گردو
گردو از دانه های گیاهی پرخاصیت است که برای سلامت و زیبایی پوست و مو بسیار مفید است و می توانید از این دانه مغذی برای تهیه ماسک و اسکراب برای پوست استفاده کنید.

فواید استفاده از گردو برای زیبایی پوست صورت

گردو از جمله های دانه های گیاهی است که در کنار مزه مناسب از فواید بسیاری برای سلامتی برخوردار است. گردو یکی از مواد غذایی متدوالی است که ما روزانه با آن ها سر و کار داریم.

این ماده که شباهت زیادی به مغز انسان دارد حاوی پروتئین ، چربی های سالم ، فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی مختلف است . در این قسمت از سلامت نمناک به ارائه فواید مصرف گردو برای زیبایی بخصوص پوست خواهیم پرداخت.

1. جلوگیری از آسیب های پوستی

آنتی اکسیدان موجود در گردو با رادیکال های آزاد پوست که باعث آسیب رسیدن به آن می ‎شوند ، مبارزه می ‎کند . گردو همچنین از آسیب های پوستی ناشی از آلودگی ، گرد و غبار و پرتو های مضر آفتاب نیز جلوگیری می ‎کند.

اگرچه استفاده از ضد آفتاب در هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشید ضروری است اما با این وجود مصرف غذاهایی حاوی اکسیدان و اسید های چرب امگا 3 می ‎تواند از آسیب های پوستی جلوگیری کند.

2. درخشان کننده پوست

چربی های امگا 3 موجود در گردو غشاهای سلول های پوست را تقویت کرده ، رطوبت پوست را حفظ می‎ کند ، سموم موجود در سلول های پوست را از بین می ‎برد و سبب درخشش آن می ‎شود. این چربی ها همچنین دارای خاصیت ضد التهابی بوده و به کمتر شدن مشکلات پوستی کمک می‎ کند.

پوست درخشان

3. کاهش حالت پفی پوست

صورت پف دار باعث خسته و خواب آلود به نظر رسیدن چهره می ‎شود . گردو حاوی پتاسیم بوده و این ماده معدنی سبب تسهیل عملکرد سلول های عصبی پوست می‎ شود . این ماده همچنین از احتنباس مایعات اضافی در پوست جلوگیری کرده و از شل شدن و پف دار شدن آن جلوگیری می ‎کند.

4. بهبود گردش خون

گردش خون ضعیف منجر به کاهش انتقال مواد مغذی به سلول های پوستی می ‎شود . گردو منبع غنی فیبر بوده و چربی و کلسترول اضافی را کاهش می ‎دهد و در نهایت گردش خون را بهبود می‎ بخشد . افزایش میزان گردش خون به پوست سر و صورت باعث شاداب و با طراوت شدن موها و پوست صورت می ‎شود.

5. تقویت پوست

گردو سرشار از پروتئین است و پروتئین نقش به سزایی در ترمیم پوست دارد . این ماده سبب بهبود تولید سلول های جدید شده و نواقص پوستی را برطرف می‎کند. این امر موجب زیبا تر شدن پوست خواهد شد.

6. تقویت مو

ویتامین B و بیوتین موجود در گردو باعث تقویت رشد مو می ‎شود . اسید های چرب امگا 3، ریشه موها را تغذیه کرده و استحکام آن ها را تقویت می ‎کند.

7. جلوگیری از بروز مشکلات مختلف در مو

گردو یکی از مهم ترین مواد غذایی مناسب مو است . کراتین ماده اصلی در ساختار مو بوده و باعث تقویت و انعطاف پذیری آن می ‎شود . کمبود سلنیوم می ‎تواند منجر به ریزش بیش از حد مو شود . گردو تمام مواد مغذی مورد نیاز برای تقویت مو ها را دارا می ‎باشد و از بروز مشکلات اساسی پوست سر مانند :ریزش مو ، شوره سر و کچلی جلوگیری می ‎کند.

8. حفظ درخشندگی موها

روغن گردو سلامتی موها را تامین کرده و آن را براق و درخشنده می ‎کند . عناصر روی ، آهن و سایر چربی های سالم آن نیز نقش به سزایی در حفظ درخشندگی مو ها دارند.

درخشندگی موها

9. کاهش استرس

هورمون های استرس ، سلول های بنیادی پوست و مو را کنترل کرده و منجر به سفید شدن و آسیب رسیدن به پوست خواهد شد . گردو استرس را کاهش داده و از بروز این گونه آسیب ها به پوست و مو جلوگیری خواهد کرد.

