سرطان روده بزرگ
امروز مصرف سوسیس در میان افراد بسیار رایج است، البته سوسیس از مواد بسیار عجیبی تهیه می شود و به همین دلیل باعث بروز سرطان می شود.

سرطان روده بزرگ با خوردن سوسیس

هات داگ، ریسک سرطان کولورکتال را به میزان 21 درصد افزایش می دهد. تابلوی تبلیغاتی پروژه سرطان، یک دسته هات داگ را نشان می دهد که از یک بسته سیگار بیرون آمده اند، در ابتدا فکر می کردم که این تا حدی چشمگیر است، اما واقعیت این است که این یک مقایسه عادلانه می باشد. پروژه سرطان در تلاش است تا خطرات گوشت فرآوری شده، به خصوص هات داگ را بیان کند و خطرات کاملا واقعی و قابل توجه هستند.

خوردن هر روزه هات داگ ممکن است که ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 21 درصد افزایش دهند و به اندازه کشیدن سیگار برای شما بد و مضر است.

یک متخصص تغذیه می گوید:" خوردن روزانه هات داگ ممکن است شما را دچار مرگ زودرس کند.

گوشت فرآوری شده مثل هات داگ می تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی و انواع مختلف سرطان را افزایش دهد." یک مطالعه در باره رژیم و سلامت اجتماعی نشان داد که گوشت قرمز پردازش شده، با افزایش 10 درصد در سرطان پروستات همراه با 10 گرم مصرف افزایشی از این نوع گوشت ها مرتبط است.

مطالعه ای در تایوان نشان داد که مصرف گوشت خشک شده و دودی هم می تواند خطر ابتلا به سرطان خون را افزایش دهد. مطالعه ای در استرالیا نشان داد که خوردن گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان تخمدان را نیز افزایش می دهد.

مصرف سوسیس

مضرات خوردن سوسیس 

اگر فکر می کنید که خرید هات داگ ارگانیک مشکل را کم می کند، ممکن است به شدت ناامید شوید، زیرا که هرگز این گونه نیست.

نیتریت ها و نیترات های موجود در گوشت فرآوری شده مثل هات داگ با انواع سرطان ها مرتبط هستند. نیتریت ها و نیتریت ها در فراروری گوشت استفاده می شوند، تا رنگ و مزه هات داگ که به آن عادت داریم را به گوشت بدهد.

آن ها همچنین برای کشتن باکتری ها و جلوگیری از بوتولینیوم به کار می روند. هات داگ معمولی از سدیم نیتریت، نسخه مصنوعی ماده افزودنی استفاده می کند، در حالی که نسخه های طبیعی و آلی از پودر کرفس یا آب پرتقال برای حفظ محصول خود استفاده می کنند.

اما طبق گزارش نیویورک تایمز و چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته ایم در حقیقت هر دوی آن ها دوزهای سالمی از نیترات هستند.

مصرف هات داگ

سرطان روده بزرگ با مصرف سوسیس

گزارش نیویورک تایمز:

مطالعه ای که در اوایل سال جاری در ژورنال حفاظت از غذا منتشر شد، نشان داد که هات داگ های طبیعی حاوی نصف تا 10 برابر مقدار نیتریتب هستند که هات داگ های معمولی هم دارند. چربی طبیعی از حدود یک سوم برای یک برند سنتی تا بیش از دو برابر مقدار معمول وجود دارد.

با هات داگ، همبرگر، و بیکن چه مشکلی وجود دارد؟

بازوی سرطان سازمان بهداشت جهانی نگرانی های جدی در مورد برخی از غذاهای مورد علاقه آمریکایی ها دارد. آژانس بین المللی تحقیقاتی سرطان گوشت پردازش شده را سرطان زا طبقه بندی می کند .و در کل گوشت قرمز را در این دسته بندی قرار می دهند.

گوشت پردازش شده شامل هات داگ، بیکن، سوسیس و مقداری گوشت اغذیه فروشی ها است. این، به گوشتی اشاره دارد که برای نگهداری یا طعمش کارهایی انجام شده است. این فرایندها شامل نمک زدن، تخمیر و دودی کردن هستند.

گوشت قرمز شامل گوشت گوساله، گوسفند، بره و بز می شود. 22 متخصص از 10 کشور بیش از 800 تحقیق را برای رسیدن به نتایج خود مورد بررسی قرار دادند.  آن ها دریافتند که خوردن روزانه 50 گرم گوشت پردازش شده، خطر سرطان روده بزرگ را تا 18 درصد افزایش می دهد. اینمقدار، معادل چهار تکه بیکن یا یک عدد هات داگ است.

عوارض سوسیس چیست؟

احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ با مصرف سوسیس 

برای گوشت قرمز، شواهدی از افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، پانکراس و پروستات وجود دارد. به طور کلی، خطر عمر فرد مبتلا به سرطان روده، 5 % است. خوردن مقدار گوشت پردازش شده در این مطالعه میزان عمر متوسط را تقریباً تا 6 درصد افزایش می دهد.

انجمن های تغذیه، مدت زیادی است که رژیم غذایی ای را توصیه می کنند که مقدار گوشت و گوشت قرمز فرآوری شده را محدود می کند و حاوی سبزیجات، میوه ها و حبوبات بسیار زیادی است. همچنین در زمینه تغذیه و فعالیت فیزیکی برای پیش گیری از سرطان توصیه می کند که به جای گوشت قرمز و گوشت پردازش شده، ماهی، ماکیان و یا لوبیا را انتخاب و جایگزین کنید.

اجتناب از مواد مخدر، عادت کردن و ماندن روی وزن سالم، انجام فعالیت فیزیکی منظم و قطع الکل نیز می تواند کمک کند تا ریسک ابتلا به بسیاری از انواع سرطان را کاهش دهند.

سوسیس باعث سرطان می شود؟

خوردن سوسیس باعث ایجاد سرطان روده بزرگ می شود؟

 

علت بروز سرطان روده بزرگ با خوردن سوسیس

4.822
این مطلب مفید بود ؟211
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : cancer / howstuffworks / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب /ن
وبگردی