طب بازسازی
آرتروز درمان قطعی ندارد اما با روش هایی نظیر طب بازسازی می توان روند ابتلا به این بیماری را تا حدود زیادی به تعویق انداخت.

استفاده از طب بازسازی برای درمان آرتروز

آرتروز یا استئوآرتریت شایع ترین بیماری از دسته التهاب مفاصل است.در این بیماری غضروف مفصل صدمه دیده و کم کم از بین می رود.آرتروز ممکن است هر مفصلی را درگیر کند اما مفاصل بزرگ که وزن بدن را تحمل می کنند مثل مفاصل زانو و ران و ستون فقرات بیشتر در معرض ابتلا هستند.در این مطلب با یکی از روش های درمان آرتروز کهطب بازسازی است آشنا شوید.

درمان آرتروز با استفاده از طب بازسازی امکان پذیر می باشد

آرتروز درمان قطعی ندارد اما با روش هایی نظیر طب بازسازی می توان روند ابتلا به این بیماری را تا حدود زیادی به تعویق انداخت.آرتروز یک بیماری پیش رونده و تخریبی است که بر اثر پدیده پیری رخ می دهد و به مرور زمان باعث از بین رفتن غضروف مفصل می شود و در نتیجه بیمار از زندگی عادی باز خواهد ماند.در سال های اخیر علم پزشکی به سمت طب بازسازی روی آورده است که هدف آن بررسی فرایندهای طبیعی بدن و به تعویق انداختن پیری و سالمندی است.روش های جدیدی مانند ارتوکین، مولکول هایی را که باعث تخریب بافت غضروف می شود، محصور و روند پیشروی و تخریب را متوقف یا آن را کند می کند. به طوری که بیماری که در گذشته ظرف 15 سال نیازمند جراحی مفصل بود با این روش بیش از 30 سال می تواند با بیماری آرتروز زندگی کند. علم بازسازی به کند کردن و به تعویق انداختن فعالیت مولکول های تخریبی کمک می کند.

طب بازسازی

طب بازسازی روشی برای درمان بیماری آرتروز 

اصلی ترین علایم این بیماری چیست؟
آرتروز علایم زیادی دارد ولی 3 علامت آن شایع تر و مشخص تر هستند؛اولی خشکی پس از استراحت است،به این معنی که گاهی اوقات وقتی مفصل به مدت طولانی بی حرکت مانده باشد و بخواهد فعالیت کند درد خواهد داشت .شاید دیده باشید که بیماران مبتلا به آرتروز زانو صبح ها که از خواب بیدار می شوند به سختی راه می روند اما بعد از مدتی کم کم راه رفتنشان به حالت عادی بازمی گردد. خشکی مفاصل بعد از یک دوره طولانی عدم فعالیت بسیار شایع است ولی به ندرت بیشتر از نیم ساعت طول می کشد. دومین علامت کاهش انطاف پذیری است؛به همین دلیل بیماران مبتلا به آرتروز نمی توانند به راحتی مفاصل خود را خم و راست کنند و برای علامت بعدی هم می توان به درد در مفصل اشاره کرد.توصیه می شود کسانی که بیشتر از دو هفته چنین علایمی را در مفاصل خود دارند حتما به پزشک مراجعه کنند.

بیماری آرتروز را با طب بازسازی درمان کنید!

2.52
این مطلب مفید بود ؟11
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از سیمرغ / خبر گزاری مهر / ف
برچسب : آرتروز
وبگردی