10. بهبود مشکلات خواب

کمبود خواب سبب افزایش میزان استرس و اضطراب شده و میزان گردش خون را کاهش می ‎دهد و هر دو این موارد باعث آسیب رسیدن به سلامت پوست و موی شما خواهد شد . مصرف گردو سبب بهبود مشکلات خواب و جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از آن خواهد شد.

خواص پوست گردو در زیبایی پوست

برای استفاده از خواص پوست گردون ، پوسته سبز و چوبی آن را خشک کرده و پودر کنید. پوست گردو یک لایه بردار خوب برای پوستتان است و پوست شما را روشن شدن و سلول های مرده را از بین می برد پس برای بهره مندی از فواید پوست گردو می توانید از آن برای اسکراب پوستتان استفاده کنید.

مقداری پوست گردو (پوست چوبی) را به خوبی آسیاب کنید و به شکل پودر درآورید و سپس آن را با انواع ماسک و کرم لایه برداری مخلوط کنید تا کرم های مراقبت از پوست، در عمق پوست نفوذ کنند و پوست شما روشن تر و زیباتر گردد.

در این بخش به ارائه چند مورد ماسک صورت مبتنی بر گردو خواهیم پرداخت.

1. ماسک صورت گردو و عسل

این ماسک سبب روشن تر شدن پوست و جلوگیری از بروز عفونت در آن خواهد شد.

مواد لازم :

  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 2 قاشق غذاخوری گردو له شده
  • مقداری زردچوبه

طرز تهیه :

همه مواد را درونی ظرفی به خوبی با هم ترکیب کنید و آن را بر روی تمام نواحی پوست صورت و گردن خود بمالید و پس از گذشت 15 دقیقه پوست خود را با آب شستشو دهید.

این ماسک را حداقل هفته ای 1 بار تهیه و مورد استفاده قرار دهید.

ماسک گردو و عسل

2. ماسک گردو و گلاب

این ماسک موجب آبرسانی پوست و جوان سازی آن خواهد شد.

مواد لازم :

  • 1 قاشق چای خوری پودر گردو
  • 1 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • 2 قاشق چای خوری گلاب
  • 1 قاشق چای خوری آب لیمو
  • ½ قاشق چای خوری عسل

طرز تهیه :

تمام مواد را درون ظرفی با هم ترکیب کرده و بر روی تمام نواحی صورت و گردن خود بمالید و پس از گذشت 15 دقیقه صورت خود را با آب شستشو دهید . در صورت تمایل به پوست صورتتان مرطوب کننده بمالید.

این ماسک را حداقل هفته ای 1 مرتبه تهیه و مورد استفاده قرار دهید.

3. ماسک گردو و ماست

این ماسک سبب از بین رفتن نا خالصی های پوست شده ، گردش خون را بهبود بخشیده ، سلول های مرده را از بین برده و پوستی شفاف و درخشان برای شما به ارمغان خواهد آورد.

مواد لازم :

  • 2 قاشق غذاخوری ماست
  • 1 قاشق غذاخوری پودر گردو

طرز تهیه :

تمام مواد را با هم ترکیب کرده و بر روی تمام نواحی پوست صورت و گردن خود بمالید و پس از گذشت 20 دقیقه صورت خود را با آب شستشو دهید. این ماسک را 1 الی 2 بار تهیه و مورد استفاده قرار دهید.

ماسک گردو و ماست

4. اسکراب شکر و گردو برای پوست صورت:

این ماسک برای لایه برداری صورت و برای از بین رفتن سلول های مرده پوست مناسب است و پوست را روشن می کند.

مواد لازم :

  • شکر
  • آب لیمو تازه
  • گردو خرد شده

طرز تهیه :

مقداری شکر ، چند قطره آب لیمو تازه و مقداری گردو خرد شده را به خوبی با هم ترکیب کنید و این اسکراب را دایره وار و خیلی آرام روی پوست صورت و گردن تان بمالید و ماساژ دهید.

5. اسکراب عسل، روغن و گردو:

برای داشتن پوستی نرم و درخشنده از این اسکراب به طور منظم استفاده کنید.

مواد لازم :

  • یک قاشق عسل
  • یک قاشق روغن زیتون یا بادام و یا نارگیل
  • گردو خرد شده

طرز تهیه :

یک قاشق عسل و یک قاشق روغن زیتون یاروغن بادام و یا نارگیل را درون کاسه ای بریزید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید سپس به آن مقداری گردو خرد شده بیافزایید و اسکراب را روی صورت و یا پوست تان بمالید و به آهستگی ماساژ دهید.

فواید گردو برای زیبایی چهره و پوست صورت + روش و اسکراب

4.847
این مطلب مفید بود ؟452
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
وبگردی