خواب نوزاد
میزان خواب نوزاد، تاثیر مثبتی بر رشد فردی و همچنین میزان سلامت او خواهد گذاشت و به همین دلیل، باید از مقدار مناسب خواب کودکتان اطمینان حاصل کنید.

5 دلیل که نوزادان خیلی می خوابند و چرا شما باید به آنها اجازه دهید

کودک شما بین 11-17 ساعت به خواب در روز نیاز دارد و داشتن خواب کافی برای رشد آنها بسیار مهم است. خواب، کمک می کند تا با رشد فیزیکی، توسعه عصبی و توسعه مغز نیز صورت گیرد. همچنین به نوزادان کمک می کند تا بهتر یاد بگیرند و بر خلق و خوی آنها تاثیر بگذارد.

خواب نوزاد

هر آنچه باید درباره خواب نوزاد بدانید

میزان خواب نوزاد در شبانه روز چقدر باید باشد

هنگامی که کودک شما خواب است، آنها فقط استراحت نمی کنند! طبیعت، این دوره را برای قوت رشد و توسعه زیاد مادر برنامه ریزی کرده است. اکنون که گلوله شادی شما در خانه است، ممکن است شگفت زده شوید که چقدر وقت صرف خوابیدن می کند. استراحت کنید، اگر کودک شما غذا خوردن یا خوابیدن را در زمان مرسوم در خانواده شما انجام نمی دهد و باعث می شود شما بیدار بمانید!

خواب کودک شما در طول روز، جایگاه مهمی دارد و می تواند بر رشد آنها تاثیر بگذارد. در حقیقت، بیش از نیمی از سال اول زندگی کودک شما صرف خواب می شود به همین دلیل است که شما باید از مقدار مناسب آن اطمینان حاصل کنید، مقداری که در این بخش از نمناک اندازه استاندارد آن را خواهیم گفت.

مدت زمان خواب نوزاد

نکاتی درباره خواب نوزادان

فواید خواب زیاد نوزاد و خواب در سال های اول پس از تولد

1. افزایش رشد فیزیکی:

خواب می تواند نقش مهمی در رشد فیزیکی کودک شما داشته باشد. هنگامی که در خواب عمیق هستند، به عنوان خواب آهسته شناخته می شود که ترشحات هورمون رشد رخ می دهد و تحقیقاتی که رابطه بین خواب و رشد نوزادان را بررسی کرده است، حاکی از آن است که دوره هایی که نوزادان بیشتر می خوابند (با افزایش مدت خواب) در افزایش وزن مطابقت دارند.

خواب نوزاد

خواب نوزادان چه فوایدی دارد

2. به توسعه نورولوژیک کمک می کند:

سیستم عصبی مرکزی در 2 سال اول پس از تولد به طور چشمگیری پیشرفت می کند و خواب به رشد آن کمک می کند. خواب نیز برای توسعه مناسب سیستم نورولوژیک کودک شما مهم است. هنگامی که نوزادان می خوابند، سیستم عصبی کودک شما از درون تحریک می شود. این به عنوان محرک درونزایی شناخته شده است و اشاره به تخلیه نورون است که ممکن است با محیط خارجی نوزاد ارتباط نداشته باشد. این تخلیه ها برای توسعه نرمال سیستم عصبی - که شامل سیستم های بصری، شنوایی، لامسه و وستیبولار است، مهم هستند زیرا ارتباط آنها بین ساختار مغز و اندام های حسی ایجاد می شود. تحریک آندروژن تنها در طی یک مرحله خواب به اسم خواب REM اتفاق می افتد.

خواب نوزاد

نوزاد چقدر باید بخوابد

3. کمک به توسعه و رشد مغز:

نوزادانی که دارای معلولیت فیزیکی یا عصبی هستند، الگوهای خوابی متفاوت از نوزادانی که این مشکلات را ندارند، دارند. این امر باعث شده است تا بسیاری از محققان پیوند بین اختلالات خواب و مشکلات رشد را بررسی کنند. یکی دیگر از جنبه های مهم تاثیرات خواب توسعه مغز است، یکی از اجزای حیاتی که در بلوغ مغز دخیل است، شکل پذیری مغزی است که توانایی مغز، در پاسخ با تغییر عملکرد و ساختار آن، به محیط است. مطالعات حیوانی به این نتیجه رسیده است که حیوانات جوان که از تجربه خواب محروم می شوند، انعطاف پذیری مغز بیشتری از دست می دهند که معمولا با کاهش یادگیری، اثرات رفتاری منفی و مغزهای کوچکتر مشخص می شود.

