حساسیت های پاییز
با آمدن فصل پاییز حساسیت های پاییزی همراه با ویروس ها و مریضی هم می آید اما امسال شما به مقابله با آنها بروید و از پای درشان بیاورید.

مقابله با حساسیت و ویروس های پاییز

روزهای پاییزی با طعم و بوی آلرژی و حساسیت آغاز شده اند از آبریزش بینی، حساسیت و سرفه تا عطسه، خارش چشم و …. هدیه ناخوشایند روزهای نارنجی پاییزی برای افراد آلرژیک هستند.

حساسیت های پاییز

جلوگیری از آلرژی های پاییزی

 روزهای کوتاه پاییزی برای افرادی که حساسیت دارند تبدیل به روزهایی بلند و سختی می شوند که گویا پایانی برای آن وجود ندارد و هر روز بر شدت حساسیت و آلرژی آنها افزوده می شود.

پاییز از هوای سرد و گرم تشکیل شده و برای افرادی که مزاج گرم و تر دارند مناسب است اما برای مزاج های سرد و خشک مضر می باشد.

راه های پیشگیری و مقابله با بیماری های پاییزی

 

با فرا رسیدن فصل پاییز ، برگ درختان شروع به ریزش می کند و میوه های پاییزی رنگ و شکل خود را می گیرد.
پاییز یک فصل معتدل است و هوای پاکی دارد و از نظر آب و هوا نیازی به نگرانی گرما و سرمای آن نیست که البته مزاج انسان ها در این فصل متفاوت است اما برای حفظ تندرستی و پیشگیری از بروز بیماری های فصلی دانستن نکات ذیل موثر است .
 
تاثیر فصل پاییز بر بدن انسان
 
فصل پاییز از هوای سرد و گرم تشکیل شده و برای کسانیکه مزاج گرم و تر دارند مناسب است اما برای مزاج های سرد و خشک مضر می باشد و این افراد به بیماری های فصلی مبتلا می شوند.
در پاییز به دلیل تغییر مداوم آب و هوا انسان دچار بیماری های صفراوی و سوداوی می شود.
 
بیماری های فصل خزان
 
بیماران صفراوی ، مشکل هضم غذا دارند به همین دلیل در کیسه صفرای این افراد سنگ تشکیل می شود که از علائم این بیماری درد شکم و زردی رنگ پوست است .
افراد مبتلا به بیماری سوداوی به پوستشان خشک می شود که در اینصورت برای رفع خشکی پوستشان باید با آب ولرم حمام کنند و از روغن زیتون برای استعمال پوستشان استفاده کنند و حتی با مصرف قطره آب لیمو ترش و سیب و هویج خشکی بدنشان را کاهش دهند .
یکی از انواع بیماری فصل خزان ، آنفو لانزا و سرماخوردگی است که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود که در این حالت افراد با وزش بادهای تند و باران دچار عفونت های ویروسی می شوند .
زخم های گوارشی نیز از دیگر بیماری های این فصل است که از دلایل بروز آن ، عادات غذایی غلط ، کشیدن سیگار، عوامل ژنتیکی ، بیماری های مزمن و استرس و اضطراب است .
در صورتیکه بعد از خوردن غذا به دل درد و حالت تهوع دچار شدید ، برای درمان و بهبودی به پزشک مراجعه کنید .
اگزما، از شایع ترین بیماری های فصل پاییز است و نوعی التهاب پوستی است که علائم آن شامل قرمزی، خشکی، پوسته ریزی ، ترک خورده و تاول های ریز می شود که با خارش و سوزش همراه است .
در فصل بهار و پاییز به دلیل وضعیت آب و هوا افراد بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند .
 
در فصل پاییز از چه کارهایی پرهیز کنیم
 
برای دوری از بیماری های فصل پاییز و تری بخشی به بدن و اصلاح خشکی از در معرض قرار گرفتن گرمای ظهر و سرمای بامداد، خوابیدن در جای سرد، نوشیدن آب سرد، خوابیدن با معده پر، کم خوری و افزایش استرس و اضطراب پرهیز کنید .
از حمام و شت وشو با آب سرد نیز در این فصل باید پرهیز کرد ، زیرا موجب بسته شدن منافذ بدن و تشدید تجمع اخلاط می شود و برای جلوگیری از ایجاد بیماری های پوستی ، حمام با آب گرم توصیه می شود.
در فصل پاییز بروز بیماری افسردگی و اضطراب در انسان شایع تر است و برای جلوگیری از ایجاد آن از پر خوری ، مصرف غذاهای شور ، ترش و تند ، گوشت ، سوسیس ، کالباس و مصرف زیاد میوه اجتناب کنید.
بوییدن عطرهای طبیعی با مزاج مایل به گرم و تر و گل هایی همچون یاس ، مریم و محمدی نیز باعث تقویت مغز ، کبد و قلب انسان می شود.

چگونه از بیماری ها و حساسیت های پاییز در امان باشیم

25
این مطلب مفید بود ؟23
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از باشگاه خبرنگاران -/ح
وبگردی