گوش بزرگ
اگر تصور می کنید که داشتن گوش بزرگ به معنای شنوایی بهتر و با کیفیت تر است بهتر است نظر کارشناسان را بدانید.

آیا افراد با گوش های بزرگ بهتر می شنوند؟

هنگامی که گرگ سیاه بد جنس به شنل قرمزی گفت که گوش های بزرگش از گوش های شنل قرمزی بهتر می شنود و از شیوه های مختلفی برای این کار در نظر گرفت دلیل اصلی این بود که گرگ سعی کرد که هویت خود را از شنل قرمزی پنهان سازد.

گوش بزرگ تاثیری در شنوایی دارد؟

بزرگی گوش ها در حیوانات لزوما شنوایی بیشتری را مشخص نمی کند برای مثال خفاش ها و سنجاب ها گوش های بزرگی دارند که خفاش ها می توانند از 2000 هرتز تا 110000 هزار هرتز را بشنوند با این تفاوت که سنجاب ها می توانند 90 تا 22800 هزار هرتز را بشنوند و در کل می توان گفت که داشتن گوش بزرگ نشان دهنده شنوایی بیشتر نسبت به بقیه جانوران نیست. گوش های فیل های آفریقایی از فیل های آسیایی بزرگتر است و این گوش ها از فیل ها در برابر گرما مراقبت می کنند که یک ویژگی مفید در آب و هوای گرم می باشد.
 
گوش بزرگ

گوش بزرگ و شنوایی بهتر در انسان!

اما بیایید به انسان ها برگردیم بپردازیم،  قسمت خارجی گوش های ما که به پینا معروف هستند دارای دو هدف بزرگ و اصلی هستند :
1- برای حفاظت از گوش
2- انتقال صدا به داخل گوش
شکل گوش ما می تواند در این امر مهم باشد ولی افرادی که از دارای نقص مادرزادی هستند را در دسته متفاوتی قرار دهید و پینا نقش مهمی ایفا می کند و مکانیزم هایی که برای شنوایی حیاتی هستند را عمیق تر می کنند و تاثیر بیشتری خواهد داشت و این سیگنال ها شنوایی توسط گیرنده ها شنیده می شوند و به مغز در شنیدن بهتر کمک می کنند.
آدمهای گوش بزرگ
اگر میخواهید به این جواب برسید که گوش های بزرگتر نسبت به گوش های کوچکتر بهتر می شنوند سخت در اشتباه هستید چرا که گوش های ما رشد می کنند و در طی سال ها قابلیت شنوایی ما کاهش می بابد و در طی تحقیقات دانشمندان در 50 سال اول گوش انسان ها به اندازه یک اینچ رشد می کند و در کل داشتن گوش های بزرگ نسبت به گوش های کوچک از شنوایی بیشتری برخوردار نیستند و این تنها یک فکر می باشد و به هیچ وجه صحیح نمی باشد.

آیا افراد با گوش های بزرگ بهتر می شنوند؟

3.121
این مطلب مفید بود ؟138
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ف.ن
برچسب : گوش
وبگردی