فریلنسر
فریلنسر شاید یکی از شغل هایی باشد که چندین بار نام آنرا در فضای مجازی شنیده باشید. در این گزارش شما را با تمامی دانستنی های فریلنسینگ آشنا خواهیم نمود.

فریلنسر کیست و شغل فریلنسری چیست؟!

زمانیکه حرف از کار آزاد زده می شود، ممکن است با کلمه ی فریلنسر "Freelancer" روبرو شوید که این روزها یکی از محبوب ترین شغل های جهان است و تعداد زیادی از افراد متخصص در این حیطه کار می کنند. زندگی فریلنسری شاید یکی از جالب ترین شیوه های زندگی باشد که با درک آن علاقه زیادی شاید به تجربه کردن آن پیدا کنید که نسبت به زندگی عادی و روتین اداری آنرا ترجیح دهید و به نحوی ذهنیت شما کم و بیش تغییر خواهد کرد.

فرد فریلنسر به فردی گفته می شود که خودش کارهایش را برای خودش تعیین می کند! یعنی اینکه یک فرد فریلنسر لزوما در هیچ سازمان دولتی و خصوصی استخدام نیست ولی دارای شغل است و اصطلاحا خود اشتغال یا self-employed می باشد. فرد فریلنسر فردی است که ممکن است در یک زمینه یا چندین زمینه تخصص داشته باشد و بصورت دورکاری کارهای مختلفی را انجام می دهد.

با این حال این دسته از افراد می توانند به عموم مردم در زمینه های گوناگون، خدمات مختلفی را ارائه دهند و شاید کیفیت کاری آنها چند لول بالاتر از شرکت های متخصص آن باشد و کل هزینه دریافتی در صورت عدم وجود گروه خاص، برای خود شخص خواهد بود و به هیچ فرد ثالثی هیچ هزینه ای پرداخت نخواهد کرد و طبیعتا از پرداخت مالیات، دفتر و... منع خواهد شد.

فریلنسر

طبق آمارهای منتشر شده در سال 2017 میلادی، تقریبا 57 میلیون آمریکایی به عنوان فریلنسر فعالیت می کنند و اگر روند این گونه ادامه پیدا کند، شاید نیمی از جمعیت آمریکا تا سال 2027 بصورت فریلنسری کار کنند. یک فرد فریلنسر بیشتر به دنبال انجام پروژه های بزرگ و بصورت همزمان هستند که شاید در طول دو هفته چند بر روی هر پروژه با روزانه 2 ساعت کار، تحویل دهند و هزینه نسبتا خوبی را دریافت کنند.

از این رو یک دسته از کارهای عمومی هستند که برای شغل فریلنسری بسیار شناخته شده هستند و به همین دلیل اکثر صاحبان مشاغل برای آنکه بتوانند کارهای خود را با مبلغ مناسبی توسط افراد متخصص انجام دهند، قطعا از فریلنسرها استفاده خواهند نمود. برای مثال از مهم ترین مشاغلی که در فریلنسری شناخته شده هستند، می توان به موارد ذیل اشاره نمود؛

  • حسابدار
  • طراحی گرافیک
  • طراحی سایت
  • سئو و تولید محتوا
  • بازاریابی
  • مدیریت پروژه
  • مدیریت شبکه های اجتماعی
  • تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی
  • تدریس 
  • نویسندگی
  • ساخت ویدیو های گرافیکی و...

فهرست عناوین {گزینه موردنظر خود را انتخاب کنید}

درامد فریلنسر چقدر است؟

درامد یک فرد فریلنسر نسبت به استعدادهایش متفاوت است. برای مثال تصور کنید که اگر شما در حیطه نویسندگی فعالیت می کنید و در عین حال با تولید محتوا سئویی، سئو مطالب در پنل های مختلف و بازاریابی اشنا هستید و می توانید به عنوان یک متخصص کار کنید، یقینا می توانید درامد بیشتری نسبت به فردی که تنها توانایی نویسندگی دارد، داشته باشید.

طی آمارهای منتشر شده، در کشور آمریکا یک فرد مترجم بین 10 تا 75 دلار در هر ساعت می تواند بصورت فریلنسینگ درامد داشته باشد. اما در مقابل مهارت های دیگری همانند طراحی سایت، طراحی گرافیک، سئو محتوایی سایت و... فعالیت دارند درامد بیشتری خواهند داشت چرا که مهارت های آنها نسبت به یک مترجم بیشتر است.

