خواب راحت
مشکل بی خوابی دارید؟ اگر به توصیه های طبیعی ما عمل کنید، شاید هرگز به قرص های خواب آور نیاز نداشته باشید. در ادامه با 5 گیاه که در ایجاد یک خواب راحت شبانه معجزه می کند آشنا خواهید شد.

معروف ترین گیاهان در افزایش آرامش و بهبود خواب راحت

در سراسر دنیا میلیون ها نفر هستند که به اندازه کافی نمی خوابند، شاید فکرش را هم نکنید اما برخی از گونه های گیاهی در کنار عطری که دارند و موجب تهویه هوا در منزل شما می شوند، موجب آرامش شما و خواب راحت هنگام شب می شوند.
پس بهتر است به جای درمان های شیمیایی به سراغ درمان های گیاهی و گل های آپارتمانی که به شما معرفی می کنیم بروید.

آشنایی با 5 گیاه که در ایجاد یک خواب راحت شبانه معجزه می کند

1- لوندر

خواب راحت

بهترین گیاهان خواب آور

گیاه لوندر یا همان اسطخدوس از معروف ترین گیاهان در افزایش آرامش و بهبود وضعیت خواب است.این گیاه به خصوص برای از بین بردن استرس در افراد مضطرب کاربرد دارد.

2- یاسمن

عطر مطبوع گل یاسمن و گذاشتن آن در اتاق خواب به بهبود خواب شما کمک کرده و کارشناسان معتقدند عطر این گل در حد و اندازه ی قرص های قوی مثل والیوم برای خوابیدن تاثیر گذار است.پس اگر شب ها خواب راحتی ندارید، از این گل در اتاق خوابتان استفاده کنید.

3- پیچک

خواب راحت

گیاهان مناسب برای خواب راحت

پیچک از بهترین گیاهان تصفیه کننده هوای خانه و از بین برنده ی میکروب و قارچ های موجود در هواست و با از بین بردن مواد آلرژی زا خواب راحتی را برایتان به ارمغان می آورد.

4- گل مار

گل مار مواد سمی موجود در خانه شما را از بین می بردو به گیاه اتاق خواب معروف است و به دلیل اکسیژنی که برخلاف گیاهان دیگر، شب ها از خود متصاعد می کند برای افرادی که دچار مشکلات تنفسی در خواب هستند مناسب است.

5- آلوئه ورا

در کنار فواید زیادی که گیاه آلوئه ورا برای سلامتی و به خصوص لطافت پوست دارد، به تصفیه هوا و خنثی کردن اثرات مضر پاک کننده های شیمیایی کمک می کند.
همچنین بر پایه نتایج یک تحقیق، گیاه آلوئه ورا، شب ها میزان زیادی اکسیژن از خود آزاد می کند و این امر به بهبود کیفیت خواب شما کمک خواهد کرد و شما یک منبع اکسیژن در اتاق خود خواهید داشت.

درمان های گیاهی برای یک خواب راحت شبانه

4.116
این مطلب مفید بود ؟133
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از چاره‌ چی / ر
وبگردی