زن شاغل

زن شاغل یا خانه دار

کد مطلب : 6590زمان مطالعه : 3 دقیقه
همیشه بین زوج هایی که هردو شاغل هستند این ابهام وجود دارد که آیا زنی که شاغل است زندگی بهتری می سازد یا زنی که خانه دار است. برای یافتن پاسخ با ما همراه شوید.

زن شاغل و خانه دار 

 

در چند دهه ی اخیر با ایجادفرصت های مناسب برای تحصیل زنان  و افزایش سطح آگاهی آنان  انتظار بازگشت زنان به شیوه های سنتی و کلیشه غالب برای آنان بعنوان نقش همسری و مادری نباید داشته باشیم.در ادامه به بررسی تفاوت زن شاغل و خانه دار می پردازیم.

شرایط مناسب شغلی زنان کمتر از مردان است
 خانمی که مهندس شیمی است اما بعنوان منشی در مطب پزشکی در کاشمر کار می کند گفت:بارها برای یافتن کار متناسب با رشته تحصیلی ام به چند کارخانه ی فعال در سطح شهر مراجعه کردم اما مدیران  ترجیح می دهند از نیروهای مرد استفاده کنند یا با حقوق خیلی کمتر از مردان، زنان را به کار بگیرند. از میان مشاغل موجود برای زنان در کاشمر خانه داری و منشی گری جزو مشاغل اختصاصی زنان است. گاه زنان با حداقل دستمزد و مبالغی به مراتب کم تر از حقوق قانون کار، تنها به این علت که به استقلال مالی آنان تا حدودی منجر می شود و بی توجه به آینده ی شغلی شان جذب این کار می شوند و البته صاحبان کار هم که بدنبال موقعیت مناسب هستند آنها را در ازای پرداخت حقوق کم و بدون بیمه استخدام می کنند.
 این در حالی است که موضوع اشتغال یکی از مهم ترین دغدغه ها در جامعه است اما گاه اشتغال نامناسب به مراتب آفات آن در جامعه از بیکاری و عدم اشتغال به ویژه برای زنان بیشتر است.
 
آیا اسلام مخالف اشتغال زنان است؟ 
 امام جمعه ی کاشمر در خصوص وضعیت اشتغال زنان اظهار کرد:اشتغال زنان نباید سبب شود عفت و حیثیتشان مورد سوءاستفاده قرار گیرد اما می بینیم که  برخی مشاغل با خصوصیات زنان هم خوانی ندارد و حتی تحصیل آنان در این رشته ها به جایگاه شان لطمه وارد می کند.اشتغال زنان میدان های وسیعی دارد و در بسیاری از مشاغل زنان می توانند فعالیت کنند که از جمله این مشاغل فعالیت های آزمایشگاهی و پزشکی است.
 وی ادامه داد:حکومت و جامعه اسلامی با کار کردن زنان مخالف نیست اما برای اشتغال آنها باید چارچوبی وجود داشته باشد چون انجام هر کاری و تحت هر شرایطی برای زنان جامعه اسلامی مناسب نیست چون آنان، شأن و منزلت خاصی دارند.
 
 
زنان شاغل
 

بررسی زن شاغل و خانه دار

 
 
امام جمعه ی کاشمر گفت:اگرچه اسلام مخالف اشتغال زنان نیست اما زنان باید در مکان هایی مناسب با حفط عفتشان کار کنند.
 یعقوبی ادامه داد:بسیاری از زنان در سال های اخیر بمنظور مشارکت در عرصه های مختلف به کار در اجتماع علاقه مند شدند و در سال های اخیر شرایط اقتصادی هم مزید بر علت شده است اما باید اشتغال زنان به جایگاه و شخصیت آنان آسیب نزند.
 این در حالی است که متأسفانه مسئولان در تصمیم گیری هایشان به این قشر از جامعه توجه خاصی ندارند که مساما نباید این چنین باشد.
 رسول اکرم(ص) می فرماید که دریافت علم و کسب دانش برای هر مرد و زن مسلمان واجب است و همچنین  پیشرفت علم و آگاهی زن و مرد نمی شناسند  به همین دلیل باید برای حضور زنان در عرصه ی اجتماع از جمله اشتغال آنان با توجه به تغییر شرایط اجتماعی زنان بدون تبعیض جنسیتی اقدام کرد و اجازه نداد با نگرش های تبعیض آمیز بر نیمی از جامعه ستم روا داشته شود. 
 
 

زن شاغل یا خانه دار

3.836
این مطلب مفید بود ؟279
برگرفته از خبرگزاری ایسنا / ن
برچسب : زنان شاغل
وبگردی