگ زرد است که در طی حضور یک رنگدانه تشکیل می شود.

تغییر رنگ چشم با مواد غذایی

70 درصد از جمعیت جهان چشمان قهوه ای رنگ دارند

5-عمل های جراحی برای تغییر رنگ چشم

در سال های گذشته، ایمپلنت مصنوعی شبکیه چشم برای افرادی که قصد داشتند چشمانشان را تغییر رنگ دهند صورت می گرفت که خطر کور شدگی در بیشترین میزان خود قرار داشت. اما در سال 2011 دستگاه لیزری توسط یک دکتر در ایالات متحده اختراع شد که به وسیله ان متقاضیان می توانند رنگ عنبیه چشم را از رنگ های تیره همانند قهوه ای و سیاه به رنگ آبی و سبز تغییر دهند.

علت تغییر رنگ چشم ها چه چیزهایی می تواند باشد

4189
این مطلب مفید بود ؟15237
منبع : بخش سرگرمی نمناک/ف.ن/ز.ت
وبگردی