پنیر

فواید پنیر برای افزایش طول عمر

کد مطلب : 39856زمان مطالعه : 2 دقیقه
آزمایش بر روی موش ها نشان می دهد پنیر موجب افزایش طول عمر آنها شد و احتمالا این خاصیت را نیز برای انسان ها به همراه دارد.

فواید بسیار پنیر برای سلامت وطول عمر بدن

پنیر غذای پروتئین دار کاملی است و منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد و کاملا می تواند جای گوشت را بگیرد. به همین جهت گیاه خوارانی که گوشت نمی خورند به جای آن پنیر مصرف می کنند.

پنیر از خانواده ی لبنیات به حساب می آید ،در سراسر دنیا تعداد بسیار زیادی از انواع پنیر وجود دارد که پنیرهای مورد استفاده در ایران به چند نوع پنیر مانند پنیر لیقوان ، پنیر موتزارلا، پنیر فتا یا دانمارکی ختم شود.

تحقیق جدید محققان اتریشی در مورد خواص پنیرنشان می دهد وجود پلی آمینی موسوم به اسپرمیدین در پنیر قادر به افزایش سلامت قلب و حتی افزایش طول عمر است.و احتمالا این خاصیت را نیز برای انسان ها به همراه دارد.

این مطالعه جدید آشکار ساخته است اسپرمیدین، ترکیب یافت شده در بسیاری از مواد طبیعی نظیر برخی پنیرها، قارچ، محصولات سویا، حبوبات، ذرت و غلات، منجر به عملکرد بهتر قلب شد و طول عمر موش ها را افزایش داد.

محققان اذعان می دارند که هنوز بسیار زود است نتایج مشابه را به انسان ها هم نسبت دهیم.

پنیر

پنیر

در مطالعات قلبی مشخص شده بود که اسپرمیدین موجب افزایش طول عمر ارگانیسم های ساده تر نظیر پشه میوه و مخمر شده است، اما این اولین بار است که تحقیق بر روی یک ارگانیسم پیچیده انجام شده است.

دکتر فرانک مادئو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی گِراز اتریش، در این باره می گوید:«زمانیکه ما اسپرمیدین را به آب آشامیدنی موش ها اضافه کردیم، نه تنها عمرشان طولانی شد بلکه عملکرد قلب شان هم سالم تر بود.»

این تحقیق آشکار ساخته است که اسپرمیدین موجب اتوفاژی می شود و در نتیجه سلول های قلب بخش های از خود را که عملکرد بدی داشته یا دیگر لازم نیستند را از کار می اندازند.

همچنین به موش های که اسپرمیدین داده شده بود، عملکرد قلب بهتر و فشارخون پایین تر بود که همگی این شرایط در نهایت منجر به افزایش طول عمر می شوند.

فواید پنیر برای افزایش طول عمر

57
این مطلب مفید بود ؟70
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از مهر -/ر
وبگردی