عسل
پاکسازی تجهیزات پزشکی با محلول های ساخته شده از نوعی عسل باعث کاهش 75 درصدی تجمع باکتری های مرگبار می شود.

مقابله با عفونت های بیمارستانی با عسل

عسل ،ماده غذایی بسیار غنی و انرژی بخشی است که دارای ویتامین های متعددی از قبیل تیامین ، ریبوفلاوین ، اسیدنیکوتینک ، اسید اسکوربیک ، پیریدوکسین و ویتامین کا است.

عسل ، اثر ضد باکتریایی دارد و از زمانهای قدیم انسانها از خاصیت ضد میکروبی عسل سود جسته و آن را در درمان ناراحتی های پوستی از قبیل زخمها و سوختگی ها به کار برده اند و یکی از بهترین پانسمانها محسوب میشود.همچنین ، عسل را در درمان بیماری های دستگاه تنفسی و عفونت های ناحیه حلق به کار می برند و خاصیت ضدباکتریایی آن موجب اثربخشی عسل می شود و خاصیت ضد التهابی آن نیز مشاهده شده که به هیگروسکوپیک بودن آن نسبت داده شده است.

عسل علاوه براینکه یک غذای کامل است یک اکسیر پر انرژی نیز میباشد به طوری که سالیان سال به عنوان دارو برای درمان بیماریها مورد استفاده قرارگرفته است مصرف عسل در عرض چند دقیقه به شخص نیرو میدهد وتحمل بافتی و قدرت ترمیم آنرا افزایش می دهد بنابراین ورزشکاران باید عسل مصرف کنند.

دانشمندان انگلیسی دریافتند که عسل می تواند سلاح جدیدی برای مبارزه با عفونت های بیمارستانی باشد.

عسل

عسل خاصیت ضد باکتریایی دارد و بهترین راهکار مقابله با عفونت است

محققان دانشگاه ساوث همپتون نشان دادند که پاکسازی تجهیزات پزشکی با محلول های ساخته شده از نوعی عسل بدست آمده در استرالیا و نیوزلند باعث کاهش 75 درصدی تجمع باکتری های مرگبار در سطح می شود.

این کشف می تواند امنیت گروههای در معرض خطر عفونت های باکتریایی مانند بیمارانی که از کاتتر استفاده می کنند و همچنین مبتلایان به عفونت دستگاه ادراری و عفونت های دیگر را تامین کند.

آسیب وارد در اثر استفاده از کاتتر در مجرای ادرار سالانه میلیاردها دلار هزینه برای بیمه درمانی داشته و حداقل 2100 نفر را هر سال از بین می برد.

استفاده از عسل به عنوان درمان از قرن ها پیش رواج داشته و پژوهش جدید نشان می دهد که ممکن است خواص ضدباکتری و ضدعفونی کننده نیز داشته باشد.

این تحقیق بر روی عسل تک گل بدست آمده از شهد درخت مونکا در استرالیا و نیوزلند انجام شده و نخستین بار است که نقش آن در ضدعفونی کردن تجهیزات بیمارستانی بررسی شده است.

محققان این عسل را با آب در غلظت های مختلف از 3.3 تا 16.7 درصد مخلوط کرده و آن را به کشت های باکتریایی افزودند. نتایج نشان داد که این عسل به شدت از ایجاد غشاهای باکتریایی مضر بر روی تجهیزات پزشکی جلوگیری کرد.

پاکسازی تجهیزات پزشکی با عسل

51
این مطلب مفید بود ؟10
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از ایسنا / م.ف
برچسب : عسل
وبگردی