درامد فریلنسر

اما لازم نیست که شما حتما یک فرد فریلنسر شوید چرا که شاید شما اصلا مناسب این شغل نباشید و روحیات شما با کار در خانه سازگاری ندارد و باید در یک شرکت کار کنید و در صورت تمایل به فریلنسری می توانید با انتشار آگهی های مختلف، اقدام به انجام کارهای مختلف کنید که شاید این گونه برای شما بهتر باشد. با این وجود قطعا برای فریلنسری باید همانند هرکاری مسیر طولانی را طی کنید تا در آن شناخته شوید و افراد زیادی به شما پروژه بدهند و این گونه نیست که از بدو ورود می توانید مبلغ زیادی کسب درآمد کنید. بنابراین قبل از هر کاری توصیه می شود حتما در مورد آن تصمیم گیری کنید و به تمام ابعاد آن فکر کنید تا یک درصد احتمال پشیمانی برای شما رخ ندهد.

چرا فریلنسری؟

با تمام مفاهیمی که در این گزارش از نمناک ذکر شده اند، قطعا شاید برای شما این سوال پیش بیاید که چرا اصلا باید فریلنسری را انتخاب کنیم؟ بصورت کلی فریلنسری که در حال انجام کار فریلنسری می باشد، به فرایند انجام فریلنسینگ گفته می شود و فریلنسینگ نسبت به مشاغل دیگری که با آنها آشنا هستید، انعطاف پذیری بیشتری دارد و کنترل انجام آن در دستان فریلنسر می باشد چرا که ساعت کاری به دست فریلنسر می باشد و هیچ شخصی وجود ندارد تا زمان کاری را تعیین کند اما توجه داشته باشید که باید پروژه را سرموقع تحویل دهید.

فرد فریلنسر با کنار گذاشتن تمام محدودیت ها به عنوان تنها رئیس خودش می تواند کارهای روزانه خود را انجام دهد و در کل هیچ محدودیتی برای آن تعریف نشده است. اما تنوع کارهایی که یک فریلنسر می تواند به فریلنسینگ در آن بپردازد، بسیار زیاد می باشد و به همین دلیل اگر شما فردی هستید که در چند زمینه تخصص کافی دارید، می توانید در چندین زمینه پروژه های مختلفی بگیرید و بر روی آنها کار کنید. با این وجود انتخاب فریلنسینگ به عنوان شغل اصلی یا شغل فرعی در دستان شما می باشد چرا که برای هر شخص متفاوت می باشد.

مزایا و معایب فریلنسری

مزای فریلنر بودن

هر شغلی حتما مزایا و معایب دارد که شاید در حین ورود به آن فقط با ظاهر و شماتیک آن آشنا باشید و اما بعد از وارد شدن و ثبت تجربیات جدید، حتما با معایب آن روبرو خواهید شد که باعث عدم تمایل شما به آن خواهد شد. اما اگر شما کارتان را اصولی و به درست ترین شیوه ممکن انجام دهید، هیچ اتفاقی برای کسب و کارتان نخواهد افتاد. در ادامه شما را با یک سری از مزایا و معایب مهم و تجربی آشنا خواهیم کرد که توصیه می شود قبل از انتخاب شغل فریلنسری این موارد را مطالعه کنید و سپس اقدام کنید؛

مزایای فریلنسری

در ابتدا برای آشنایی بیشتر با شغل فریلنسری بهتر است با مزیت های این شغل به میزان کافی آشنا شوید که مهم ترین آنها عبارتند از؛

1- ساعت کاری

فریلنسر

فریلنسری شغلی است که تمام وقت کاری در دستان خودتان می باشد چرا که خودتان رئیس خودتان هستید و هیچ فردی حضور فیزیکی ندارد که بر روی کاری شما نظارت داشته باشد. از این رو شما هر موقع از روز یا حتی نیمه شب می توانید کار کنید و پروژه های مختلفی را در دست بگیرید. این در حالی است که شما با مشتری خود یک زمان را مقرر می کنید و باید به گونه ای کار کنید تا پروژه را سر موقع تحویل دهید.

2- موقعیت مکانی کار

شما در هر جاییکه علاقه دارید می توانید مشغول بکار شوید و هیچ مکانی برای کار شما حتمی نیست. برای مثال شما می توانید اول صبح از خواب بیدار شوید و سپس پس از مدتی از خانه به همراه لپ تاپ یا تبلت خارج شوید و در خیابان راه بروید و نزدیک به ظهر وارد کافه مورد علاقه خود شوید و همراه با نوشیدن قهوه، پروژه های خود را انجام دهید.

