حمام کردن نوزاد
نوزادان معمولا هر 2 تا 3 روز نیاز به حمام و استحمام دارند. تا زمانی که بند ناف نوزادتان نیفتاده است (معمولا بین یک تا چهار هفته) نوزاد خود را حمام اسفنجی بدهید و از قرار دادن او در وان یا لگن پر آب خودداری کنید.

حمام کردن نوزاد قبل از افتادن بند ناف ممنوع است

حمام کردن یک نوزاد چند روزه که مثل ماهی از دست لیز می خورد شاید اوایل، کار سخت و پردردسری به نظر برسد، اما با رعایت برخی نکات و حفظ آرامش و کسب مهارت مطمئنا این زمان برای شما یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین بخش های زندگی تان می شود.

تا زمانی که بند ناف نوزادتان نیفتاده است (معمولا بین یک تا چهار هفته) نوزاد خود را حمام اسفنجی بدهید و از قرار دادن او در وان یا لگن پر آب خودداری کنید.
حالا که مادر یا پدر شده اید، می توانید در کنار کودک تان انتظار سال هایی مملو از شادی و شیرینی داشته باشید. از جمله موقعیت های دوست داشتنی که با نوزاد خود خواهید داشت، زمان شستشوی او است که بسیار دلپذیر خواهد بود. در این مقاله کوتاه همه چیز در باره کیفیت حمام دادن نوزادتان را به طور مختصر بیان کرده ایم.

چگونه نوزاد خود را حمام کنیم

مراقبت از بند ناف نوزاد
تا زمانی که بند ناف نوزادتان نیفتاده است (معمولا بین یک تا چهار هفته) نوزاد خود را حمام اسفنجی بدهید و از قرار دادن او در وان یا لگن پر آب خودداری کنید. در صورتی که او را ختنه کرده اید نیز باید تا بهبود کامل آن (معمولا یک هفته) نوزاد را حمام اسفنجی بدهید.

تهیه لوازم حمام نوزاد
پاک کننده بی بو و ملایم، توپک های پنبه ای، دو عدد دستمال شستشو، دو دست حوله ضخیم (یا یک حوله ضخیم به همراه یک پد ضدآب)، یک پوشک بچه، کرم جوش های پوستی محل پوشک بچه، لباس

حمام کردن نوزاد

چگونگی حمام کردن نوزاد

حالت قرار دادن نوزاد
نوزاد را در کنار سینک آشپزخانه یا حمام به پشت بر روی یک حوله ضخیم یا پد ضدآب قرار دهید.

دمای هوا و آب
برای محافظت نوزاد از سردی زیاد، از گرم بودن هوای محیط اطمینان حاصل کرده و فقط قسمتی از بدن او را که می خواهید شستشو دهید را عریان کنید.

ترتیب شستشو
از بالا به پایین بدن نوزادتان را بشویید طوری که از سر او شروع کنید و به قسمت پوشک او ختم کنید. پیش از رفتن به قسمت بعدی محل شستشو داده شده را خشک کنید. به قسمت های چین خورده پوست مخصوصا در گردن، زیر بغل، ران ها و اطراف محل پوشک توجه خاصی داشته باشید. شستن پشت گوش او را نیز فراموش نکنید.

شستشوی گوش ها و چشم ها
توسط یک دستمال شستشوی گرم گوش بیرونی نوزاد را شستشو دهید. سعی نکنید داخل کانال گوش را با لیف یا دستمال خیس بشویید. از آب گرم و دستمال استریل برای پاک کردن هر دو چشم استفاده کنید. این کار را به آرامی از نوک بینی به سمت گوشه های چشم انجام دهید.

پرهیز از زیاده روی در حمام دادن
زمانی که کودک شما بیش از پیش نیاز به استحمام پیدا می کند (معمولا بعد از اینکه توانایی خزیدن پیدا می کند) حداکثر هفته ای دو یا سه بار او را حمام بدهید. در غیر اینصورت، ممکن است پوست او را در اثر خشک کردن زیاد دچار آسیب کنید.

حمام کردن نوزاد با بند ناف ممنوع

4.322
این مطلب مفید بود ؟193
برگرفته از نی نی بان -/ ر
وبگردی