ریفلاکس اسید
ریفلاکس اسید ، سوزش قلب و برگشت اسید معده به مری شاید در ظاهر یکی باشند، اما علت و شیوه درمان متفاوتی با یکدیگر دارند که در ادامه به بیان تفاوت آن ها می پردازیم.

ریفلاکس اسید ، سوزش قلب و برگشت اسید معده به مری تفاوت در چیست

آیا احساس سوزش سر دل یا ریفلاکس اسید دارید یا شاید GERD(برگشت اسید معده به مری) باشد؟ شاید در ظاهر یکی باشند، اما تفاوت هایی وجود دارد و به طبع با توجه به مشکل شما روش های درمان نیز متفاوت است چراکه ریشه آنها یکسان نیستند.
در تلویزیون، مجلات و یا سایت های آنلاین، داروهایی درمان رفلکس اسید و سوزش قفسه سینه و برگشت اسید معده به مری را به صورت یکسان تبلیغ میکنند در صورتی که آنها یکسان نیستند و با استفاده از داروهای بدون نسخه در دسترس، شما ممکن است فکر کنید که درد بعد از غذا را میتوانید خود مختار درمان کنید.
قصد داریم تفاوت این 3 مشکل را که اکثرا یکی تلقی می شوند را در این بخش از سلامت نمناک بگوییم.

ریفلاکس اسید ، سوزش قلب و برگشت اسید معده به مری چه تفاوتی با یکدیگر دارند

ریفلاکس اسید :
ریفلاکس اسید وضعیتی را نشان می دهد که اسید و مواد غذایی از شکم شما به داخل مری می رسند، لوله ای که معده شما را به گلو وصل می کند.اسید و مواد غذایی، فقط باید به سمت پایین حرکت کنند. اما هنگامی که شما ریفلاکس اسید دارید، به عنوان ریفلاکس معده (GERD) نیز شناخته می شود، این اسید، جهت را اشتباه میرود. گاهی اوقات شما طعم برخی از ترشحات و شاید حتی کمی از مواد غذایی که تازه خوردید را در دهان خود حس کنید.
 
ریفلاکس اسید

ریفلاکس اسید چیست و چه تفاوتی با سوزش قلب و برگشت اسید معده به مری دارد

سوزش قلب :
این احساس سوزش درست در وسط سینه شما، پشت سینه، در واقع هیچ ارتباطی با قلب شما ندارد. این مری است که رنج می برد. تقریبا صد سال، تصور می شد که این احساس مستقیما از اسید معده حاصل می شود، اما با گذشت زمان مشخص شد که ریفلاکس اسید، مری را تحریک می کند، تا سلول های سیتوکین تولید کند که یک واکنش ایمنی است که در مقابل التهاب، عفونت و تروما ایجاد میشود. بنابراین، سوزش سر دل، می تواند نتیجه و نشانه رفلکس اسید باشد، اگرچه برخی افراد مبتلا به ریفلاکس اسید ،ممکن است در سینه احساس درد نکنند. علاوه بر این، ممکن است احساس سوزش سردل بدون ریفلاکس اسید و بنابراین مربوط به برگشت اسید معده به مری باشد.
 
GERD برگشت اسید معده به مری :
به معنای بیماری رفلاکس معده است ، و زمانی اتفاق می افتد که ریفلاکس اسید معده از حالت گاه به گاه به مشکلی مزمن و دائمی تبدیل شود. اگر بیش از 2 بار در هفته ریفلاکس اسید دارید شما مبتلا به GERD هستید.

تفاوت بین ریفلاکس اسید و سوزش سر دل یا همان سوزش قلب و GERD (برگشت اسید معده به مری)

بنابراین پاسخ این است که ریفلاکس اسید چیزی است که احساس سوزش سر دل را ایجاد می کند.و اگر مدت زمان طولانی ادامه پیدا کند، شما مبتلا به GERD - نسخه مزمن ریفلاکس اسید شده اید.

علت ریفلاکس اسید چیست

به طور معمول، عضله ای به نام اسفنکتر مری، به عنوان شیر یک طرفه بین مری پایین و معده فوقانی عمل می کند. موجب میشود تا غذا به آرامی به سمت پایین حرکت کند و بعد از آن، مانع خروج اسید معده به مری میشود. این سیستم زمانی که فشار زیادی روی شکم باشد دچار مشکل میشود به خصوص به علت اضافه وزن یا بارداری.حتی زمانی که به علت پرخوری احساس بدی دارید، دچار وضعیتی به نام فتق هیاتال میشوید که در آن دیافراگم باز است که قسمت فوقانی معده را به سمت سینه حرکت میدهد.
 
ریفلاکس اسید به معده
داروی اشتباه:
بعضی از داروها می توانند اسفنکتر مری را تضعیف کنند:
درمان آسم، مسدود کننده های کانال کلسیم برای فشار خون بالا، آنتی هیستامین ها، مواد مخدر (مانند کدئین) و داروهای ضد افسردگی .بعضی از داروها مستقیما مری را تحریک می کنند بنابراین موجب ریفلاکس اسید یا GERD نمیشوند، می توانند باعث درد سوزش سر دل شوند. که شامل برخی از آنتی بیوتیک ها (مانند تتراسایکلین) بیسفسفونات های خوراکی (مانند Fosamax، Boniva و Actonel)، مکمل های آهن، ایبوپروفن و مکمل های پتاسیم است.

هنگامی که وضعیت اضطراری است :چه زمانی در ریفلاکس اسید باید به پزشک مراجعه کنیم؟

ریفلاکس اسید، سوزش سر دل و GERD می توانند آزار دهنده باشند، اما به ندرت نیاز به درمان فوری دارند با این حال، اگر در معرض علائم زیر باشید، نیاز به درمان سریع دارید:درد قفسه سینه، خفگی، مشکل بلعیدن، کاهش وزن، تهوع و استفراغ خون یا یک ماده ی قهوه ای رنگ (نشانه خونریزی)، یا قرمز و سیاه شدن مدفوع.

پیشگیری از ریفلاکس اسید و سوزش سر دل

کاهش وزن :
آسان نیست، اما تغییر رفتارهای خاص ممکن است از رفلکس اسیدی و سوزش سر دل جلوگیری کند - میتوانید از گرسنگی رنج بکشید یا از GERD انتخاب با شما است . داشتن وزنی سالم مانع تحریک معده میشود.
 
خوردن چربی کمتر:
غذاهای چرب معمولا دیرتر هضم میشوند. آنها می توانند عضله اسفنکتر مری پایین را تضعیف کنند.سعی کنید وعده های غذایی مکرر و کوچک را جایگزین وعده های سنگین کنید و قبل از خواب از خوردن تنقلات اجتناب کنید.
 
 بیماری ریفلاکس اسید به معده
موقعیت خواب مهم است:
سر خود را تا حداقل 20 سانتی متر بالا بیاورید و به سمت چپ بخوابید، زیرا اسید را از دریچه دور میکند اگرچه به یک سمت خوابیدن در طول شب کار دشواری است، میتوانید از بالشت های مخصوص استفاده کنید.

فرق ریفلاکس اسید با سوزش قلب و برگشت اسید معده به مری

3.950
این مطلب مفید بود ؟3911
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک / ن / ف
وبگردی