3- پیمانکار مستقل

فریلنسر

اگر چه مشتری همیشه تعیین کننده است، شما هم می توانید تعیین کننده باشید و با هر فردی که پروژه اش را بدست شما می دهد، یک سری قواعد و قوانین را تعیین کنید که حق با شما باشد. شاید در ابتدا بدون هیچ تجربه ای معنای این جمله را به خوبی متوجه نشوید و اما پس از انجام یک یا چند پروژه معنی این جمله به خوبی درک خواهید کرد.

4- شما تعیین کننده قیمت هستید

 فریلنسینگ به شما این قابلیت را می دهد که خودتان بر روی کارتان قیت بگذارید که اگر این قیمت نسبت به شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، کمتر باشد طبیعتا می تواند برگ برنده ای برای شما باشد و اما اگر هزینه ای که مشخص کرده اید نسبت به این شرکت ها بیشتر می باشد، عنوانی به نام "احتمال" در این میان حاضر خواهد شد و ممکن است مشتری شما شرکتی که در این زمینه فعالیت می کند را بیشتر قبول داشته باشد.

5- هزینه راه اندازی ناچیز

بیزینس

برای شروع کار فریلنسرینگ نیازی به تاسیس شرکت با ده ها سیستم و ده ها نیرو ندارید! شما تنها با یک سیستم در داخل خانه می توانید پروژه های روزمره خود را انجام دهید.

6- تقاضا برای کمک

طبیعتا وقتی شما وارد یک کار می شوید، دوستان و آشنایان شما می توانند در طی خبرهای مختلفی زمینه فعالیت شما را متوجه شوند. از این رو شاید بصورت مستقیم و یا غیرمسقیم ممکن است از شما تقاضای کار کنند. مشکلی ندارد! شما می توانید در راستای اهداف خود از آنها کمک بگیرید و تقاضای کمک آنها را نیز قبول کنید. از این رو این خیلی بهتر است تا با استفاده از استعداد دیگران، پروژه دریافتی را سریع تر از حالت ممکن انجام دهید و این به مرور در رزومه مردمی شما قرار خواهد گرفت.

7- حق انتخاب مشتری

در فریلنسینگ، حق انتخاب مشتری با خود شما است و می توانید در میان پروژه هایی که به شما پیشنهاد می شود، نسبت به رفتار و منش مشتری پروژه ای مناسب را انتخاب کنید و در زمان مقرر شده بصورت کامل به مالک پروژه تحویل دهید.

8- ایجاد زندگی مفرح و شاد

از آنجائیکه شما بصورت دورکاری و پروژه ای و بدون ساعت کاری مشخص کار می کنید، می توانید زمان بیشتری را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید و در ساعات مشخص شده ای از روز کارهایتان را انجام دهید. در شرایط خیلی خوب فریلنسری شما احساس بهتر و خوشبختی بیشتری خواهید داشت.

معایب فریلنسری

فریلنسری در کنار ده ها مزیتی که دارد، متناسب عموم مردم نیست. در ادامه با چند مورد از مشکلات فریلنسینگ آشنا خواهید شد؛

1- پیگیری جدی تر پروژه توسط مشتری

در شغل فریلنسری، زمانیکه مشتری به شما پروژه ای را تحویل می دهد، در ابتدا قیمت را با شما کنار می آید و سپس از شما درخواست اعلام زمان تحویل پروژه را خواهد پرسید. در زمان مقرر شده از شما پروژه را باید تحویل بگیرند و بطور کلی روند فریلنسری نسبت به کارهای شرکتی و عادی، کمی بیشتری جدی می باشد.

2- عدم امنیت شغلی کافی

شما با استفاده از ایجاد آگهی های رایگان می توانید پروژه های مختلفی را در زمینه تخصصی خودتان پیدا کنید و شروع به انجام دادن آنها کنید. اما گاها ممکن است مدتی هیچ پروژه ای به شما پیشنهاد نشود و در نهایت با مشکل برخورد خواهید کرد. توصیه ای که برای رفع این مشکل وجود دارد، ایجاد خلاقیت بهتر و یا کاهش قیمت خدمات ارائه شده شما می باشد تا مشتریان شما بیشتر شود.

