قلیان کشیدن
سرطان ریه،سرطان مری،بیماری انسدادی ریوی مزمن،آمفیزم،پایین بودن وزن هنگام تولد نوزاد،افزایش حملات آسم و ذات الریه برخی از خطرات مربوط به کشیدن قلیان هستند.

مضرات قلیان کشیدن

بسیاری از افرادی که درگذشته از قلیان های میوه ای استفاده می کرده اند و دچار افت فشار و سردردهای چند روزه می شدند ، امروز بر این باورند که کشیدن قلیان میوه ای در یک سال اخیر موجب سردرد، عدم تمرکز و به هم خوردن تعادل بدن آنها می شود. قلیان با طراحی های مختلف ساخته می شود و دودآن قبل از استنشاق ازآب رد می شودو تنباکو در کاسه کوچکی گذاشته می شود که در انتها دارای حفراتی می باشد و ازطریق این حفرات لوله هایی به آن متصل است و اجازه می دهد که دود از انتهای محفظه آبی عبور کند, قلیان بطورشایع در میان خانواده ها ، کودکان و زنان درمناطقی که شکل رایج مصرف تنباکو در زنان میزان بسیار پائینی دارد, مصرف می شود علاوه بر این با عرضه تنباکو طعم دارد معطر ، مصرف قلیان بطور چشمگیری در میان جوانان ونوجوانان پسرودختران رو به افزایش است.

«طعم های خنک و شیرین تنباکوی قلیان، آن را برای بچه ها فریبنده می کند و به اشتباه فکر می کنند بی خطر است.»

این را «تریسی بارنت» از دانشگاه فلوریدا به خبرگزاری «رویترز» می گوید:«یک بار استفاده از آن می تواند باعث مسمومیت با منوکسید کربن و بیماری های دیگری مثل سل و امراض تنفسی مثل آنفولانزا شود؛ و استفاده درازمدت از آن می تواند باعث بیماری های قلبی و خیلی از سرطان ها شود.»

 

قلیان کشیدن

خطر ابتلا به سرطان با کشیدن قلیان

 

بارنت ادامه می دهد:«اگرچه آب مثل فیلتر است اما جلوی هیچکدام از زهرها را نمی گیرد.»

طبق بررسی سازمان بهداشت جهانی، یک بار قلیان کشیدن بین 20 تا 80 دقیقه طول می کشد و ممکن است فرد در طول یک بار قلیان کشیدن همانقدر دود وارد بدن خود کند که یک سیگاری با 100 تا سیگار یا بیشتر، این کار را می کند. یک بررسی هم که در مکزیک انجام شده نشان می دهد میزان نیکوتین موجود در ادرار کسی که هر روز قلیان می کشد، اندازه کسانی است که در طول روز 10 تا سیگار می کشند و این میزان، اعتیادآور است.

نظر خارجی ها درباره قلیان کشیدن

4.127
این مطلب مفید بود ؟225
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از سلامانه/ی
برچسب : قلیان
وبگردی