درمان نیش حشرات
با رسیدن فصل تابستان شاید نیش حشرات هم برای شما یک عامل ناخوشایند باشند. در این مطلب از نمناک می توانید از راه های مقابله و درمان نیش حشرات آگاه شوید.

درمان نیش حشرات

تابستان یکی از فصولی است که ما زمان بیشتری می خواهیم با خانواده و دوستانمان سپری کنیم و با این وجود برخی مشکلاتی هستند که در این فصول می توانند باعث آزرده خاطر شدنمان شوند مانند حشرات و نیش آنها که به مدت طولانی ما را آزار خواهند داد و به دلیل وقت کم شاید تلاشی برای درمان آنها نکنیم و با درمان نکردن این نیش به بیماری Lyme دچار خواهید شد.
با این وجود اکثر حشراتی که ما را نیش می زنند، حامل بیماری نیستند و این باعث نمی شود که ما از درمان زخم هایی که در اثر نیش حشرات ایجاد
نیش حشرات در صورت عدم درمان می توانند تاثیرات بدی داشته باشند
به همین دلیل 4 راه برای درمان تسکین نیش حشرات وجود دارند که مواد اولیه آنها در تمام خانه ها یافت می شوند، یکی از موارد را برگزیند و برای بهبودی خود استفاده نمایید.
این 4 راه اصلی برای تسکین نیش حشرات عبارت اند از:

مرحله اول ؛ تمیز و خنک کردن پوست

اولین کاری که شما می توانید در پاک سازی و از بین نیش حشرات انجام دهید این است که پس از احساس کردن این اینکه پشه شما را نیش زده است، شروع به خارش محل نیش زده نکنید. زمانی که یک پشه شما را نیش میزند ممکن است در همان لحظه بمیرد و یا مدتی پس از پرواز کردن ممکن است جان خود را به دلیل نیش زدن از دست بدهد. در هنگام نیش زدن، برخی حشرات ممکن است که سر خود را داخل پوست وارد سازند که با این کار مبتلا شدن شما به برخی بیماری ها مانند Lyme قطعی است.
 insect
بنابراین زمانی که احساس کردید که این اتفاق در حال افتادن است باید متمرکز شوید تا بتوانید بدون آسیب زدن پشه به پوست، آن را خارج سازید (منظور این است که نباید اجازه دهید که در هنگام خارج کردن حشره از بدن، قسمتی از بدنش در پوست در اثر خارج کردن ناگهانی و به سرعت آن در بدن جای بماند).
در همین جهت دکتر Zeichner در همین زمینه افزود که بعد از نیش زدن پشه، فورا محل را با استفاده از آب یا دستمال های مرطوب، بلافاصله تمیز کنید.

مرحله دوم ؛ یخ و ایبوپروفن

به گفته متخصصین پوست، برای تسکین محل نیش زده شده می توانید از یخ استفاده کنید. برای استفاده از این روش تنها کافی است که پوست را تمیز کنید و به مدت 10 دقیقه یخ را روی محل نیش پشه قرا دهید و پس از 10 دقیقه التهاب به کمترین میزان خود خواهد رسید. 
اگر توسط عنکبوت و یا زنبور نیش خورده باشید، می توانید از داروهای ضدالتهابی مانند ایبوپروفن برای بهبودی خود استفاده نمایید.
 
ice

مرحله سوم ؛ مواد به تعادل رسان PH پوست

یکی از راه های محافظت از پوست، به تعادل رساندن مجدد میزان PH پوست می باشد که در هنگام نیش زدگی توسط حشرات می توانید از این راه استفاده کنید. برای به تعادل رساندن پوست می توانید از راه های زیادی مانند استفاده از برخی از انواع سرکه بهره مند شوید تا پوست را به تعادل برسانید. سرکه یک ماده ضدعفونی کننده و ضد قارچ طبیعی می باشد که با استفاده از آن محل نیش زده تمیز خواهد شد و در روند بازسازی پوست به بیشترین میزان کمک خواهد کرد.

مرحله چهارم ؛ استفاده از برخی ادویه جات مانند ریحان ، نمک و پیاز

یکی از خاصیت های نمک، این است که می تواند رطوبت را از بین ببرد و به کاهش تورم می تواند کمک کند به همین دلیل می توانید از نمک برای کاهش التهاب ناحیه نیش زده شده توسط حشرات استفاده کنید چرا که می توانند التهاب را به کمترین میزان برسانند.
با استفاده از برگ های ریحان نیز می توانید میزان التهاب را از بین ببرید، چرا که برگ های ریحان خاصیت خنک کنندگی دارند و می توانند با این خاصیت میزان التهاب و خارش را به میزان حداقل برسانند.
 
ریحان
همچنین پیاز نیز، قدرت ضد التهابی بسیار قوی دارد که در بسیاری از مطالعات ثبت شده است و تأثیر آن کاملاً حقیقی است، حتی همچنین می توانند به بیماران مبتلا به arthritis کمک بزرگی کند.
پیاز حاوی عطر و طعم (یا فلاونوئید) به نام کورستین است که قابلیت مبارزه با چندین عامل التهابی، از جمله histamines را دارد که histamines در اثر نیش حشرات و آلرژی در بدن ایجاد می شود. 
گاهی خارش بیش از حد محلی که توسط حشرات ایجاد شده اند، نه تنها باعث آسیب رساندن و ایجاد زخم در پوست می شوند، بلکه توانایی ایجاد التهاب بیشتری را نیز در بدن ایجاد می کنند. بنابراین می توانید با استفاده از مراحل بالا، در تسکین محل نیش حشرات، مؤثر واقع شوید و از پوستتان نیز نهایت محافظت را کرده باشید.

4 راه خانگی و سریع برای درمان نیش پشه و حشرات

3.9221
این مطلب مفید بود ؟17348
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ف.ن/ ع.ب
وبگردی