3- موفقیت بلند مدت

فریلنسر

فریلنسری کاری می باشد که موفقیت در آن یک شبه رخ نمی دهد و برای اینکه موفق شوید باید وقت زیادی بگذارید و کارهای بسیار با کیفیتی را تحویل دهید تا به مرور زمان تعداد مشتریان شما افزایش پیدا کند. اما اگر از همان ابتدا شما با قیمت نجومی و بدون رزومه خوب کار کنید، طبیعتا مشتری زیادی نخواهید داشت.

4- چالش سنگین

ممکن است در طول یک ماه در بازه های زمانی مختلفی، چندین پروژه به شما تحویل داده شوند و تمامی این پروژه ها زمان تحویلشان در همان ماه باشد! این واقعا یک چالش سنگین و نه چندان آسانی می باشد که باید به موقع تمام پروژه ها را تحویل دهید. از این رو در زمان تحویل پروژه، فکرهای خود را بکنید و در صورت اطمینان کافی پروژه را تحویل بگیرید.

5- مسئولیت های زیاد

فریلنسر

در کنار انجام پروژه و آپدیت کردن خود در زمینه ای که تخصص دارید، شما باید مسئولیت های بسیار زیادی را برعهده بگیرید. از مهم ترین مسئولیت ها می توان به مواردی همچون حسابداری، بازاریابی، خانواده و... اشاره کرد که در صورت تنها بودن در این زمینه، تمامی این مسئولیت ها بر عهده خودتان خواهد بود و باید در چندین زمینه تخصص داشته باشید!

6- پرداخت آزاد بیمه

اگر شما قصد دارید بصورت فریلنسری فعالیت کنید، برای بهرمند شدن از بیمه، باید خودتان بصورت ازاد پرداخت کنید. اما به دلیل عدم نظارت کافی به این شغل، باید خودتان اقدام کنید. لازم به ذکر است که برخی انجمن ها در تخصص های مختلف فریلنسری در برخی کشورها تشکیل شده است و اما هنوز در کشورمان چنین انجمنی وجود ندارد.

7- امکان کلاه برداری

جای هیچ نگرانی نیست! اگر قصد فریلنسری دارید، باید با در نظر گرفتن یک سری قواعد و قوانین در این زمینه فعالیت کنید. بابت هزینه پروژه از آنجاییکه اکثرا بصورت تلفنی صورت می گیرد، هر دو طرف باید به هم اطمینان داشته باشند و شما می توانید بیانیه ای را برای انجام پروژه بگیرید و سپس در زمان تحویل پروژه بصورت حضوری یکدیگر را ببینید و مابقی هزینه مقرر شده را دریافت کنید.

چگونه به عنوان فریلنسر کار پیدا کنیم؟

 شروع به کار فریلنسری می تواند کار چندان آسانی باشد و اما در نخصص های دیگری که نیاز به کار سخت دارد، شاید نیاز به تجهیزات و ماشین آلات داشته باشد. از این رو اگر تصمیم شما جدی است باید در چند مورد با خودتان کنار بیایید که در ادامه شما را با آنها آشنا خواهیم نمود؛

1- انتخاب تخصص و یا تخصص های خود

فریلنسر

در اولین قدم شما باید تخصص و یا تخصص های خود را انتخاب کنید و اگر می دانید که در زمینه ای شاید به میزان 70 درصد تخصص دارید، سعی بر ارتقاء آن داشته باشید تا در صورت پیشنهاد پروژه، بتوانید از پس آن بر بیایید. اما اگر وقت کافی برای ارتقاء آن ندارید، در آن زمینه کار نکنید تا مشکلی برای شما و شغلتان رخ ندهد.

2- انتخاب هدف

هدف شما از فریلنسری، کسب درآمد در مقابل رفع نیاز مشتریان مختلف می باشد و این در هر زمینه ای که شما تخصص دارید صدق می کند. از این رو اگر شما مرحله اول را انجام دهید، بی شک می توانید به خوبی هدف را درک کنید و نیازی به فکر کردن در مورد آن ندارید.

3- تعیین نرخ

تعیین نرخ و قیمت انجام کار و یا کارهای مختلفی که شما در آن سر رشته دارید، در موفقیت شما خیلی موثر می باشد. برای تعیین قیمت، می توانید کمی در شبکه های مجازی جستجو کنید تا با تمام نرخ های موجود آشنا شوید. اما اگر شما قصد ماندگاری و کسب درآمد بیشتری دارید، باید در ابتدای مسیر موفقیت، قیمت پائین تری داشته باشید تا بتوانید مشتریان بیشتری را به خود جذب کنید.

