خواص بامیه برای دیابت

خواص بامیه برای دیابتی ها + روش صحیح استفاده

کد مطلب : 30943تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 6 دقیقه
بامیه خواص فراوانی دارد و به درمان بیماری هایی همچون دیابت کمک می کند اما در مقدار مصرف آن باید احتیاط کرد بامیه همچنین کلسترول را کاهش می دهد.

خواص شگفت انگیز بامیه برای دیابتی ها و تاثیرات آن 

بامیه گیاه سبز قد کشیده می باشد و در محل هایی پرورش پیدا می کند که هوای گرم دارد. این ماده را معمولاً برای پوست بیرونی آن برداشت می کنند و با این حال می توان آن را بخار پز، سرخ کرده یا آب پز درست کرد یا خام مصرف کرد. معمولاً بیشترین مصرف بامیه برای استفاده از آن ها در سالاد ها و همچنین پخته آن در خورشت می باشد و ساقه آن نیز مصرف صنعتی دارد.

روغن بامیه نیز حاوی اسید های چرب اشباع نشده می باشد که برای سلامتی فرد بسیار مفید است. مطالعات در سال 1388 نشان می دهد که روغن بامیه برای استفاده در سوخت های بیولوژیکی بسیار مناسب می باشد.

چرا بامیه برای دیابتی ها مفید است و توصیه می شود؟

با مصرف بامیه می توان از ابتلا به دیابت ، کلسترول ، آسم و بیماری های کلیوی جلوگیری کرد . بامیه دارای مواد مغذی زیادی است که برای سلامت بدن مفید می باشد.

بامیه به علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می ‎برد اما چنانچه بخش سلامت نمناک توضیح خواهد داد یکی از ممتازترین مصارف این گیاه، توانایی طبیعی آن در کنترل بیماری دیابت می باشد.

بامیه معمولاً به سرعت تکثیر پیدا می کند و بسیاری از افراد آن را یک سوپر غذا می دانند که باعث کاهش خطر دیابت می شود. دانه و پوست بامیه عوامل ضد دیابتی دارند و نتایج نشان می دهد که بامیه در کاهش جذب گلوکز و کاهش قند خون نقش بسیار مهمی دارد.

تحقیقات و مطالعات زیادی بر روی حیوانات از جمله خرگوش ها انجام شده و محققان دریافتند که عصاره بامیه تاثیرات ضد دیابتی خود را به اثبات می رساند و در طول یک دوره 10 روزه بامیه قند خون را کاهش می دهد و در واقع اثر بامیه از داروهای مخصوص دیابت بالاتر است.

فیبر حلال موجود در این گیاه می تواند نوعی ژل را تشکیل دهد که درون سیستم گوارشی وجود دارد که این ژل مخصوص جذب غذا است.

چربی حلال همچنین از افزایش کلسترول جلوگیری می کند و تحقیقات دیگر نشان داده است افرادی که دچار دیابت هستند و هر شب مقداری بامیه مصرف می کنند و به مرور بیماری شان بهبود پیدا می کند. دانه های بامیه را معمولاً برای افراد دیابتی سوخاری مصرف می کنند.

احتمالا بعد از خواندن این بخش از نمناک بخواهید که به جای استفاده از تزریق انسولین از این ماده کمک بگیرید. البته که ماهیت فواید این ماده بر این گیاه برای دیابت کاملا به اثبات رسیده است و در این قسمت می توانید فواید بامیه برای درمان دیابت را مطالعه کنید.

درمان دیابت

خواص تاثیرگذار بامیه برای دیابتی ها

بررسی دقیق تر فواید و خواص بامیه برای دیابتی ها 

1. بامیه فیبر بالایی دارد 

بامیه غنی از فیبر می باشد که برای درمان سیستم گوارشی برای افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند، بسیار مناسب است.

مطالعات نشان می دهد که فیبر گوارشی با مصرف بامیه کنترل بهتری در هضم غذا دارد و می تواند حساسیت به انسولین را نیز کاهش دهد و اگر یک یا دو تا سه بامیه با سایز متوسط استفاده کنید، حدوداً یک گرم فیبر به بدن شما می رسد که این فیبر موجود در بامیه اشتهای شما را کاهش می دهد و شما را تا مدت طولانی تری سیر نگاه می دارد. 

