درمان سردرد
سردرد خود را بدون استفاده از داروهای شیمیایی و در عرض مدت زمان کوتاهی با پوست موز درمان کنید.

پوست موز بهترین روش درمان سردرد

روشهای مختلفی برای درمان سردرد وجود دارد اما راهکارهای طبیعی درمان سردرد همیشه بهترین روش برای تسکین سردرد هستند. داروهای شیمیایی برای درمان سردرد عوارض زیادی درپی دارند که بهتر است از مصرف آنها خودداری شود . ما در این مطلب راهکاری طبیعی و موثر در درمان سردرد را به شما معرفی میکنیم.

راهکار طبیعی درمان سردرد

به کمک روش درمانی طبیعی و با استفاده از پوست موز و بدون نیاز به مسکن سردرد شما به سرعت تسکین پیدا می کند.
همه افراد در زندگی سر درد را تجربه کرده اند، گاهی سردرد دو طرفه، یک طرفه و یا در تمام سر اتفاق می افتد که ممکن است این سردردها به تدریج شدت پیدا کند یا به طور ناگهانی شروع شود و یا می تواند کمتر از یک ساعت تا چند روز به طول انجامد.
گاهی اوقات، سردردها به قدری شدید و غیر قابل تحمل هستند که فرد برای تسکین آن ها از چندین نوع داروی مسکن استفاده کند تا از درد خلاصی پیدا کرده و به زندگی روزمره خود ادامه دهد.
در این بین برخی راهکارهای طبیعی برای تسکین سردرد وجود دارد که ضررها و عوارض داروهای مسکن شیمیایی را ندارند.

درمان سردرد

پوست موز بهترین درمان برای سردرد شماست

ما به شما یک راه ساده، ارزان و طبیعی را معرفی می کنیم که به خلاص شدن از شر سردردهای شدید کمک کرده و سرعت اثر بخشی بالایی دارد.
شما در این روش درمانی طبیعی به پوست یک موز و مقداری یخ نیاز دارید، چند تکه یخ را در قسمت انتهایی و در داخل پوست موز قرار داده و آن را با یک نوار ببنید تا یخ در بین پوست موز باقی بماند، حال پوست موز را بر روی پیشانی خود قرار داده و به مدت 20 دقیقه در مکان تاریکی استراحت کنید، یک حوله همراه خود داشته باشید تا به محض آب شدن یخ از آن استفاده کنید.
این روش بلافاصله سردرد شما را تسکین می دهد؛ در این روش درمانی سردرد به سرعت آرام می گیرد و علت اصلی آن به دلیل وجود پتاسیم بالای پوست موز است، اگر سردرد شما شدید بود و بعد از 20 دقیقه نیز درد را حس کردید می توانید این روش را تکرار کنید.

معجزه پوست موز در درمان سردردهای شدید

4.369
این مطلب مفید بود ؟609
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از سلامت نیوز / م.ف
وبگردی