4- پایه کار خود را قالب سازی کنید

فریلنسر

با ایجاد کانال های پابلیک و عمومی، در شبکه های اجتماعی سعی کنید تا افراد زیادی را به خود جذب کنید و پست های کانال خود را در کانال های بزرگ و شناخته شده نشر دهید و این کار باید در طول زمان اتفاق بیافتد و نباید لزوما در طول یک شب، در ده ها کانال اقدام به نشر پست های کانال خود با هزینه گران قیمت کنید. از این رو صبر داشته باشید. زمان حل کننده هر مشکلی می باشد...!

5- انتشار آگهی

خدمات خود را که در مراحل بالا آنها را انتخاب کرده اید، در قالب یک متن 70 الی 100 کارکتری بگنجانید و در آگهی که در شبکه و صفحات مجازی منتشر کنید و صبر داشته باشید تا مشتریان جذب شما شوند. لازم به ذکر است که نحوه نگارش و نوشتار متن منتشر شده باید جذابیت بسزایی داشته باشد تا بتوانید فرد یا افرادی را جذب تخصص و خلاقیت های خودتان کنید.

6- ایجاد فایل رزومه کاری

رزومه

بهترین کار برای جذب مشتری، ایجاد فایل رزومه کاری می باشد که در آن تمامی تخصص های کاری شما ثبت شده باشد. برای مثال توصیه ای که ما برای شما داریم ایجاد حساب کاربری لینکدین است که با کلیک بر روی لینک زیر می توانید با نحوه ساخت حساب کاربری لینکدین آشنا شوید؛

قالبا اکثر افراد موفق پیشنهاد می کنند که شما حتما باید یک سایت برای خودتان طراحی کنید تا بتوانید به محبوبیت برسید و کارهایتان را با استفاده از وب سایت طراحی شده خودتان کنترل و مدیریت کنید. اما به لطف شبکه های مجازی همانند لینکدین و.... شما می توانید کارهای خود را مدیریت کنید.

7- وب سایت های فریلنسری جهانی

برای فریلنسینگ و کار کردن به عنوان فریلنسر شما می توانید یا وب سایت بخصوص خودتان را طراحی کنید یا اینکه در وب سایت های جهانی که مخصوص فریلنسرها می باشد کار کنید و پروژه های مختلفی را تحویل بگیرید. با این وجود ما تعدادی از وب سایت های فریلنسری را جمع آوری کرده ایم که این وب سایت ها عبارتند از  Upwork ،Fiverr ،FlexJobs و SolidGigs که شما باید ابتدا حساب کاربری خود را تشکیل دهید و سپس در این زمینه فعالیت کنید.

معرفی کارهای فریلنسری به همراه درامد

 در ابتدای این گزارش از نمناک یک سری از مشاغل را به شما عزیزان معرفی کردیم. اما در این قسمت شما را با مشاغل پردرامد فریلنسری آشنا خواهیم نمود. توجه داشته باشید مبلغی که بابت هر یک از شغل های زیر نوشته شده اند، به ازای یک ساعت کار می باشند و به دلیل نوسانات دلار ما طبق واحد دلار ذکر کرده ایم؛

1- مشاور بازاریابی - 13 تا 25 دلار

مشاور بازاریاب فردی است که با استراتژیک های بازاریابی و نحوه بازاریابی در صنایع مختلف آشنا است و از این رو ممکن است در طول روز تنها از طریق ایمیل و یا سایر راه های ارتباطی با عموم مشتریان روبرو شود و به آنها راه و مسیر را به نمایش بگذارد.

2- مدل ساز 3 بعدی - 18 تا 20 دلار

اگر شما با تمامی برنامه های شبیه ساز 3 بعدی آشنا هستید، چرا نباید خودتان رئیس خودتان باشید؟! پس عجله کنید و تعدادی آگهی به همراه رزومه کاری خودتان را منتشر کنید.

3- ایلاستریتور - 21 دلار

فریلنسر

 ایلاستریتور یکی از برنامه های مناسب طراحی لوگو، بنر و... می باشد که افراد متخصص در این زمینه می توانند ساعتی 21 دلار درامد کسب کنند. این قیمت برای افراد متوسط در این زمینه می باشد و اگر خلاقیت بسزایی داشته باشید می توانید بیش از 200 دلار نیز دریافتی داشته باشید!