2. بامیه گلایسمیک پایین دارد

معمولا به دیابتی ها پیشنهاد می کنند غذاهایی استفاده کنند که گلایسمیک پایینی دارند. بامیه نیز جزء همین دسته از غذاها می باشد که نوشیدن آب بامیه یا مصرف خود آن می تواند تاثیرات مثبتی برای دیابتی ها داشته باشد. 

3. بامیه اثرات ضد استرسی دارد

کنترل استرس برای افراد مبتلا به دیابت پیشنهاد می شود. سطح قند خون آن ها در صورت قرار گرفتن در معرض استرس بالا افزایش پیدا می کند و به همین دلیل بهتر است از عصاره دانه بامیه استفاده کنید که خواص آنتی اکسیدان دارد و می تواند به عنوان یک ضد استرس مناسب در بدن عمل کند. 

4. بامیه کلسترول را کاهش می دهد

همانطور که گفتیم بامیه فیبر بالا و آنتی اکسیدان دارد که می تواند برای افراد دیابتی مناسب باشد و همچنین کلسترول را پایین می آورد و مطالعات انجام شده نشان می دهد افرادی که مبتلا به دیابت هستند، معمولا سطح کلسترول بالایی دارند پس بنابراین بسیار مهم است که بامیه را جزو مصارف روزانه خود قرار دهید. 

5. بامیه خستگی را کاهش می دهد

فعالیت قلبی عروقی نقش مهمی را در جلوگیری و درمان دیابت ایفا می کنند.هنگامی که بامیه را جزء وعده های غذایی خود محسوب کنید و تمرینات منظم داشته باشید، می توانید هر چه سریع تر ریکاوری شوید و سعی کنید که تمرینات را بیشتر کنید.

مطالعات نشان می دهد که بامیه می تواند سطح خستگی فرد را پایین بیاورد که به این معناست که فرد پر تحرک تر خواهد شد.

تاثیرات دیابت

خواص بامیه برای دیابت و تاثیرات آن بر روی افراد 

دیابت برای بامیه و دیگر خواص آن 

6. از بین بردن مشکلات گوارشی

بامیه منبع مناسبی از موکلاژ می باشد و این ماده به سیستم گوارشی کمک می کند و از یبوست نیز جلوگیری می کند و همچنین برای درمان اسهال نیز مناسب است. 

7. جلوگیری از سرطان

کاهش خطر سرطان راست روده و روده بزرگ یکی از بهترین فوایدی است که بامیه داراست. بامیه گیاه مناسبی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان های روده ای می باشد زیرا می تواند سیستم گوارشی ما را بهبود ببخشد که نقش مهمی در این سرطان ها دارد. 

8. جلوگیری از نقص عصبی در کودکان تازه متولد شده

بامیه همچنین فولات بسیار بالایی دارد. هر 100 گرم بامیه تقریباً 22 درصد منبع غذایی روزانه را تامین می کند.مصرف غذاهایی که فولات بالایی دارند، می توانند برای دوران بارداری مناسب باشند و امکان ابتلا به نواقص عصبی را در کودکان تازه متولد شده کاهش دهند. 

9. بهبود سیستم ایمنی

بامیه میزان زیادی ویتامین C، مواد آنتی باکتریال و ویژگی های ضد عفونی دارد و می تواند بدن را از رادیکال های آزاد و خطرناک مراقبت کند و باعث می شود که سیستم ایمنی بهتر از همیشه فعالیت داشته باشد و این موضوع به این معناست که بدن در برابر تب، سرما، گلودرد و سرفه مقاوم تر خواهد بود. 

10. درمان کم خونی

ویتامین آ، ویتامین c، آهن و منیزیم در بامیه برای تولید بیشتر سلول های خونی در بدن مناسب است. بنابراین افرادی که مبتلا به کم خونی هستند، می توانند از فواید مصرف چنین گیاهی بهره مند شوند. 

