درمان کم خونی

درمان کم خونی با تخم مرغ محلی

کد مطلب : 13462زمان مطالعه : 2 دقیقه
درمان کم خونی با استفاده از مواد غذایی طبیعی بسیار توصیه می شود که در جدیدترین یافته های متخصصان تخم مرغ محلی یکی از بهترین ها برای درمان کم خونی معرفی شده است.

تاثیر بینظیر این ماده غذایی بر درمان کم خونی

 

درمان کم خونی و راههای کاهش آن همیشه جزو پربحث ترین ها بوده است که به جرات در این میان استفاده از مواد غذایی طبیعی همیشه توصیه می شده است.

تخم مرغ خصوصا زرده آن از آهن, فسفر, کلسیم, و ویتامین های B1 و B2 تشکیل شده اند. تخم مرغ در تولید خون و تقویت قوای جنسی بسیار اهمیت دارد.

 یکی از شیوه های درمان کم خونی مصرف تخم مرغ آن هم از نوع محلی است البته باید به این نکته اشاره شود که درباره تخم مرغ نظرات موافق و مخالفی وجود دارد.

ولی آنچه که بسیار اهمیت دارد این است که مصرف متعادل تخم مرغ به بدن سود فراوان می رساند. طرز تهیه آن نیز مهم است چرا که تخم مرغ پخته و نیمرو یا خاگینه سخت هضم می شود.

تخم مرغ محلی

نکاتی در مورد مصرف تخم مرغ 

نکات مهم درباره مصرف تخم مرغ

تخم مرغ نیم برشت یا عسلی بسیار سهل الهضم است و برای افرادی که در دوران نقاهت از بیماری به سر می برند یا کودکان و افراد مسن غذای مناسبی محسوب می شود.

در سفیده تخم مرغ لسیتین وجود دارد که غذای سلول های مغزی به شمار می رود.

تخم مرغ خصوصا زرده آن از آهن, فسفر, کلسیم, و ویتامین های B1 و B2 تشکیل شده اند. تخم مرغ در تولید خون و تقویت قوای جنسی بسیار اهمیت دارد.

زرده تخم مرغ خواص بیشتری دارد و هضم آن سبک تر بوده و سفیده تخم مرغ دیرهضم و سنگین است.

تخم مرغ متداول ترین ماده مصرفی مردم دنیاست و منبع بسیار مهم پروتئین برای کودکان و زنان باردار محسوب می شود.

تخم مرغ تازه خواص بیشتر دارد و شکسته شدن پوست تخم مرغ خواص آن را کاهش می دهد.

تخم مرغ محلی در رفع کم خونی بسیار موثرتر است چرا که مرغ های خانگی تغذیه بهتری دارند ولی مرغ های صنعتی اغلب با آنتی بیوتیک تغذیه می شوند.

البته می توان در طول هفته چند بار زرده تخم مرغ را در شیر حل کرده و با عسل شیرین کرده و مصرف کنن

 

درمان کم خونی با تخم مرغ محلی

4.6184
این مطلب مفید بود ؟16915
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از تسنیم /ن
وبگردی