بیوگایا
قطره کمیاب بیوگایا که دارویی کمیاب برای نوزادان می باشد عوارض شدیدی ندارد اما در صورتی که تنفس غیر طبیعی در خود مشاهده فرمودید حتما به پزشک مراجعه نمایید.

قطره پروبیوتیک بیوگایا برای درمان کولیک نوزادان

قطره پروبیوتیک بیوگایا (BioGaia) شامل باکتری هایی از یک رشته لاکتو باکتری ها تشکیل شده است. عملکرد این قطرات برای بهینه سازی فلور روده و کمک به عملکرد نرمال روده در نوزادان است. این دارو همچنین می تواند در نوزادان بلافاصله بعد از تولد مورد استفاده قرار گیرد. این قطره ها کاملا طبیعی هستند و از شیر انسان جدا شده اند.

مصرف این دارو در همه بیماران ایمن است و بسیار قابل تحمل هستند.


قطره پدی لاکت

قطره پروبیوتیک بیوگایا جهت درمان کولیک نوزاد


نحوه استفاده از بیوگایا و دوز مصرفی

5 قطره را به غذا یا نوشیدنی اضافه کنید. این دارو می تواند در یک قاشق آب ریخته شود و سپس به غذا یا نوشیدنی هایی که به کودک شما داده می شود اضافه شود. این قطره ها طعم غذا را تغییر نمی دهد، بنابراین کودک حتی متوجه نمی شود. دوز معمول 5 قطره در روز است.

بطری را با زاویه 45 درجه تکان دهید و دقیقا 5 قطره بیوگایا در آن بریزید.

این دارو باید هر روز مصرف شود، تا زمانی که فلور روده را نرمال نماید.


نحوه مصرف بیوگایا

دوز مصرف و نحوه مصرف داروی بیوگایا


بهبود معمولا پس از 2 تا 4 روز پس از مصرف، مشخص می شود.

دوز برای بزرگسالان و نوزادان یکسان است، چرا که هر دو به تعداد معینی از میکروارگانیسم ها نیاز دارند تا فلور روده را نرمال کند.

در بزرگسالان، بیوگایا را می توان در قالب یک قرص استفاده کرد.

قطره ها را به غذای گرم یا نوشیدنی اضافه نکنید زیرا ممکن است به باکتری ها آسیب برساند و اثرات این قطره ها را کاهش دهد.

این قطره ها با آنتی بیوتیک ها تعامل ندارند، بنابراین می توانند در ترکیب با این داروها مورد استفاده قرار گیرند.


عوارض قطره بیوگایا

تاثیر داروی بیوگایا در درمان بیوگایا


عوارض جانبی بیوگایا

تا کنون هیچ عوارض جانبی گزارش نشده است چراکه این دارو بسیار قابل تحمل است. مشابه با بسیاری از داروها، این قطره می تواند واکنش های آلرژیک در بدن ایجاد کند، بنابراین اگر علائم حساسیت دارید، با پزشک خود تماس بگیرید، از جمله:

  •  قرمزی
  • تورم صورت
  • تنفس دشوار و غیره.

 

 

عوارض بیوگایا

بیوگایا چه عوارضی برای نوزاد دارد ؟


قطره پدی لاکت جایگزینی برای قطره کمیاب بیوگایا

از آن جایی که تشخیص صحیح بیماری گام اصلی در درمانش محسوب می شود، بنابرین برای درمان کولیک نوزادان نخست باید با علایم این بیماری آشنا شد.

کولیک در نوزادان 2 تا 12 هفته اتفاق می افتد؛در بیش تر اوقات این بیماری پس از سه ماهگی بهبود می یابد.به طور معمول مبتلایان به کولیک از غذا خوردن خودداری می کنند.از دیگر علایم این بیماری گریه و بی تابی های بیش از حد نوزاد است.


قطره پدی لاکت

پدی لاکت مناسب ترین جایگزین برای بیوگایا


برای تشخیص کولیک باید نوزاد حداقل 3 روز در هفته به خصوص عصر و شب ها به مدت 3 ساعت جیغ و بی قراری کند.تنها تکان دادن نوزاد سبب تسکین بی قراری هایش می شود.همچنین بغل کردن و راه بردن نوزاد نیز با کاهش بی قراری هایش همراه است.

مادران شیرده که نوزادشان دچار کولیک است باید از مصرف مواد لبنی به خصوص شیر پرهیز کنند؛  در صورت نیاز و با تشخیص پزشک برای آرام کردن نوزاد می توان از داروهایی مانند دایمتیکون یا سایمتیکون کمک گرفت.

پروبیوتیک نقش بسیار مهمی در تسکین دردهای نوزادان ایفا می کند؛ مصرف قطره پدی لاکت در کودکان زیر یک سال نیز تاثیر به سزایی در آرامش نوزادان دارد.


بیوگایا " داروهای کمیاب

داروی گران قیمت و کمیاب بیوگایا برای درمان کولیک نوزاد


امروزه داروی پروبیوتیک اختصاصی به نام "بیوگایا" در بازار وجود دارد؛ به دلیل کمیاب و گران قیمت بودن این دارو، "پدی لاکت" نیز جایگزین مناسبی برای بیوگایا است.

مبتلایان به کولیک که از نعمت شیر مادر محروم هستند باید شیر خشک مصرفیشان فاقد پروتئین شیر گاو باشد.

داروی کمیاب درمان کولیک نوزادان "بیوگایا" و نحوه استفاده

4.342
این مطلب مفید بود ؟366
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک / ک.ک
برچسب : کولیک نوزاد
وبگردی