زرد چوبه
زرد چوبه در مانگری عالی برای بسیاری از بیماریهاست و خواص فراوانی دارد. اما آیا شما می دانید این ادویه بی نظیر می تواند در تقویت عملکر قلب و عروق موثر باشد ؟

مصرف زرد چوبه باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی می شود

زرد چوبه خواص بسیار زیادی در رفع و درمان بسیاری از بیماری ها دارد .ماده اصلی موجود در زردچوبه کورکومین است که به علت داشتن خواص ضد سرطان ی اش بسیار محبوب است.استفاده از زرد چوبه در غذاها علاوه بر اینکه غذا هایتان را خوشمزه می کند خواص در مانی زیادی نیز برای سلامتی دارد که شما از آن غافلید . در این قسمت از نمناک شما را با خواص در مانی زرد چوبه برای سلامتی قلب و عروق آشنا می کنیم.

زردچوبه هرگز نمی گذارد پایتان به مطب این پزشک باز شود!

مطالعه بر روی 32 خانم نشان داد که مصرف یک قاشق چایخوری زردچوبه به صورت روزانه به اندازه ی یک ساعت ورزش در سلامت و قدرت قلب مؤثر است. زردچوبه به لطف وجود ترکیبی به نام کورکومین به مقابله با التهاب و آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو یاری می رساند. علاوه بر این زردچوبه به خاطر اثر آرامبخش آن بر عروق خونی می تواند مانع لخته شدن خون، که احتمال سکته ی مغزی و بیماری های قلبی را افزایش می دهد، شود. از این رو محققان زردچوبه و قلب رو دو یار و دوست می دانند!
سوپرغذاها غذاهای سالمی هستند که از قسمت های مختلف جهان برای استفاده افراد گردآوری می شوند. ما سویا را از ژاپن دریافت می کنیم تا سطح کلسترول خون را به اندازه ی مناسب نگاه داریم، زیتون را از مناطق مدیترانه ای دریافت می کنیم تا با سرطان مقابله کنیم، با استفاده از نخودهای محصول خاورمیانه از افزایش وزن جلوگیری می کنیم و لوبیا سیاه های محلی مکزیک را برای تثبیت میزان قند خونمان به کار می گیریم.

یکی از ادویه جات مهم در غذاهای هندی، یعنی زردچوبه، به سبب توانایی خود در بهبود زندگی از درمان آکنه گرفته تا پیشگیری از رشد سلول های سرطانی و حتی درمان افسردگی، تمامی مردم جهان را به خود علاقه مند ساخته است. مطابق تحقیقات، مصرف مقدار اندکی زردچوبه در روز می تواند برابر با یک ساعت ورزش کاردیو باشد و قلب شما را سالم تر سازد.

جزئیات تحقیق صورت گرفته در مورد زردچوبه و قلب
یک تحقیق 8 هفته ای بر روی 32 خانم انجام شد. در این تحقیق زنان شرکت کننده به سه دسته ی مصرف کنندگان زردچوبه، دسته ای که ورزش می کردند و گروه کنترل تقسیم شدند. افراد حاضر در گروه کنترل نه زردچوبه مصرف می کردند و نه به تمرین ورزشی می پرداختند.

زرد چوبه

مصرف زرد چوبه خواص زیادی دارد

زنان حاضر در دسته ی مصرف کنندگان زردچوبه در طول روز 1 قاشق چایخوری زردچوبه دریافت می کردند در حالی که آن هایی که در گروه انجام دهنده ی تمرینات ورزشی قرار داشتند، 2 تا 3 بار تمرین ایروبیک در طول هفته انجام می دادند و علاوه بر این به کارهای دیگری مانند دوچرخه سواری یا پیاده روی نیز می پرداختند. گروه انجام دهنده ی تمرینات ورزشی در حدود 30 تا 60 دقیقه در هر نوبت تمرین، ورزش می کردند و در طی آن 60 تا 75 درصد ضربان قلب خود را افزایش می دادند.

نتایج تحقیق درباره زردچوبه و قلب

محققان یک بهبودی قابل توجه را در عملکرد اندوتلیال در هر دو گروه مصرف کننده ی زردچوبه و گروه انجام دهنده ی تمرینات ورزشی مشاهده کردند. علاوه بر این بهبود ثبت شده در گروه مصرف کننده ی زردچوبه نزدیک به بهبود ثبت شده در مورد گروه انجام دهنده ی تمرینات ورزشی بود.

نتیجه ی تحقیق صورت گرفته به چه معناست؟

نتیجه ی این تحقیق نشان می دهد که مصرف روزانه ی زردچوبه به اندازه ی انجام تمرینات ورزشی در پیشگیری، کاهش و شاید حتی در معکوس کردن عملکرد نامناسب اندوتلیال و اترواسکلروز، پلاک تشکیل یافته در داخل شریان ها، و در نتیجه در سالم تر و قوی تر نگاه داشتن قلب مؤثر است.

