نماز خواندن
شاید این سوال شما هم باشد که اگر در هنگام نماز خواندن تلفن همراه زنگ بخورد می توان به آن پاسخ داد یا خیر؟

آیا هنگام نماز خواندن می توان به تلفن همراه پاسخ داد؟

اگر در هنگام نماز خواند موبایل زنگ بزند، آن را قطع کنیم و یا اینکه ببینیم چه کسی بوده است یا اینکه پیامک رسیده را بخوانیم چه حکمی دارد؟


جواب دادن به موبایل در حال نماز

این سوال دو بخش دارد . شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در حال خواندن نماز هستید ، تلفن همراه شما زنگ بزند . با یک دست آن را قطع می کنید و نماز را ادامه می دهید . در این حد اشکالی ندارد. اما در بخش دوم که گفته شده شخص در میان نماز پیامک بخواند ، ممکن است که اگر مبالات نماز به هم نخورد و طول نکشد نماز باطل نباشد. اما سوال من این است که آیا در نماز جای این کارها است؟ لااقل این کار کراهت دارد. چونکه ما در نماز داریم که اگر شخص برای شنیدن سخن دیگری ساکت شود که حرف او را گوش دهد، در صورتیکه مبالات نماز به هم نخورد باطل نیست اما کراهت دارد . اگر هم مبالات به هم بخورد نماز باطل است.

اگر شما در نظر خود بخواهید به دیدار یک شخصیت بزرگ و محترمی بروید آیا با تلفن همراه روشن می روید ؟ معمولاً آن را خاموش می کنید و مراقب هستید که سر و صدایی نباشد. انسان در حال سخن گفتن با خالق هستی است که هرچقدر شما او را بزرگ فرض کنید ، خداوند بزرگتر از آن است. هرچه قدر مقام را بالا فرض کنید در مقابل مقام بالای الهی هیچ است.

 

نماز خواندن

جواب دادن به موبایل هنگام نماز

 لذا انسان قبل از نماز باید توجه به این امور داشته باشد. اگر سر و صدای تلویزیون است فرد در جایی نماز بخواند که سرو صدا نباشد. اگر افرادی با یکدیگر صحبت می کنند برای نماز به جایی برود که سروصدای آنها مزاحم نباشد. گوشی تلفن را کناری بگذارد و بعد ازنماز آن را ببیند. اما اگر مبالات نماز به هم نخورد و در نماز حرفی زده نشود ، نماز باطل نیست . ولی ⬅️ ما یک نماز صحیح داریم و یک نماز مقبول. بعضی از نمازها صحیح هستند اما نمره نمی گیرند و قبول نمی شوند.

حکم جواب دادن به موبایل هنگام نماز خواندن

4.847
این مطلب مفید بود ؟452
برگرفته از نشر احکام/ی
برچسب : احکام نماز
وبگردی