11. افزایش زیبایی پوست 

بامیه همچنین ویژگی های آنتی اکسیدانی دارد و مصرف آن به طور منظم می تواند وضعیت پوست را بهبود ببخشد. انتی اکسیدان ها پوست را تمیز می کنند و باعث تمیزی و جوانسازی پوست نیز می شوند و از بروز آکنه و بیماری های پوستی نیز جلوگیری می کنند. فلاوونید همچنین به جلوگیری از ابتلا به بیماری های دهانی و سرطان ریه کمک می کند.

فواید بامیه

خواص بامیه برای دیابت و دیگر بیماری ها 

بامیه علاوه بر دیابت برای رفع چه مشکلاتی مفید است؟

12. تقویت استخوان ها

وجود ویتامین K، کلسیم و فولات موجود در بامیه به اندازه کافی می تواند به استخوان های سالم تر و قوی تر کمک کند و چگالی استخوان ها را نیز بالا ببرد و خطر پوکی استخوان را نیز کاهش دهد. 

13. کاهش حمله های آسم

بامیه همچنین خطر حملات اسمی را کاهش می دهد و مطالعات نشان می دهد که بعد از مصرف نصف فنجان بامیه پخته شده با 13 میلی گرم ویتامین C، نشانه های آسم به طرز قابل توجهی کاهش می یابد. 

14. جلوگیری از بیماری های کلیوی

مطالعات نشان می دهد که مصرف بامیه به طور منظم می تواند از بیماری کلیوی جلوگیری کند و نشانه های آسیب به کلیه را کاهش دهد. 

15. شوره را از بین می برد

بامیه می تواند وضعیت سر را بهبود ببخشد و این کار را از طریق مرطوب نگه داشتن پوست سر انجام می دهد که شوره ها را از بین خواهند برد. 

16. جلوگیری از افزایش وزن

همانطور که قبلا گفتیم، بامیه یکی از سبزیجات با کالری بسیار پایین می باشد. بامیه هیچ اسید چرب اشباعی ندارد و در هر 100 گرم، 30 کالری دارد. علاوه بر آن این گیاه حاوی مواد معدنی بالا، ویتامین ها، فیبر رژیمی می باشد که برای کاهش کنترل و کاهش وزن مناسب است. 

17. آنزیم های کربوهیدرات را مسدود می کند 

زمانی که آنزیم کربوهیدرات مسدود شود، کالری و قند خون کاهش پیدا می کند. 

18. تراوش و آزادسازی انسولین را بالا می برد

تراوش انسولین سطح گلوکز قند خون را افزایش می دهد و اگر گلوکز قند خون بالاست، انسولین آن را به سرعت پایین می آورد و منبع انرژی فرد را تامین می کند.

بامیه ضد دیابت

خواص بامیه برای دیابت و نحوه استفاده از آن 

چگونه بامیه را برای افراد دیابتی آماده کنیم؟ 

- از بامیه های ریز تر و جوان تر استفاده کنید.

- آنها را در یک لیوان اب قرار دهید و اجازه دهید تا شب بماند.

- هر روز صبح قبل از صبحانه آب آن را بنوشید.

- این کار را تا دو سه ماه هر روز انجام دهید. 

احتیاط

- فواید زیادی از بامیه برای درمان دیابت وجود دارد اما باید به یاد داشته باشید که زیاده روی نکنید.

- آب بامیه مزه و بوی خاصی ندارد.

- ممکن است بامیه خام برای شما یاداور طعم خیار باشد.

- هر روز صبح بعد از خوردن بامیه، قند خون را چک کنید.

خواص بامیه برای دیابتی ها + روش صحیح استفاده

4.6319
این مطلب مفید بود ؟29326
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : drhealthbenefits / بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن /آ
برچسب : بامیه
1 نظر به ثبت رسیده است
محمدرضا شعبانی1400-09-11
مطالب بسیار عالی و مفید درخصوص بامیه و خواص آن
آرزوی سلامتی و موفقیت برایتان دارم
شعبانی زاهدان
160
وبگردی