مشکلات روده
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که همیشه خسته اید و انرژی ندارید باید بگوییم مشکلات روده باعث ایجاد احساس خستگی میشود.

مشکلات روده چه علائمی دارد؟

آیا این روزهای کوتاه برایتان خسته کننده و دلگیر شده است؟ آیا از خواب بیدار شدن برایتان عذاب شده است؟ آیا در طول روز چرت می زنید یا دل و دماغ ندارید؟ خلاصه اینکه مدام احساس خستگی می کنید؟ اگر جوابتان به این سؤال ها مثبت است این مقاله به دردتان می خورد.

اگر در طول روز احساس خستگی میکنید ممکن است به دلیل خوب نکار نکردن سیستم گوارشی باشدچون سوخت و ساز بدن، یک فرآیند پیچیده است که نیاز به تجزیه مواد غذایی دارد که توسط باکتریها در روده انجام می شود.

عدم تعادل باکتری های روده می تواند جذب مواد مغذی را کاهش دهد چون بدن به غذا نیاز دارد و از این رو همیشه احساس خستگی میکنیم .


مشکلات روده

احساس خستگی به خاطر مشکلات روده

به علاوه، آن اجازه می دهد تا سموم از دیواره روده به دستگاه گوارش،حرکت کرده که این به نوبه خود می تواند بر روی سطح انرژی تاثیر بگذارد.علاوه بر این، باکتری های روده ناسالم منجر به افزایش ترکیبات التهابی خاصی به نام سیتوکین میشود که به طور مستقیم با خستگی ارتباط دارد.

یک تحقیق در سال 2012 در تغذیه بالینی منتشر شده به نقش مهم و اثرات باکتری روده در جذب مواد مغذی و پر انرژی شدن تاکید دارد. با این حال، نقش های خاص که باکتریهای روده فرد در انرژی دارد هنوز بدرستی مشخص نشده است.تحقیق دیگری که در سال 2016 در میکروبیوم منتشر شده نشانگر بیولوژیکی سندرم خستگی مزمن در باکتری های روده و عوامل میکروبی و التهابی است.

مشکلات روده نیز به بیماری های خود ایمنی مانند آرتریت روماتوئید، بیماری کرون و لوپوس ارتباط دارد. عدم تعادل باکتری های روده منجر به التهاب در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی میشود.مشکلات پوستی مانند آکنه، روزاسه، اگزما و یا پوسته پوسته شدن پوست ممکن است با مشکل روده ارتباط داشته باشد در واقع، میبینیم چگونه مشکلات روده کل بدن حتی پوست را هم تحت تاثیر قرار میدهد.

همچنین یک ارتباط قوی بین باکتریهای روده بزرگ و دیابت نوع 2 وجود دارد.

احساس خستگی دائم به خاطر مشکلات روده

4.935
این مطلب مفید بود ؟341
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از سلامتی -/ح
وبگردی