درمان سوختگی با روغن داغ
سوختگی یک امر طبیعی و رایج در حین آشپزی در آشپزخانه است که برای درمان ان بهتر است از درمان های کاربردی و سریع خانگی استفاده کنید.

درمان سوختگی با روغن داغ در آشپزخانه

سوختگی یکی از رایج ترین اتفاقات است که در حین آشپزی در آشپزخانه رخ میدهد به خصوص سوختگی با روغن داغ . اگر در حین آشپزی دچار سوختگی شدید بهتر است قبل از هر اقدامی خونسردی خود را حفظ کنید و نترسید و بعد اقداماتی که ما در این بخش از سلامت نمناک به شما آموزش میدهیم را انجام دهید. بعد از هر حادثه ای، قبل از استفاده از هرگونه درمان خانگی، مهم است که در ابتدا،محل سوختگی را با آب سرد بشویید.

می توانید شیر آب را مستقیماً روی سوختگی بگیرید و یا درون یک کاسه بریزید و پا را در ون آن بگذارید ؛ قبل از اعمال هرگونه درمان طبیعی، کمک می کند تا ناراحتی و درد کمتر شود و همچنین محل سوختگی تمیز می شود.

روغن داغ، یک عنصر خطرناک است و بسیاری از مردم با احتیاط با آن برخورد می کنند در حقیقت،سوختگی با روغن داغ، بسیار دردناک است و زمان زیادی طول می کشد تا بهبود یابد حتی اگر مقدار کمی سوخته باشد و یا روغن پریده باشد بنابراین اگر شما از سوختگی با روغن داغ رنج می برید، پیشنهاد می کنیم که هر چه سریعتر یکی از درمان های خانگی زیر را اجرا کنید،که بتعث کاهش قابل ملاحظه ای شود اما هرگز از مراجعه کردن به پزشک،امتناع نکنید.

بهترین درمان های سریع خانگی برای تسکین سوختگی با روغن داغ

-شستشو با آب سرد و سپس اعمال یک تکه یخ با نمک:

به محض اینکه دچار سوختگی شدید،منطقی ترین کار این است که ابتدا آنرا با اب سرد شستشو دهید. هر چقدر آب سردتر باشد، بهتر است. تا زمانی که سوختگی کاهش پیدا نکرده است، آب را کامل پاک نکنید. شاید ریختن نمک احمقانه به نظر برسد، اما با این کار می توانید میکروب ها و باکتری هایی که می توانند باعث بیماری شوند را از بین ببرید.

چگونگی اعمال نمک:محل سوختگی را کمی با یخ خنک کنید،

سپس روی زخم نمک بپاشید و مجددا یخ را به آرامی روی سوختگی اعمال کنید و بعد از 15 دقیقه بشویید.

 استفاده یخ

درمان های سوختگی بر اثر روغن داغ در آشپزی

-آلوئه ورا برای درمان سوختگی با روغن:

این گیاه کاربردهای فراوانی دارد که سوختگی را هم شامل می شود. اگر آلوئه ورا ندارید، اولین کاری که باید انجام دهید، این است که این گیاه را نگهدارید و در گلدان بکارید این گونه همیشه این گیاه را دردسترس خواهید داشت. برای درمان سوختگی با آلوئه ورا،باید یک برگ آلوئه ورای تازه را ببرید و روی پوست اعمال کنید. که خواص مرطوب کنندگی دارد و بافت های آسیب دیده مشکلات پوستی را درمان می کند. کرم و ژل آلوئه ورا هم وجود دارد. اما هیچ چیز مانند گیاه طبیعی آلوئه ورا بازدهی ندارد.

سوختگی با روغن داغ

آلوئه ورا برای درمان سوختگی با روغن داغ

-خیار مناسب برای درمان سوختگی ها:

خیار یک عامل خنک کننده عالی است، که برای درمان سوختگی فوق العاده عمل می کند. آب خیار هم در این مواقع عالی می باشد ( که برای آفتاب سوختگی هم توصیه می شود).برای استفاده از آن، خیار را خرد کنید و روی محل سوختگی اعمال کنید. توجه داشته باشید که باید خیار را همیشه در یخچال نگهداری کنید.

خیار

درمان سوختگی ها با استفاده از خیار

-روغن زیتون برای بهبود سوختگی با روغن داغ:

یک ضدعفونی کننده موثر است و همچنین بعنوان یک آرام بخش عمل می کند و به بهبود زخم کمک بسزایی می کند و همچنین،به مرور زخم ناشی از سوختگی را کاهش می دهد. شما حتما باید به مدت یک هفته، هربار به مدت یک ساعت این روغن را روی سوختگی اعمال کنید.

درمان سوختگی با روغن داغ

بهبود سوختگی بر اثر روغن داغ با روغن زیتون

-خمیردندان سفید کننده برای درمان سوختگی با روغن:

خمیردندان به راحتی در تمام خانه ها یافت می شود. اگر آلوئه ورا، خیار، یا روغن زیتون دارید،می توانید از این برای خنک کردن و کاهش احساس سوزش استفاده کنید و اگر به موقع از آن استفاده کنید،خطر زخم شدن را کاهش می دهد.

استفاده خمیر دندان

رفع سوختگی با روغن داغ به وسیله خمیر دندان

نکات اضافی:

از باند یا پارچه ای، بر روی سوختگی تازه استفاده نکنید. زیرا پوست برای التیام نیاز به هوا دارد. و این بدیهی است که اگر سوختگی خیلی شدید باشد،پزشک برای جلوگیری از عفونت ،حتما باند را تجویز می کند. بنابراین دفعه بعد که هنگام پخت و پز دچار سوختگی شدید،برای درمان سریع و جلوگیری از زخم شدن، از این داروهای خانگی استفاده کنید.

 

بهبودی سریع و درمان خانگی سوختگی با روغن داغ

4329
این مطلب مفید بود ؟26465
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ن
وبگردی