زردچوبه، کورکومین و قلب
زرچوبه برای هیچ کجای جهان ماده ای کاملاً ناشناخته نیست. بسیاری از ما نام این ادویه را شنیده ایم. اما چیزی که بسیاری از افراد نمی دانند فواید زردچوبه است که در پشت طعم فوق العاده ای که به غذاها می بخشد پنهان می شود.
طب سنتی چین زردچوبه را به سبب توانایی آن در درمان بیماری های قلبی تجویز می کند. محققان سرانجام دریافته اند که پاسخ به پرسش «زرچوبه چه دارد که دیگر ادویه ها ندارند؟» چیست.

زرچوبه دارای کورکومین است، ترکیبی که باعث می شود ریشه ی آن به رنگ زرد درآید. این ترکیب است که زردچوبه را ضد التهاب، آنتی اکسیدان، ضدعفونی کننده و ضد سرطان می سازد. بنابراین این ترکیب می تواند به بدن شما کمک کند تا با التهاب و استرس اکسیداتیو، یعنی دو عامل اصلی مرتبط با افزایش بیماری های قلبی و سکته ی مغزی، مقابله نماید.
به سبب اثر آرام بخش این ماده بر روی رگ های خونی، کورکومین وقوع عارضه ی لخته شدن پلاکت های خون را کاهش می دهد؛ عاملی که علت اصلی وقوع سکته ی مغزی است. این خاصیت کورکومین همراه با توانایی آن در مجبور ساختن کبد برای خارج ساختن کلسترول بد از بدن نقش مؤثری در کاهش کلسترول، دیگر عامل مهم دخیل در ناسالم بودن قلب، دارد.

چگونه مقدار مورد نیاز زردچوبه ی روزانه را دریافت کنید؟
حال که به اثبات رسید که مصرف روزانه ی زردچوبه می تواند برای قلب مفید باشد، بگذارید نگاهی به شیوه ی مصرف و دریافت این ادویه بیندازیم:

زرد چوبه
مصرف چای زرد چوبه و خواص فراوان آن برای سلامتی قلب و عروق

زردچوبه را بنوشید:
زردچوبه می تواند به عنوان جزئی از چای های گیاهی و شِیک های پروتئینی مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این شما می توانید آن را بر روی لیوان شیر صبحانه ی خود بپاشید.

زردچوبه را بخورید:
زردچوبه می تواند به بسیاری از غذاها مانند سوپ ها، سالادها و آبگوشت ها افزوده شود.
زردچوبه را به صورت دارو مصرف کنید
زردچوبه به صورت داروی مکمل نیز وجود دارد. هرچند بهتر است با پزشک خود در مورد دوز مصرف این مکمل و عوارض جانبی که احتمالاً نیاز است تا شما از آن آگاهی داشته باشید، صحبت کنید.

یادداشت

به خاطر داشته باشید که هیچ مقداری از این ادویه یا مکمل آن هر چقدر هم که برای سلامت مفید باشد، نمی تواند به طور کامل جایگزین ورزش شود. بنابراین هر چند به اثبات رسیده است که زردچوبه و قلب دوست یکدیگرند، باز هم توجه نمایید که این ماده جایگزین ورزش نیست و نباید برای داشتن سلامتی کامل تنها بر مصرف آن اتکا نمود.

چه مقدار زرد چوبه بیش از اندازه محسوب می شود؟

هیچ توصیه رسمی برای مصرف زردچوبه وجود ندارد و بیشینه مصرف قابل تحمل نیز شناسایی نشده است. با این وجود، به عنوان یک قاعده کلی، میزان مصرف شما نباید از دوزهای توصیه شده روی برچسب مکمل ها تجاوز کند.

از سوی دیگر، برخی دستورالعمل های رسمی برای مصرف کورکومین وجود دارند. کمیته مشترک فائو و سازمان بهداشت جهانی درباره افزودنی های غذایی، میزان مصرف غذایی قابل قبول در روز را سه میلی گرم در هر کیلوگرم از وزن بدن مشخص کرده است. به عنوان مثال، برای فردی با وزن 81 کیلوگرم این به معنای مصرف 239 میلی گرم در روز است.

با این وجود، نتایج یک مطالعه نشان داد که دوزهای 3,600 تا 8,000 میلی گرم در روز موجب عوارض جانبی جدی نمی شوند. مطالعه ای دیگر نشان داد حتی دوزهای واحد 12,000 میلی گرمی نیز به خوبی تحمل شده اند.

فواید بی نظیر زرد چوبه برای سلامتی قلب و عروق

429
این مطلب مفید بود ؟236
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از نت نوشت / الو دکتر / ف
برچسب : سلامت قلب
وبگردی