علت خواب زیاد نوزاد

خواب نوزاد چه تاثیری در یادگیری آنها دارد

4. کمک به یادگیری بهتر:

آیا می‌دانید نوزادان حتی در حالی که خواب می بینند یاد می گیرند؟ در طی یک مطالعه، نوزادان در خواب، در معرض دنباله ای از صداها بودند که بارها پخش شده بود و این ضبط گاهی با صدای عجیب و غریب درهم آمیخته شد. موج مغزی نوزادان نشان داد که با صدای عجیب و غریب واکنش نشان دادند بدین معنی که آنها اطلاعات مربوط به محیط زیست را پردازش می کنند و از آن برای ایجاد مسیر های جدید عصبی برای یادگیری در حالی که آنها خواب بودند، استفاده می کنند.

خواب، نقش مهمی در تقویت حافظه ایفا می کند و به کودک کمک می کند تا بهتر یاد بگیرد. در یک مطالعه که به نوزادان 15 ماهه یک زبان مصنوعی یاد می دهد، متوجه شدیم که گروهی که بین تدریس زبان کمی می خوابند، نه تنها واژه ها را یاد گرفتند که آموزش داده شده بودند بلکه همچنین توانستند روابط انتزاعی بین این کلمات را یاد بگیرند (مانند قوانینی که بر دستور زبان حکومت می کنند). آنها توانستند این قوانین را در جفت های جدید کلمه نیز شناسایی کنند. از سوی دیگر، نوزادانی که نخوابیدند، فقط کلمات جفتی را یاد می گرفتند؛ بنابراین خواب ممکن است به طور کیفی یادگیری کودک شما را بهبود بخشد.

خواب زیاد نوزاد

تاثیر خواب نوزاد بر خلق و خوی

5. تاثیرات خلق و خوی:

خواب در سکوت، بدون وقفه و راحت برای کودک شما، با رفتار و خلق و خوی بهتر یکسان است؛ همچنین منجر به عملکرد فزاینده تر و کارآمدتر بهینه فیزیکی می شود. جای تعجب نیست که همه ما می‌دانیم که نوزادان و (بزرگسالان!) که خواب کافی ندارند، می تواند کمی بد اخلاق باشند. مطالعات نیز نشان می دهند که بچه های کوچکتر که خواب کمتری دارند، خلق و خوی سخت تری دارند. در حقیقت، یک مطالعه حتی نشان داد که نوزادانی که در طول 3 هفته، کمتر در شب خوابیده بودند، حتی از زمانی که 3 ماهه بودند، بیشتر تحریک پذیر بودند، همچنین این نوزادان نیز کمتر جمعی بودند.

کودک شما ممکن است نیاز به 11-17 ساعت خواب، بسته به سن در طول روز داشته باشد؛ اگر نوزاد شما بیش از 2-3 ساعت در خواب است، به آرامی آنها را برای خوردن بیدار کنید و سپس اجازه دهید مجددا به خواب بروند.

مقدار خواب مورد نیاز نوزادان

مقدار خواب مورد نیاز نوزادان با توجه به سن آنها و همچنین وضعیت فردی آنها متفاوت است. نوزادان معمولا بیشتر به خواب نیاز دارند و هر چه بزرگتر می شوند این میزان کاهش می یابد. یک نوزاد ممکن است در طول روز 8-9 ساعت بخوابد و در شب نیز 8 ساعت دیگر به خواب بروند.

 خواب زیاد نوزاد

زمان‌بندی خواب کودک

راهنمای جامع میزان خواب نوزاد

  1. نوزادان بین 0 تا 3 ماه نیاز به 14 تا 17 ساعت خواب در روز دارند.
  2. نوزادان بین 4 تا 11 ماه نیاز به 12 تا 16 ساعت خواب در روز دارند.
  3. کودکان نوپا بین 12 تا 35 ماه نیاز به 11 تا 14 ساعت خواب در روز دارند.

مدت زمان خواب نوزاد در هر سنی چقدر باید باشد؟

4.5233
این مطلب مفید بود ؟21122
منبع : بخش سبک زندگی نمناک / ن / ف
وبگردی