زائرین اربعین
متخصص طب فیزیکی و توانبخشی برای پیشگیری از بروز مشکلات اسکلتی عضلانی در زائرین اربعین به اهمیت مواردی که در خصوص کوله پشتی و یک کفش خوب باید رعایت کنیم، اشاره کرد.

توصیه های در رابطه با حمل کوله پشتی و استفاده از کفش مناسب برای زائرین اربعین حسینی

گردهمایی مسلمانان در کربلا همزمان با اربعین حسینی (ع) بزرگ ترین تجمع جهان اسلام است. برای پیشگیری از بیماری ها و مشکلات احتمالی در طول سفر نکاتی باید رعایت شود که در ادامه آمده است.

یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در خصوص شرایط مناسب کوله پشتی زائرین اربعین در راهپیمایی گفت:افرادی که در این راهپیمایی شرکت می کند باید این را در نظر بگیرند باری که با خودشان حمل می کند نهایتاً معادل 10 الی 15 درصد از وزن خود فرد باشد، به طور مثال اگر فردی 60 کیلوگرم وزن دارد باید کوله پشتی که حمل می کند بین 6 الی 9 کیلو گرم وزن داشته باشد، این مسئله مهم است. چون راهپیمایی طولانی مدت است و می تواند آسیب های جدی به قسمت ستون فقرات و شانه ها بزند.

وی در ادامه در خصوص فیت شدن کوله پشتی گفت:کوله پشتی در سایز مناسب بوده دارای کمربند باشد تا ناحیه پایین کمر و بالای لگن با کمربند فیت شود و بعد از آن بندهای کوله پشتی هم از زیر شانه ها اندازه شود. طوری که در ناحیه پشت قرار بگیرد و قسمت بالای کوله پشتی در ارتفاع پایین خارهای پشتی(مهره ششم) قرار گیرند.

این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در خصوص بندهای کوله پشتی گفت:باید عریض و تقریباً بین 2 الی 4 سانت عرض داشته و بهتر است پد دوزی شده باشد تا به قسمت استخوانی شانه فشار نیاورده و بندها قابل تنظیم بوده تا بسته به سایز شانه و کمر فرد بتواند تنظیم شود. کوله پشتی باید با پشت فرد در تماس بوده به طوری که آویزان نشود.

وی تاکید کرد:بهتر است خود کوله پشتی سبک بوده تا وزن بیشتری را تحمیل نکند. از کوله پشتی فریم سبک آلومینیومی استفاده کنیم تا به شکل مناسبی در ناحیه پشت قرار گیرد. آویزان ماندن کوله پشتی خود مسئله ای است که باعث می شود فرد به عقب کشیده و نیروی اضافی به فرد اعمال شود.

زائران اربعین

زائران حسینی در پیاده روی اربعین

این پزشک در خصوص شرایط مناسب برای کفش خوب در راهپیمایی گفت:بالطبع پیاده روی طولانی است و باید از کفش راحت و مناسبی استفاده کنیم. یک کفش مناسب باید یکسری خصوصیاتی مهم داشته باشد:

1- پاشنه پهن و با ارتفاع 2 الی3 سانت.

2- جنس پاشنه و کف کفش باید سبک، انعطاف پذیر با استحکام نسبی باشد.

3- زیره کفش یعنی جایی که انگشت های پا قرار می گیرد نیم تا یک سانت ارتفاع داشته باشد.

4- رویه کفش باید از جنس خوب و ضد آب بوده، تا امکان تنفس به پای فرد را بدهد و باعث تجمع رطوبت زیاد در کفش نشود.

5- پنجه کفش باید پهن و کفش بنددار باشد.

6- کسانی که احیاناً ریسک پیچ خوردگی مچ پا دارند بهتر است کفش های ساق دار تا بالای قوزک پا انتخاب کنند.

7- اگر فرد از صافی کف پا رنج می برد و قوس کف پا کمتری دارد، بهتر است قبل از شروع پیاده روی کفی مناسب تهیه کند که قوس کف پا را پر کند تا آسیب نزند.

نکاتی در خصوص کوله پشتی و کفش زائرین اربعین

3.813
این مطلب مفید بود ؟103
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از جام جم -/ ر
برچسب : زائر اربعین
وبگردی