دمنوش

مصرف خودسرانه دمنوش ها ممنوع !

کد مطلب : 35711تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 3 دقیقه
برای استفاده از دمنوش ها، باید خواص آن را بدانید تا از مشکلاتی که ممکن است در اثر مصرف خودسرانه دمنوش ها برای شما پیش بیاید جلوگیری کنید.

همه چیز درباره دمنوش ها

گروه دمنوش های طبیعی که به صورت گیاهانی که حالت دارویی دارند مانند گل گاوزبان، زعفران، مصرف آنها خوب است و خواص درمانی دارد. البته قبل از مصرف دمنوش های طبیعی باید از خواص دارویی آن ها آگاهی پیدا کرد به عنوان مثال بعضی از این دم نوش ها برای کاهش فشار خون است و با مصرف ان نوع دم نوش برای کسی که فشار خون پائین دارد مضر است.

دمنوش ها به عنوان گروهای متفرقه در تغذیه مصرف می شود و به عنوان نوشیدنی روتین که همه مردم از آن استفاده کنند نیستند. قبل از مصرف دم نوش ها چه طبیعی و چه شیمیایی بهتر است با یک متخصص تغذیه و افراد آگاه در مورد دم نوش ها مشورت شود.

با توجه به گسترش طب سنتی و رویکرد جامعه به مصرف داروهای گیاهی، مسئله ای که باید مورد توجه قرار گیرد، آموزش افراد در این زمینه است و علیرغم سودمند بودن داروهای گیاهی در بسیاری از بیماری ها، مصرف خودسرانه این داروها می تواند بسیار خطر آفرین بوده و تهدیدی برای سلامت جامعه است.

در بین مصرف کنندگان دمنوش ها افرادی هستند که آگاهی کافی از عوارض جانبی، دوز سمی و تداخلات گیاهان دارویی و شیمیایی ندارند و همین مساله موجب می شود به جای بهره مندی از خواص گیاهان دارویی، به عوارض جانبی ایجاد شده از مصرف خودسرانه داروهای گیاهی گرفتار شوند و متاسفانه در برخی موارد، نمونه اصلی گیاه عرضه نمی شود و یا نمونه عرضه شده با آلودگی هایی همراه است.

مصرف خودسرانه دمنوش های گیاهی برخلاف عقیده بسیاری از افراد برای بدن بسیار زیان آور است.


دمنوش

مصرف خودسرانه دمنوش ها زیان آور است


یک محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گویی افزود:برای مصرف دمنوش های گیاهی نخست باید به عواملی مانند سن افراد، طبع گیاه، موقعیت جغرافیایی و فصل توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه با افزایش سن، طبع گرم افراد به سمت سرد و تر یا سرد و خشک متمایل می شود؛ اظهار داشت:مصرف گل گاو زبان به صورت جوشیده ممکن است سبب ناراحتی های روحی و روانی شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اذعان داشت:مصرف دمنوش گل گاو زبان همراه با سنبل الطیب تاثیر چشمگیری در کاهش اضطراب و استرس دارد. همچنین مصرف این دمنوش در رفع بی خوابی موثر است. نوشیدن این دمنوش همراه با نبات برای افراد دارای مزاج های گوناگون مفید است.
وی تصریح کرد:افراد گرم مزاجی که از آکنه در پوستشان رنج می برند می توانند از دمنوش مخلوط کاسنی و تخم گشنیز همراه با سکنجبین یا نبات استفاده کنند. از طرفی، دمنوش دارچین همراه با زنجبیل نیز محلولی مفید برای افراد سرد مزاج محسوب می شود.

وی در ادامه یادآور شد:دمنوش میوه نسترن نیز که حاوی ویتامین ث است، سبب کاهش فشارخون در مبتلایان به فشارخون می شود. همچنین افراد مبتلا به اختلالات کلیوی می توانند از این دمنوش استفاده کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی در ادامه صحبت هایش گفت:دمنوش رازیانه یا تخم گشنیز سرشار از هورمون های زنانه است بنابرین مردان باید از مصرف این دمنوش ها خودداری کنند. همچنین مصرف این دمنوش ها در زنان مجرد باید با احتیاط صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مصرف مداوم زیره سیاه یا سبز منجر به بروز لک های پوستی می شود؛ اذعان داشت:افراد باید از مصرف این دمنوش خودداری کنند. دمنوش مخلوط آویشن شیرازی، پونه کوهی، گل پنیرک، گل ختمی همراه با عناب بهترین داروی گیاهی در درمان سرفه های ناشی از سرماخوردگی به شمار می آید.

مصرف روزانه دمنوش اسطوخودوس (لاوندر) سبب پاکسازی کبد می شود. از طرفی مصرف این دمنوش در شب کاهش رطوبت و سردی مغز را در پی دارد.

مصرف خودسرانه دمنوش ها ممنوع !

4.168
این مطلب مفید بود ؟5612
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از باشگاه خبرنگاران / م.ف
برچسب : دمنوش
1 نظر به ثبت رسیده است
پیمان امینی1399-05-21
سلام من آویشن، گل ختمی، بهار نارنج، زوفا و چای سبز رو با هم مخلوط میکنم و یک قاشق غذا خوری در فلاکس میریزم و در طول روز مصرف میکنم آیا برای بدن ضرر ندارد .
293
وبگردی