مشکل با خانواده
اگر شوهرتان با خانواده شما مشکل دارد و با آن ها قطع رابطه کرده است, در ادامه راه حل های این مشکل را ملاحظه کنید.

مشکل شوهر با خانواده زن

کم هم نیستند عروس و داماد هایی که هم چنان با مشکلات و مسایل متعددی در رابطه با خانواده همسرشان مواجه اند و راه حل های موفق را در این میان نمی دانند.

خانمی هستم 27 ساله. بعد از 6 سال زندگی و دو فرزند، همسرم یاد جهیزیه آن چنانی اش افتاده است. به دلیل این که مادرش به ما کمک مالی کرده است سرکوفت می زند. دست بزن دارد، برای خانواد ه ام خط و نشان می کشد و رفت و آمد آن ها را با من قطع کرده است. چه کار کنم با این مرد؟

مشکل با خانواده

مشکل با خانواده زن

برای کمک به شما می خواهم مشکلاتی را که مطرح کردید در قدم اول دسته بندی کنم بعد قدم به قدم برای حل مشکلات تان صحبت کنیم.

مروری بر مشکلات شما
مشکلات شما تقسیم می شود به چند مورد. اول پرخاشگری همسرتان چون اعلام کردید که دست بزن دارد. مشکل بعدی شما قطع ارتباط تان با خانواده تان است که البته علتش را مطرح نکردید و مسئله بعدی، بودن همسرتان در گذشته است که دائم گذشته را به رخ شما می کشد. حالا شما باید مسئله تان را یک به یک در فرمول حل مسئله که در ادامه برای شما مطرح می کنم، بگذارید و راهکارهای حل مشکل تان را بیابید.

تعریف دقیق مسئله: معمولاً وقتی مشکلی در زندگی پیش می آید آدم ها آن را خیلی گنگ، مبهم، پراکنده و غیر دقیق ادراک می کنند. در این مرحله باید به سوال های زیر پاسخ داده شود. مشکل چیست؟ کی شروع شد؟ کجا شروع شد؟ چه کسی در آن نقش دارد؟ مثلا همسر من کلا فردی پرخاشگر است حال باید بدانم با مرد پرخاشگر چه کنم؟ یا بدانم که کینه های پنهان یکی از مهم ترین عوامل در تیرگی روابط است. اگر کینه ها را ریشه یابی کنیم قطعا متوجه عقده ها، حسادت ها و حقارت هایی از درون مان می شویم که به گونه ای کاملا ناهوشیار، رفتار و کلاممان را هدایت می کنند. یک روش عینی و عملی برای پیدا کردن راه حل ها، روش بارش ذهنی است. روش بارش ذهنی یعنی سعی کنیم بدون هیچ نوع قضاوت، بازداری، ارزش گذاری خوب و بد و یا جلوی فکر خود را گرفتن، راه حل های متعدد، متنوع و بدون قضاوت برای مسئله ارائه کنیم.

ارزیابی معایب و محاسن راه حل ها
در این مرحله راه حل های ارائه شده در گام 3 را ارزیابی و سود و زیان هر کدام را بررسی کنید. سپس بر اساس توانایی و راحتی اقدام کنید؛ مثلا فهمیدم با یک عذرخواهی یا دفاع نکردن از خانواده و پذیرش رفتارهایی که انجام دادنش اشتباه بوده، همسرم خشمش کمتر می شود.

اجرای راه حل و بازبینی
در این مرحله راه حل انتخابی خود را اجرا کنید و آثار و نتایج آن را بر خودتان و دیگران نظاره کرده و آثار واقعی روش انتخابی را با پیامدهای پیش بینی شده مقایسه کنید. اگر مسئله حل نشد، موانع را شناسایی و برطرف کنید.

از گفت و گو هم غافل نشوید
یکی دیگر از مهارت های شما مهارت گفت و گو است چون این گونه که گفتید همسرتان فردی است که از نظر کلامی و جسمی، پرخاشگر و حمله کننده است. بیشترسعی کنید بی طرف باشید و قاطعانه صحبت کنید، شاید سکوت هم در جاهایی موثر باشد.

شوهرم با خانواده ام مشکل دارد چکار کنم؟

2.344
این مطلب مفید بود ؟2024
برگرفته از خراسان -/ح
وبگردی