درباره مغز انسان
همواره تصورات غلط زیادی درباره مغز انسان وجود دارداما برخی ازاین تصورات نادرست تبدیل به باورهای عمومی غلطی شده اند که تغییردادن آنها بسیار مشکل است.

10 باور نادرست درباره مغز انسان

مغز انسان و شناخت پیچیدگی های خاص آن همواره برای بشر جذاب بوده است اما همواره باورهای نادرست زیادی درباره مغز انسان و نحوه ی عملکرد آن وجود دارد . در این مطلب به بیان چند باور غلط ورایج درباره ی مغز انسان خواهیم پرداخت، تا شاید دید بهتری نسبت به مهمترین عضو بدن خود داشته باشید .

واقعیت های معروف و متدوال درباره مغز انسان که در واقع واقعی نیستند

شما فقط از ده درصد مغز خود استفاده می کنید.
این کاملا اشتباه است. طبق گفته لوکاس ، یک انککلوژیست در بیمارستان شیکاگو:سیستم عامل مغز پیچیده است اما تمام سلول های آن ضروری هستند. و تمام مغز مهم می باشد.
 
هوش به اندازه مغز بستگی دارد
دکتر لوکاس می گوید که اندازه مغز به هوش بستگی ندارد. زیرا همه ی انسان ها دارای ((مغر با سایزهای نسبتا مشابه)) هستند.این بیشتر مربوط به قدرت شبکه های عصبی و نحوه ی ارتباط سلول ها با یکدیگر می باشد. شما می توانید توانایی های شناختی خود را با مواد غذایی که می خورید و شیوه ی زندگی که دارید، هدایت و حفظ کنید. 
 
ما فقط توانایی به استفاده از یک نیمکره را داریم
به گفته ی (رحمان طارونه) متخصص مغز و اعصاب دانشگاه پزشکی دیگزنر در ایالت اوهایو، هیچ پایه و اساس علمی مبنی بر استفاده از یک نیمکره مغز وجود ندارد برای مثال:صحبت کردن و درک زبان ها توسط نیمکره چپ کنترل می شود. این در حالیست که پردازش کردن آن، برعهده نیمکره راست می باشد.
 
آسیب مغزی همیشگی و دائمی است
بهبود یافتن آسیب های مغزی بعد جراحی ها یا بیماری ها می تواند یک سربالایی تندی باشد، اما امکان پذیر و ممکن است.مغز می تواند خود را تعمیر کند و یا زیان های خاصی را جبران کند.
دکتر لوکاس می گوید:اگر بخشی از مغز آسیب ببیند و یا از بین برود، توانایی بازسازی سوراخ ها و جراحات را ندارد ، اما می تواند دوباره خود را بسازد و یا حتی در برخی از موارد، می تواند سلول های جدید را رشد دهد.
مغز انسان
مغز انسان و باورهای اشتباه درباره آن 
حافظه مانند یک فتوکپی کار می کند
خاطرات شما کپی شده از اتفاقات و رویدادها نیستند. هر زمانی که تصمیم می گیرید یکی از آنها را بازسازی میکند. خاطرات در شبکه های پیچیده ، مسیرهای سلولی عصبی در مغز زندگی می کنند.
 
مغز شما مهارت های شما را دیکته میکند
دکتر لوکاس میگوید:این دو گانگی کامل بین نواحی مغز و آنچه که آنها با شخصیت و مهارت های فردی انجام میدهند،نیست بعضی افراد فقط برخی کارها را بهتر ار دیگران انجام میدهند.ولی تفاوت های عصبی نانو در آنها وجود ندارد.
 
مغز شما تا زمانی که میمیرید به همان اندازه باقی می ماند
همانطور که قد،وزن،و حتی اندازه پا میتواند در طول زمان تغییر کند اندازه مغز شما هم میتواند تغییر کند. دکتر طارونه میگوید:مغزها به طور معمول بعد از سن 40 سالگی هر سال ،یک تا دو درصد کاهش میابند.این به دلیل از دست دادن سلولهای مغزی میباشد.
 
به کما رفتن،مانند خوابیدن می باشد
درام های تلویزیونی اغلب بیماران به کما رفته را به طور ناگهانی بیدار میکند و احساس میکنند که تازه مانند گل تازه شده اند.اما واقیعت چیزی شبیه به آن نیست ؛بیماران بیدار شده از کما میتوانند از کار افتاده و حتی نیاز به توانبخشی داشته باشند.چون مغز و بدن در خواب فعالیت منظم خود را انجام نمیدهند.
 
مغز انسان
آیا این 10 باور نادرست را درباره مغز انسان می دانستید
حافظه به صورت خودکار همراه با افزایش سن، کاهش می یابد
اگر چه ممکن است مغز آن تیزی و چابکی خود را از دست بدهد اما ظرفیت آن باقی می ماند بله ، به یاد آوردن یک مساله پیچیده یا یک لیست طولانی از کلمات به زمان و تکرار بیشتری نیاز دارد. اما اگر تلاش کنید ، آن را مانند یک فرد جوان حفظ خواهید کرد.
 
چابکی و تیز بودن مغز در اواسط زندگی شروع به محو شدن می کند
چابکی روحی در حدود سن 24 سالگی شروع به کاهش می کند. هر چه بزرگتر می شوید ، توانایی کاهش میابد و سخت تر کار میکنیم اما به مغز مربوط نمی شود و کاهش تیزی مغزی در کار نیست.
 
پنج حس در انسان وجود دارد
شما ممکن است دارای پنج حواس عمده بینایی،بویایی،شنیداری،چشایی،و لامسه باشید.اما بسیاری از روش های دیگر برای سنجش و تجربه جهان وجود دارد که توسط ذهن هدایت می شوند.مانند:(حس چگونگی قرار دادن بدن) (احساس درد) ، (تعادل و گذشت زمان)

10 باور رایج درباره مغز انسان که اصلا واقعیت ندارند!

3.225
این مطلب مفید بود ؟169
منبع : بخش سرگرمی نمناک / ن / ف
وبگردی