4- مقاله و وبلاگ نویسی - 25 دلار

اگر شما به نویسندگی علاقه دارید و در این زمینه می توانید ادعای تخصص کنید، می توانید با کار کردن برای خودتان به پول مناسبی دست پیدا کنید. برای پیدا کردن کار سایت های زیادی وجود دارند که به کمک آنها می توانید اقدام به دریافت پروژه کنید. به همین سادگی!

5- مترجمی - 31 دلار

فریلنسر مترجم

یکی از محبوب ترین زمینه های فریلنسری، مترجمی می باشد که می توانید با استفاده از آن به موقعیت شغلی خوبی دست پیدا کنید. از این رو تبدیل شدن به یک مترجم، کار آسانی می باشد و اگر شما به دو یا چند زبان مسلط باشید، احتمال موفقیت شما ده برابر خواهد بود.

6- تدریس و معلمی - 41 دلار

آیا شما عاشق تدریس هستید؟ مشکلی نیست چرا که شما می توانید با انتشار آگهی در شبکه های مجازی اقدام به تدریس خصوصی کنید. خوبی این شغل این است که می توانید در طی مدت زمان کمی پیشرفت و مشتریان (دانش آموزان) را درک کنید...!

7- کپی رایتر - 47 دلار

فریلنسر

کپی رایترها هم نویسنده مقاله و وبلاگ هستند اما با این تفاوت که خیلی تخصصی تر و سئویی شده در این زمینه فعالیت می کنند که در طی مدت زمان کمی می توانید پیشرفت کنید.

8- متخصص سئو - 50 دلار

فریلنسر

متخصصان سئو، همیشه دارای مشتریان و پروژه های زیادی هستند که بر روی آنها کار می کنند. از این رو تمام کسب و کارها علاقه زیادی دارند تا در گوگل و سایر موتورهای جستجو، رتبه بالایی داشته باشند. اگر شما متخصص سئو هستید، جای نگرانی نیست! همین الان اولین آگهی را ثبت کنید...

9- متخصص امنیت سایت - 50 دلار

هکرهای زیادی هستند که همیشه درکمین هک کردن و از پای در آوردن سایت های مختلف را دارند. بنابراین هر سایت بزرگ و کوچکی نیاز به امینت دارد و شما هم می توانید با استفاده از تخصص خودتان اقدام به کسب درامد کنید و به مرور زمان دریافتی شما صعود خواهد کرد...

10- توسعه دهنده وب - 60 دلار

فریلنسر

اگر در برنامه نویسی سایت و اپلیکیشن متخصص هستید، چند نمونه خلاقانه را برای خودتان به عنوان رزومه بنویسید و سپس با انتشار آگهی های مختلف، مشتریان زیادی را جذب کنید و سولوشن های متناسب با نیازشان را در اختیارشان بگذارید.. حتما می توانید خودنمایی کنید. پس نگران چیزی نباشید و آگهی خود را همین امروز منتشر کنید.

نتیجه

فریلنسینگ بدین معناست که شما رئیس خود باشید و این خود شما هستید که می توانید راهی پیدا کنید تا هزینه های روزمره زندگی را فراهم و کسب کنید. با این وجود شما بصورت مستقیم با مشتری ارتباط خواهید گرفت و باید مهارت های کافی برای جذب مشتری داشته باشید تا بتوانید موفق باشید. ده ها مدل مختلف از مشاغل آزاد وجود دارند که شما بر اساس علاقه خود می توانید از فرد مبتدی تبدیل به فرد متخصص شوید و سپس پروژه های مرتبط با تخصص خود را دریافت و انجام دهید.

در گزارش بالا بصورت کامل و جامع شما را با فریلنسینگ آشنا کردیم که با مطالعه مفاهیم بالا قطعا متوجه این خواهید شد که آیا شغل فریلنسری مناسب شما است یا خیر؟ با این وجود هیچ فردی تصمیم گیرنده زندگی شخصی شما نخواهد بود و تنها تصمیم گیرنده زندگی خصوصی شما، خودتان هستید و نباید اجازه بدهید تا فرد یا افرادی کاری را به شما تحمیل نمایند. به همین دلیل با در نظر گرفتن جوانب مختلف می توانید به درک مناسبی از آینده خودتان برسید و به مشکلی برنخورید.

هر آنچه که باید در مورد شغل یک فریلنسر (Freelancer) بدانید

59
این مطلب مفید بود ؟90
منبع : flexjobs / debitoor / freelancing school / thebalancesmb / بخش تکنولوژی نمناک/ف.ن
وبگردی