کمبود خواب
کمبود خواب و بدخوابی علاوه بر اینکه شما را کسل و بداخلاق میکند باعث بروز بیماری های مختلفی هم میشود.

مراقب بیماری های کمبود خواب باشید

خواب کافی در شب نقش مهمی در قدرت تفکر و یادگیری شما دارد. کم خوابی به روند شناختی شما آسیب می زند.اولا کم خوابی قدرت توجه، هوشیاری، تمرکز، استدلال و حل مشکلات را خراب می کند.

طبق اعلام محققان خواب کافی به اندازه تغذیه سالم و ورزش برای سلامت مهم است. به گفته محقان اگر همیشه کمبود خواب داشته باشید سلامت تان در معرض خطر است. بیماری قلبی، دیابت و چاقی و همچنین خطر تصادف با اتومبیل از جمله مشکلات ناشی از بی خوابی و کم خوابی هستند. همچنین کمبود خواب می تواند موجب بروز اختلال شناختی شود.

کمبود خواب

عوارض کمبود خواب

عدم خواب کافی منجر به ترشح بالای هورمون های استرس و هورمون های تنظیم کننده گرسنگی می شود که احتمال پرخوری و اضافه وزن را به همراه دارد.

بدخوابی هم با افزایش بروز نشانه های التهاب مرتبط با بیماری های خودایمنی مرتبط است. به گفته محققان برای هر کسی میزان خواب مورد نیازش متفاوت است اما میانگین 7 تا 8 ساعت خواب با ریسک کمتر بیماری قلبی مرتبط است. برخی افراد هم به 9 ساعت خواب نیاز دارند.

با این حال در برخی مطالعات مشخص شده است که بین خواب بیش از 8 ساعت و چاقی ارتباط وجود دارد.

بیماری های ناشی از کمبود خواب

54
این مطلب مفید بود ؟40
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از بی باک -/ح
برچسب : کمبود خواب
وبگردی