شکلات
موادی در شکلات وجود دارد که باعث پخش شدن تومورها در سراسر بدن می شود و بیماری سرطان را مهلک تر می کند.

ممنوعیت خوردن شکلات برای بیماران سرطانی

شکلات خوردنی لذیذی است که کمتر کسی میتواند از خوردنش بگذرد اما همین خوردنی خوشمزه باعث عود بیماری سرطان میشود . شکلات گرچه لذیذ و دارای فواید فراوانی برای بدن است اما برخی مواد افزودنی در نمونه های صنعتی این محصول برای عده ای ممکن است به شدت مضر باشد.

در شکلات روغن درخت نخل یا همان پالم وجود دارد که این چربی باعث تحریک نوعی پروتئین در بدن انسان به نام cD360 می شود که نقش موثری در گسترش تومورهای سرطانی دارد.

روغن پالم در تمامی کشورهای دنیا و در بیشتر صنایع خوراکی و حتی بهداشتی و آرایشی وجود دارد ولی می تواند در افراد مبتلا به سرطان باعث گسترش بیماری شود.

این روغن در نان، شکلات و بیسکوئیت وجود دارد و کارشناسان بر همین اساس خوردن این مواد غذایی را برای افراد مبتلا به سرطان جایز نمی دانند. کارشناسان با بررسی هسته تومورهای سرطانی در بیماران دریافتند که آنها خوراکی های حاوی روغن پالم به میزان زیاد استفاده کرده اند.

شکلات باعث عود سرطان میشود

شکلات

شکلات سلول های سرطانی را در بدن پخش میکند

عضو انجمن آنکولوژی در گفت وگو با خبرنگار ما گفت:یک ماده اساسی در روغن پالم که در بسیاری از مواد غذایی و برخی لوازم آرایشی است، وجود دارد که باعث افزایش تولید پروتئینی به نام CD36 در بدن می شود.

این عضو انجمن آنکولوژی اضافه کرد:متخصصان معتقدند که این ماده که نقش اساسی در پخش شدن و پیشروی تومورها در بدن دارد، اصطلاحاً «متاستاز»نامیده می شود.

وی همچنین به خوردن شکلات اشاره کرد و گفت:موادی در شکلات وجود دارد که باعث پخش شدن تومورها در سراسر بدن می شود و بیماری سرطان را مهلک تر می کند.

وی افزود:تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن شکلات، بیسکوئیت و نان در بیماران سرطانی می تواند بسیار خطرناک باشد.

وی در پایان گفت:دانشمندان امیدوارند این کشف باعث یافتن راه های جدید برای جلوگیری از پیشروی تومورها قبل از درگیر شدن اندام های حیاتی شود و گام مهمی در درمان سرطان برداشته شود.

خوردن شکلات برای بیماران سرطانی ممنوع !

4.510
این مطلب مفید بود ؟91
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از خبرگزاری فارس / م.ف
وبگردی